Komentari na vest

Mundijal za nas tek počinje

B

Brazilac2

pre preko 1 godinu

Sutra će biti naslov "Sledeci Mundijal za nas tek počinje" 😁😁😁
e

esex

pre preko 1 godinu

Imam neki osecaj da ce biti 0 0 sutra..
F

FM

pre preko 1 godinu

Brazil je reprezentacija broj 1 pa 5 mesta prazno! Onda dolaze Francuzi, Englezi, Spanci... Niko nema ekipu ni blizu Brazilu. Ne znas da li im je jace startnih 11 ili klupa. On sa klupe uvodi Zezusa, Antonija, Rodrija. A i zapeli su, odigrali 110% protiv nas, iznervirali smo ih vidno u prvom sa jakom odbranom, na 2-0 su jurili da daju treci, pa cetvrti... Brazil ako bude igrao na nivou kao protiv nas, prosetace se do titule, pazite sta sam rekao. Protiv onakvog napada nema ko sta da trazi. Vinisijus kad primi loptu, odbrana moze gace odma da skida. E da, kljucno za sto lakse osvajanje turnira je da Nejmar ne igra
G

Gostlpz

pre preko 1 godinu

Aha. Jako merodavno je kako su igrali protiv nas. Daleko su od najbolje ekipe po imenima. A po igri videcemo. Al to da sudis jer su nas dobili, molim te....
G

Gost if

pre preko 1 godinu

Koji bre Englezi.

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

A ujedno se i završava.
1

1088.1

pre preko 1 godinu

Hahahahahah zakucavanje
S

Saleks

pre preko 1 godinu

Iskreno ja nisam razočaran porazom od Brazila i igrom, ali jesam ljudima u Srbiji, nije mi jasno zašto smo takvi, zašto odmah pljujemo, igrali smo sa Brazilom prvim favoritom SP, izgubili i šta sad, idemo dalje, sve je i dalje u našim rukama, ne razumem ovo pljuvanje Piksija i naših igrača, povrede su definitivno učinile svoje, nismo mi Francuska, Brazil, Španija pa da imamo zamene ako se neko povredi i da se ne oseti, kod nas se oseća svaki izostank, za nas je ozbiljan hendikep ne igranje Kostića i rovitih Vlahovića i Mitrovića, mi zamene za njih nemamo, još dve utakmice imamo ja verujem u najbolje, problem je taj što smo medijaki ispraćeni kao da ćemo biti osvajači SP, a relano za nas je ogroman uspeh sam prolazak grupe, a posle šta bude bude, imali smo svi mi ne baš realnao očekivanja, smatram da je poraz došao u pravom trenutku da se svi malo spustimo na zemlju i sad ozbiljno, naši su i mi bolje nemamo, podržimo ih još dve utakmice ima ništa nije izgubljeno.
i

idemoo

pre preko 1 godinu

Ono je bio skandal sikreno, nije problem da se izgubi ali ono je bilo rasturanje u svakom segmentu. Nije nista gotovo, nasi mogu dosta. Mislim da imamo samo jedan problem a to je psihicki trenutak
M

Mekkyaku

pre preko 1 godinu

Takodje brate moj , kada bi 50% naseg naroda samo verovalo u igru nase repke i patriotski navijalo bila bi duga prica. Nikako mi ne ide u glavu zasto smo dizali reprezentaciju u nebesa , a tek ovo pljuvanje posle prvog meca , stvarno smo neverovatan narod , jedan mec smo izgubili protiv po svacijem misljenju najjace reprezentacije i dodju braca i pisu Piksi out .....
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Konacno neki normalan komentar, svaka cast. Potpisujem svaku rec. Sta god uradili na prvenstvu treba pruziti podrsku igracima i Piksiju jer valja napraviti kontinuitet u odlascima na zavrsne turnire. A mislim da cemo sa pristupom igri kao u prethodnim kvalifikacijama konacno otici i na euro.
G

GostizSrbije

pre preko 1 godinu

Pa da igraci i selektor nisu davali izjave pre utakmice u fazonu kao da je Brazil na nivou Kosta Rike i kao da cemo da im damo 3 komada ko od sale, mozda ljudi i ne bi sad pljuvali reprezentaciju, bukali su se, davali nadobudne izjave na celu sa Piksijem koji sad izjavljuje da mundijal tek pocinje za nas... Oni su zapravo prevarili naciju, a sada se vade.. Ali tako je to kada ti Selektor citira stare narodne umotvorine i pripisuje ih Aleksandri Prijović.. Šta više očekivati.
V

Vdusan12

pre preko 1 godinu

Odmah ih narod pljuje, jer ih je tretirao kao sampione sveta. Prizivali su njihov povratak u Srbiju oko Svetog Nikole, docek na balkonu i slicno. Govorili su da cemo razbiti Brazil. Ostala dva tima u grupi kao da ni ne postoje, odnosno podrazumeva se da cemo pobediti tamo neke Kamerunce, jer kako mogu tamo neki Kamerunci da igraju fudbal. A Saciri i Dzaka su svakako nasi duznici, pa ce biti 5:0 za nas. E tako razmislja narod, pa se tako i razocara. Sto se mene tice, pre prvenstva sam rekao da bi bilo odlicno da prodjemo grupu, ali i da nije nemoguce da se vratimo sa 0 bodova. Zato mi pobeda Brazila (favorita na prvenstvu) ne predstavlja iznenadjenje. I da, ego je cudo. Pobedjuje ekipa koja sa egom nema problem.
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Manje vise si u pravu.Ali kada pogledam danas Maroko koji je razbio Belgiju,grizu,trce,bore se i zapitam se zasto Srbija nije imala ovakav pristup.Naslov kaze da za nas krece SP a ja nazalost mislim da se vec zavrsilo..
N

Nazalost

pre preko 1 godinu

Nas mentalitet ne dozvovljava da napravimo cudo sto se tice fudbala na velikim takmicenjima..
M

Maja-Bec

pre preko 1 godinu

Mi smo svetski sampioni u davanju izjava i omalovazavanja(Brazil)pred svaku utakmice,i davanje izjava posle utakmice tipa,nismo imali 5igraca,klizav teren,IMALI SU VECU ZELJU NEGO MI. Pa ko je poveo 5rovitih igraca,zasto imamo 15 igraca sredine terena a samo 3 spica,dok ostale reprezentacije imaju 6-8 napadaca. Svaku put kada izgubimo nalazimo opravdanja,tipa nije igrao Kostic. Pa nije Kostic Pele pa da pravi toliku razliku ,a i u kvalifikacijama nije svaku pocinjao.
G

Gostler

pre preko 1 godinu

Nema potrebe za negativnim komentarima, več im pružiti podršku. Dakle, dva teška meča, prvo sutra gde bi pobeda morala da bude, a onda direktan duel sa švajcarcima za prolaz u drugi krug. Ovo je bilo jasno još i pre početka Svetskog kupa da je cilj borba za drugo mesto i plasman u narednu fazu takmičenja. Srećno momci.
Y

Yapp

pre preko 1 godinu

Koliko ovo surovo zvuci ja mislim da smo zavrsili sa turnirom,onoliku nemoc ili grc nisam video.Gledam danas Maroko kako biju Belgijance i divim se zeljom i borbenoscu.Ne znam daj boze da gresim jer smo igrali ipak protiv Brazilaca.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Dve reprezentacije KAtar i KAnada su završile takmičenje posle drugog kola. Nadam se da će treća sutra biti KAmerun. NAPRED SRBIJA !!!
G

Gost jj

pre preko 1 godinu

Jedna će završiti sutra.
j

jh

pre preko 1 godinu

Ne znam ali imam osjećaj da sutra mršavih 0 - 0 ili pusiona 1 - 0 od Kameruna...i onda naravno ponovna prica s Svicarskom...taj osecaj lebdi u vazduha...nije to ekipa za nešto vise...baksuzi
P

Poruka našim selektorima

pre preko 1 godinu

Foteljaši, ako se dobije sutra kamerun, želim da ostanete dosledni ovome što pišete
1

1111111

pre preko 1 godinu

Najgora stvar je to, sto Brazili sutra gubi tekmu.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Tad kad pocne onda se i zavrsava. Jednostavno bez energije ste, nista sa loptom ne umete, nema nikakve inicijative na terenu. Niste u stanju da napravite nesto kao Maroko, Saudijci i ostali. Necete sigurno Svajcarce pobediti..
a

artur2

pre preko 1 godinu

Sjutra vam zavrsava,pa nsredne 4god kukanje a mitrovic kostic vlahovic povrijedjeni bili,zadnje 4 o brihu svajcarcims penalu..pola god unazad lagano se brazil dobija..
N

Nicker

pre preko 1 godinu

Ali dobro je znati da protiv vas imamo sigurnih 6 bodova u kvalifikacijama za EP.
o

omalovazavali smo jedan

pre preko 1 godinu

Brasil, sada ipak proslo k.rcenje ..
b

bedno

pre preko 1 godinu

i zavrsava se sutra.
f

forestWOW

pre preko 1 godinu

Ispali su srbi čim su se kvalificirali
Š

Šonr

pre preko 1 godinu

Ali zato tvoja stara neće ispasti sa našeg ponosa ❤️💙🤍
G

Gost@

pre preko 1 godinu

Vi bi voleli da ispadnemo jer ako naletite na nas necete znati gde udarate
M

Mitt

pre preko 1 godinu

Nije Kamerun Brazil, ali nikoga ne treba podcjenjivati.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Koliko je ovo konstantno kukanje na to sto nije mogao da izvede njegov najjaci tim ustvari nipodastavanje i vredjanje svih onih igraca koji nisu u njegovih prvih 11.
p

peraMrča

pre preko 1 godinu

Sutra pišemo 3 boda za četri dana još 3 i nakraju prolazimo osminu , cetvrtinu , polufinale i finale i osvajamo !
S

Sutra

pre preko 1 godinu

Se zavrsava.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Imate teren, pa pokažite! Sve ostalo je besmisleno traćenje vremena! Realno, ako ne dobijete Švajcarsku i Kamerun, da se pokrijete ušima i tišina!
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Ja sam zadovoljan i osminom finala, samo da odgledam mec srbije u nokaut fazi i oni su za mene sampioni a za Kamerun i Svicu sam ubijedjen da dobijamo.
O

Odgledaces al' na pesu

pre preko 1 godinu

Mozda

Kukaa

pre preko 1 godinu

Kamerun uz mnogo srece I boziju pomoc mozda dobijemo moooozda...Svicu nema promil sanse da dobijemo. Kvalitetniji su 3x + borbeniji nisu starlete ko nasi
G

Gostio

pre preko 1 godinu

vec se zavrsio a nije ni poceo