Luka Modrić i Josip Iličić (©Reuters)
Luka Modrić i Josip Iličić (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Real Madrid 2,45, Bornmut 2,35!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 10:33

Nećete naći veće nigde na planeti

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će dva interesantna duela današnjeg programa - iz osmine finala Lige šampiona i Čempionšipa - u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

BORNMUT - SVONSI (UTORAK, 20.45), KEC 2,35

Okršaj bivših premijerligaša Bornmuta i Svonsija je derbi 37. runde Čempionšipa. Ova dva tima sada vode bitku u drugom rangu i imaju aspiracije ka povratku u društvo najboljih. Bornmut je trenutno sedmoplasiran, pet bodova zaostaje za poslednjom pozicijom koja vodi u plej-of, dok je Svonsi na trećem mestu, ali ima utakmicu manje od drugoplasiranog Votforda. Labudovi imaju 13 bodova više od domaćina i u boljoj su formi trenutno, ali svima je jasno da razlike između ekipa u Čempionšipu nisu velike. Ovo je za domaćina jedna od poslednjih prilika da uhvati priključak s vodećima i pod većim je imperativom rezultata. S druge strane, Svonsi je neporažen na četiri prethodne utakmice i ima jasnu računicu da nastavi taj niz, a vredi istaći da je poslednji put pobedio večerašnjeg rivala još 2007. Od tada su ovi rivali osam puta ukrstili koplja i Bornmut je ostvario pet pobeda.

REAL MADRID - ATALANTA (UTORAK, 21.00), KEC 2,45

Imaće veliki motiv Atalanta da se revanšira Realu, ali niko ne bi smeo da preti Kraljevskom klubu. Madriđani su u prvoj utakmici osmine finala odigranoj u Bergamu, po mnogima, imali pomoć arbitra, koji je u ranoj fazi meča možda prestrogo ostavio Boginju sa igračem manje na terenu. Real je naposletku tek u 86. minutu kapitalizovao brojčanu prednost, pa večeras brani minimalac u Madridu. Posle tog duela momci Zinedina Zidana su prvo dva puta remizirali, sa Sosijedadom i Atletiko Madridom, dok su u poslednjem kolu slavili protiv Elčea sa 2:1. S druge strane, Atalanta je savladala Speciju, Krotone i u gostima Sampdoriju, ali je i poražena od Intera pre osam dana na Meaci. Prednost i iskustvo su na strani domaćina, i to je verovatno preveliki zalogaj za Bergamaske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara