Milojević o prethodnih 90 minuta: Ne može svaki put da bude savršeno

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 17:43

"Vršac poštujemo kao i svakog protivnika", poručuje šef struke crveno-belih uoči četvrtfinala

Crvena zvezda je arhivirala Surdulicu i osvojila vredne bodove u šampionskoj trci, iako se dosta pomučila na gostovanju fenjerašu. To nije zabrinulo Vladana Milojevića, koji je svestan da svaki meč jednostavno ne može da bude perfektno odigran, ali je cilj ipak ispunjen.

Srpski šampion je ispunio glavni cilj, obezbedio je pol poziciju pred start plej-ofa, a samim tim i domaćinstva protiv Partizana i TSC-a.

Izabrane vesti

"Ne može svaki put da bude savršeno. Ne znam kako to ljudi tako gledaju, ali dobro. Za nas je bilo najvažnije da osvojimo tri boda i uspeli smo u tome", zaključio je Milojević.

Sledi četvrtfinale Kupa Srbije i okršaj sa drugoligašem Vršcem, u kojem su crveno-beii veliki favoriti. Ipak, ostaje da se vidi da li će to imati uticaj na sastav ekipe.

"Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren sutra, ali će stvari biti jasnije posle današnjeg treniga, te ću tada i odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo ući u sutrašnju utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje".

Aleksandar Dragović je odsutan od 172. večitog derbija, ali Milojević neće previše žuriti sa njegovim povratkom na teren. Šef stuke crveno-belih prokomentarisao je i odlična izdanja Omrija Glazera ovog proleća.

"Videćemo za Dragovića, čekam odluku medicinskog tima. Što se tiče Glazera, zadovoljan sam kako radi i brani. Ne brine me ništa što se tiče igrača", dodao je Milojević.



tagovi

Vladan MilojevićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara