Edi Tavares protiv Partizan Mozzart Beta (©MN Press)
Edi Tavares protiv Partizan Mozzart Beta (©MN Press)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Real Madrid, Elče i Farense

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.04.24. | 10:58

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kec na Real Madrid protiv Baskonije u sklopu košarkaške Evrolige, ali i jedinica na Elče u obračunu španske druge lige sa Ovijedom, kao i na Farense u sukobu sa Boavistom u Primeiri (duele španske Segunde možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Real Madrid je obezbedio prvo mesto u ligaškom delu Evrolige i spokojan iščekuje finiš takmičenja. Tim trenera Ćusa Matea pobedio je u 26 od 32 meča i tako postao nedostižan za svoje protivnike. Drugoplasirana Barselona je za četiri slavlja slabija, uz duel više. I pored toga što je Kraljevski klub već "završio" posao, nije mu bilo teško da pobedi u poslednjim mečevima. Najpre je savladao Partizan Mozzart Bet sa 88:76, a potom Crvenu zvezdu sa 101:94. Sveukupno je u seriji od četiri trijumfa. U pretposlednjoj rundi Evrolige Madriđanima na noge dolazi Baskonija, koja je trenutno devetoplasirana na tabeli i još nije osigurala plasman u plej-in. Tim Duška Ivanovića je ostvario 16 pobeda i teoretski, neki rivali bi mogli da ga sustignu. Da bi prošao u narednu rundu, Baskijcima je neophodno da dobiju samo jedan od preostala dva duel. Ipak, to neće biti lako, jer su u poslednjim mečevima izgubili od Žalgirisa i Anadolu Efesa.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

ELČE - OVIJEDO (PETAK, 20.30), KEC 2,00

Elče je izgubio poslednja dva meča u Segundi, ali oba puta u gostima. Pre ovoga, tim je vezao pet duela bez neuspeha zaredom, pobedivši u četiri meča tokom ovog perioda. Sa 53 boda, Elče je peti na tabeli drugoligaške konkurencije u Španiji, sa dva boda zaostatka za drugoplasiranim mestom na kojem je Eibar. To drugo mesto daje direktnu kartu za Primeru. U prošlom kolu izabranici Sebastijana Bekasesea poraženi od Ferola sa 1:0. Ovijedo je trenutno na sedmom mestu na tabeli, sa 51 bodom i zaostaje za šestim Valjadolidom samo jedan korak. Ovijedo je u prošlom kolu jedva savladao drugi tim Viljareala, inače fenjeraša sa 2:1, a ranije je izgubio u gostima od Alkorkona sa 1:0.

FARENSE - BOAVISTA (PETAK, 21.15), KEC 2,20

Farense je u celini imao sasvim pristojnu kampanju, ali značajno popustio proteklih sedmica. Očekivano se bori za opstanak, i do sada je bio uspešan. Farense je trenutno na 13. mestu na tabeli sa 27 bodova i četiri poena je ispred zone plej-aura, i otud nema mnogo prostora za opuštanje. Ipak, tim je bez pobede u devet proteklih mečeva u ligi. Boavista je nešto uspešnija od rivala, i zauzima 10. poziciju sa 29 bodova, šest ispred zone baraža za opstanak. Ekipa je bez slavlja u protekla dva kola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara