NAJAVA DANA (nedelja, 5. februar): Igra se derbi Milana, Građani u borbi s Petlovima, Partizan pod Bagdalom kreće u proleće...

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.02.23. | 07:06

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

U poslednja četiri kola utakmice Notingem Foresta završavale su u omeru od 0-2 gola. Šumari nisu izgubili od ovog rivala na poslednjih pet susreta u svim takmičenjima.

TOTENHEM - MAN. SITI, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Totenhem je i slavio i sačuvao mrežu na poslednja četiri domaćinstava ovom rivalu u svim takmičenjima. Na poslednjih pet domaćinstava Pevaca Građanima u svim takmičenjima palo je 0-2 gola.

MAJORKA - REAL M, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

U poslednjih osam kola utakmice Majorke završavale su u omeru od 0-2 gola. Real je slavio na devet od poslednjih deset duela sa ovim rivalom u svim takmičenjima.

BARSELONA - SEVILJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Obe ekipe nemaju suspendovane igrače, ali Ćavi sigurno neće moći da računa na povređenog Usmana Dembelea. Na poslednja tri domaćinstva Barse Sevilji u svim takmičenjima palo je 0-2 gola.

INTER - MILAN, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Derbi dela Madonina iliti Derbi Milana. Čak na osam od poslednjih deset duela ovih gradskih rivala u svim takmičenjima palo je tri ili više pogodaka.

NAPREDAK - PARTIZAN, 14.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Partizan neće moći da računa na levog beka Slobodana Uroševića, koji mora da odradi kaznu zbog četiri žuta kartona. Isti slučaj je i sa Bojanom Matićem iz Napretka.

NOVI PAZAR - TSC, 16.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Novi Pazar jedini je klub koji je uz Zvezdu imao sedam vezanih pobeda u jesenjem delu, kao i da je uz Partizan jedina ekipa koja je uspela da pobedi TSC i to u Bačkoj Topoli. Topolčani su još uvek bez poraza u gostima.

MLADOST GAT - JAVOR, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Derbi začelja Mozzart Bet Superlige. Novosađani veruju da su uradili dobar posao tokom zimskog prelaznog roka i da će sa novim snagama uspeti da se revanširaju predstojećem rivalu za poraz u Ivanjici (1:2).

C. ZVEZDA - IGOKEA, 16.30

(Košarka, ABA 1)

Četiri uzastopna poraza dovela su Crvenu zvezdu u opasnost da ostane bez plasmana u četvrtfinale Evrolige. No, beogradski crveno-beli se po novu snagu i samopouzdanje uvek rado vraćaju u region.

MEGA - PARTIZAN MOZZART BET, 18.30

(Košarka, ABA 1)

Crno-beli su podigli formu u najbitnijem momentu. Trenutno su u seriji od tri pobede u Evroligi. Pali su Crvena zvezda, Asvel i Žalgiris pa su samim tim izabranici Željka Obradovića sebi otvorili put ka plej-ofu najjačeg kontinentalnog takmičenja.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara