Morao je da dođe jedan štoper: Tepšić iz Slovenije stigao u Voždovac

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.24. | 18:23

Zmajevi obnavljaju poslednju liniju

Kako se prelazni rok na teritoriji Srbije blići kraju, tako reaguje rukovodstvo Voždovca i popunjva rupu nastalu odlaskom dvojice centralnih defanzivaca. Klub su napustili Filip Damjanović (turska Konja) i Nikola Zečević (švedski Heken), a kako je potreba da ima dovoljno štopera, morao je nekog i da dovede.

Izbor je pao na Novaka Tepšića (21), koji je po okončanju saradnje sa Koprom iz Slovenije stigao u Zaplanjsku ulicu i već se stavio na raspolaganje novom treneru Nikoli Mitiću, te postoji mogućnost da debituje već u ponedeljak, kad u okviru drugog kola Mozzart Bet Superlige Zamajevi budu dočekali Napredak.

Izabrane vesti

Zanimljivo da je Tepšić rođen u Beogradu, ali nikad ranije nije igrao u Srbiji, već je karijeru gradio u Slaven Belupu, Rudešu i Kopru.

Osećam se sjajno. Upoznao sam ekipu i stručni štab, kao i način funkcionisanja Voždovca. Zato sam i želeo da dođem, jer znam da se promovišu mladi igrači i u ovim godinama za mene je ovo prava sredina. Boriću se za poziciju na terenu, a van terena ću se svakako truditi da budem dobar drug i saigrač. Većina momaka su mojih godina ili mlađi, tako da će za mene ova odgovornost biti malo drugačija, ali radujem se tome. Ofanzivna igra i igra na posed me posebno raduju i verujem da ću se dobro uklopiti u taj stil”, poručio je Tepšić.

Ugovor je potpisan do juna 2026, a sva je prilika da neće biti poslednji ove zime, jer Voždovac radi na dovođenju još jednog štopera.

Procenili smo da Tepšićeve karakteristike odgovaraju našem modelu igre i očekujemo da će Novak kvalitetima, apsolutno odgovoriti zahtevima i očekivanjima koja svakako nisu mala. Novače, dobro došao i puno sreće ti želimo“, rekao je Bojan Leontijević, sportski direktor Voždovca.


tagovi

fk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara