Mirković: Suma od početka bio u kontraritmu, Zvezda će biti umorna ali ima i 30 igrača!

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.09.18. | 16:31

Crno-beli spremno dočekuju meč sa Proleterom u Novom Sadu, jedino neće igrati suspendovani desni bek Nemanja Miletić

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković objasnio je da je jedan od razloga odlaska Sejdube Sume to što nikako nije mogao da se uskladi sa zahtevima ekipe, a govorio je i tome šta bi mogla da budu prednost crno-belih u odnosu na Crvenu zvezdu u trci za šampionsku titulu.
"Znate kako, Suma od prvog dana kao da je bio u kontraritmu od cele ekipe, od cele ideje, ne znam da li je imao posebnih razloga za to, ali nikako nije mogao da se uklopi u zahteve ekipe", rekao je Mirković na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Da li u trci za titulu šampiona Partizan može da iskoristi umor Crvene zvezde.
"M ćemo imati malo više vremena za odmor u toku nedelje, ali Zvezda ima bezmalo 30 igrača, tako da će oni u rotaciji imati igrače koji mogu da odrade šta treba. Mi gledamo svoj raspored, svoje probleme i sada, kao i pre mesec dana, gledamo u svoju čorbu", kazao je trener crno-belih.

Izabrane vesti

Kako je ekipa iskoristila dvonedeljnu pauzu zbog obaveza reprezentacije?
"Znate da smo bili u sastavu u kome smo bili i u odnosu na te ljude koji su bili sa nama, radili smo na svemu - i na fizičkoj kondiciji i taktici. Što se tiče utakmice protiv Teleoptika, generalno sam zadovoljan i kako su momci istrčali i zato što smo taktički radili to što su primenjivali", rekao je Mirković.

Crno-beli će u subotu na novosadskom stadionu Karađorđe odmeriti snage sa Proleterom.
" Ona je kao prva najvažnija. Znate da nam je ubačen i Rad između ove utakmice i derbija. Proleter je novajlija u Super ligi, dosta je čvrsta, disciplinovana ekipa”. Izuzetno su fizički jaki i opasni na prekidima. Sigurno nas čeka težak zadatak. U istoj smo situaciji kao i prethodnih nedelja. Svaka utakmica nam je bitna, zbog priključka na tabeli, zbog pobeda, zbog svega", istakao je Mirković.

Osim suspendovanog desnog beka Nemanje Miletića, trener Partizana nema problema sa igračkim kadrom.
"To su moji ljudi, ja u njih verujem i nastavljamo dalje zajedno, ne možemo drugačije", zaključio je Mirković.

Utakmica Proleter-Partizan igra se u subotu od 16 sati na stadionu Karađorđe uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

Foto: Starsport


tagovi

Zoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara