Mikel Merino (©Reuters)
Mikel Merino (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Sosijedad i Estoril

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.24. | 11:08

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran fudbalski vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kec na Sosijedad spram Kadiza u sklopu Primere, odnosno jedinica na Estoril u sukobu sa Portimonenseom u Primeiri. Sve mečeve prvenstva Španije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Sosijedad i Kadiz su bili u sumornoj formi do pobeda prošlog vikenda u Primeri. Oba tima se klate na ivici svojih neostvarenih ambicija, što predstojeći susret u San Sebastijanu čini veoma važnim. Sosijedadovo učešće u Ligi šampiona završeno je ukupnim porazom od 4:1 protiv PSŽ-a u osmini finala, a sada nikako nije siguran u evropski fudbal sledeće sezone pošto je šestoplasiran sa samo jednim bodom ispred sedmoplasiranog Betisa. Tim iz San Sebastijana savladao je Granadu sa 3:2, pošto je imao zaostatak na poluvremenu. Prethodno, Sosijedad nije uspeo da se plasira u finale Kupa Kralja, jer je posle penala uspešnija bila Majorka. Kadiz je na dva boda od sigurnosti uprkos šokantnoj pobedi od 2:0 nad Atletiko Madridom. Bilo je to prvo slavlje za tim protiv kluba iz gornje polovine šampionata. Opstanak verovatno zavisi od povećane produktivnosti u gostima, jer Kadiz je i dalje bez trijumfa na strani sa šest remija i osam poraza u 14 duela.

ESTORIL - PORTIMONENSE (PETAK, 21.15), KEC 1,80

Estoril ima veoma slabu sezonu i trenutno zauzima tek 16. mesto na tabeli prvenstva Portugalije. Tim je samo bod ispred zone direktnog ispadanja, a na istoj udaljenosti je i spasonosna 15. linija. Pošto je u prošlom kolu izgubio od Benfike sa 3:1, Estoril je doživeo drugi poraz u nizu. Ipak, mnogo gore zvuči podatak da je osvojio samo poen iz prethodnih pet duela, kao i da je u pet poslednjih domaćinstava čak četiri puta poražen. Portimonense takođe nema najbolju kampanju i bori se da održi mesto u Primeiri. Sa 23 boda zauzima 15. mesto na tabeli i ima samo poen više od predstojećeg protivnika, koji je u zoni plej-auta. Pošto je u prošlom kolu izgubio sa 3:0 od Vitorije Gimarais, Portimonense je doživeo 14. neuspeh u sezoni. Gosti su bez pobede na šest proteklih prvenstvenih duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara