Markinjos (PSŽ) i Karim Adejemi (Dortmund)
Markinjos (PSŽ) i Karim Adejemi (Dortmund)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Grad svetlosti isijava golove

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.05.24. | 11:55

Pročitajte nekoliko predloga za 7. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OUT | 19:00
Vozdovac - Zeleznicar Pancevo
ID: 8088209


Još su samo četiri kola ostala do kraja sezone, a iako je javnost zaokupljena borbom za titulu, to ne znači da će ona za opstanak biti manje zanimljiva. Gosti su u problemima, a verujemo da će tako ostati i posle današnje utakmice pošto su Voždovčani favoriti. Kvota je sjajna.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Za izbegavanje
ITALIJA 3 - PLAY OFF | 20:30
Pescara - Pontedera
ID: 8088805



Budite oprezni sa ovom utakmicom. Domaći su ligaški deo takmičenja okončali sa samo tri boda više i sa serijom neubedljivih izdanja na svom terenu. Istina, umeju sa ovim rivalom, koji ni sam ne može da se pohvali formom, ali to nije dovoljno za keca. Bolje ih preskočite.  



Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - Dortmund
ID: 8088876


Prva utakmica okončana je rezultatom koji najavljuje borbu od samog starta revanša. Dortmund je slavio sa 1:0, što protiv ekipe kao što je Pari Sen Žermen nipošto nije dovoljno. Sveci nisu imali obaveze između dva susreta sa Milionerima, ali mi preskačemo ishod i biramo 3+.


 



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.4)
Fiksevi dana
TURSKA - KUP | 19:30
Besiktas - Ankaragucu
ID: 8088516


Ankaragudžu je sve prethodne mečeve u Kupu odigrao kod kuće i jedino je Bešiktaš izbegao poraz (prva utakmica završena je 0:0). Orlovima je ovo takmičenje jedina prilika da koliko-toliko spasu sezonu, a kako žuto-crni nisu slavili u Istanbulu 23 godine kec, uz 2-3 je opipljiv.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
ENGLESKA 3 - PLAY OFF | 21:00
Bolton - Barnsley
ID: 8088862


Bolton je stekao lepu prednost na Oukvelu (3:1). Pritom, forma mu je neuporedivo bolja, a poslednji poraz doživeo je još sredinom marta. Gosti odavno ne znaju za trijumf i jedva su uspeli da zadrže poziciju koja vodi u plej-of. Sada nemamo nikakvih dilema, kec je najrealniji.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Osnabruck - Schalke
ID: 8088621


Tri utakmice do kraja imaju i jedni i drugi. U teoriji, ako bi Osnabrik uspeo da osvoji svih devet bodova, a svi ostali da... Budimo realni, ovaj scenario bi bio moguć u holivudskom filmu. U stvarnosti sve osim pobede gostiju bilo bi prilično iznenađenje, mada Šalke ne blista.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
ŠKOTSKA 2 - PLAY OFF | 20:45
Airdrie - Partick
ID: 8088508


Na njihovim međusobnim okršajima obično dolaze kečevi, tako je Partik u aprilu kao domaćin slavio sa čak 4:0. No, sada ćemo da se usudimo da blagu prednost poklonimo Erdriju. Najzad, i kvote favorizuju domaće. Ukoliko sumnjate u njih, pokušajte sa puno golova na obe strane.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
ŠKOTSKA 3 - PLAY OUT | 20:45
Spartans - Peterhead
ID: 8088825


Biće ovo prilično neizvestan okršaj. Rivali su ligaški deo okončali u veoma sličnim formama - bili su prilično skloni nerešenim ishhodima. Domaći su imali dva boda manje, pa sada nisu bez razloga za optimizam, a i kvote ih favorizuju. I mi ćemo da uradimo isto, očekujte i GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara