Džejms Naneli
Džejms Naneli

Zvezda otkrila šta je Naneli navodno rekao Lazareviću, Partizanov Amerikanac u policiji

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 17:01

Novo saopštenje sa Malog Kalemegdana povodom incedenta u Areni pred današnju utakmicu

Veliak bura se podigla zbog incidenta u Areni pred treći meč finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Naime, na hodnicima dvorane sukobili su se Džejms Naneli i Stefan Lazarević posle čega je klub sa Malog Kalemegdana objavio fotografiju povreda, potom su se i snimci pojavili na kojima se doduše ne vidi šta je tačno iniciralo tuču. Posle svega ovoga, Crvena zvezda se još jednom oglasila saoštenjem u kojem otkriva detalje.

Naime, na zvaničnom sajtu kluba se otkriva šta je navodno Naneli poručio Lazareviću pre same tuče, kao i da je Partizanov Amerikanac bio u policiji u pratnji advokata.

Izabrane vesti

Saopštenje prenosimo u celosti:

Pošto na društvenim mrežama koje su pod kontrolom KK Partizan postoji tendencija prikrivanja video nadzora i grube manipulacije, objavljujemo kompletan snimak incidenta koji se danas dogodio u Beogradskoj Areni, kada je igrač KK Partizan Džejms Naneli naneo teške telesne povrede prvotimcu KK Crvena zvezda Stefanu Lazareviću.

Lazarević je prilikom izlaska iz svlačionice naišao na Nanelija i upitao ga “Zašto si me uhvatio za vrat, zašto to radiš, da li je to košarka” što se i i vidi na snimku, na šta je prvotimac Partizana odgovorio da je to košarka i da će i ubuduće da ga hvata za vrat i uputio mu je psovke. Tada je došlo do međusobnog guranja, na šta je Naneli prvi put udario Lazarevića u predelu levog oka, a zatim kada je Stefan krenuo ka njemu, što se i vidi na snimku, prilikom pada oba igrača, Naneli udara i drugi put Lazarevića u predelu levog oka i nanosi mu teške telesne povrede.

Prava je sreća da su se pojavili igrači KK Crvena zvezda, kao i igrač Partizana Smit, koji su uspeli da razdvoje Nanelija i Lazarevića. Sve ovo se vidi na kompletnom snimku koji prilažemo, kako ne bi bilo manipulacije, prikrivanja i obmana javnosti.

Stefan Lazarević je nakon izjave koju je dao policiji u Beogradskoj Areni, upućen hitno u Urgentni centar na snimanja, usled teške telesne povrede. Koliko smo obavešteni Naneli tek sada daje izjavu policiji u prisustvu advokata Dražića.

Sportski direktor ABA Lige gospodin Milija Vojinović je predao disciplinsku prijavu disciplinskom sudiji ABA lige protiv oba igrača. Disciplinski sudija ABA lige zatražio je da se oba igrača pismeno izjasne u roku od 120 minuta.

Očekujemo brzu reakciju disciplinskog sudije, imajući u vidu da se radi o krivičnom delu sa teškim telesnim povredama, kojim je onesposobljen igrač KK Crvena zvezda, za sada, za večerašnju utakmicu.

Zamolili bismo pojedine medije koji su objavili deo snimka kojim se manipuliše, da objave kompletan snimak koji prilažemo, kako ne bi učestvovali u manipulaciji.tagovi

KK Crvena zvezdaDžejms NaneliStefan Lazarević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara