Ljubinko Drulović, selektor Orlića (©Starsport)
Ljubinko Drulović, selektor Orlića (©Starsport)

Najava dana (petak, 22. mart): Orlići sa Luksemburgom, hrpa reprezentativnog fudbala i Zvezda sa Bolonjom

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SLOVENIJA M21 – BiH M21, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo M21)

Slovenci su drugi u kvalifikacionoj Grupi H, što znači da imaju prednost u onosu na Bosnu koja uzgred ima svega jednu pobedu i negativnu gol razliku od 4:7. Kada su se sisreli u septembru, jača je bila Slovenija, tako da se očekuje da i sada ne bude ništa drugačije.

ITALIJA M21 – LETONIJA M21, 18.15

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo M21)

Mladi Azuri bukvalo drže časive u Grupi A. Istina prate ih Irci i Norvežani pa se neće opustiti ni na meču sa Letonijom koja ima gol razliku od 5:10. Želeće Italija da slavi po svaku cenu, budući da je sa ovom selekcijom u septembru igrala bez golova.

VELS M21 – LITVANIJA M21, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo M21)

Bukvalno ništa nije pokazala mlada selekcija Litvanije. Zbog toga, i bitke za prvo mesto sa Danskom, Vels ima puno pravo da se nazove neprikosnovenim favoritom. Inače, na seprembarskom meču para bilo je 2:3 za Vels.

LUKSEMBURG M21 – SRBIJA M21, 19.30

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo M21)

Orliće očekuje gostovanje Luksemburgu, selekciji protiv koje su slavili u poslednjem odigranom meču u novembru (2:0). Selektor Ljubinko Drulović zadovoljan je atmosferom u ekipi i poželeo je brz i uspešan oporavak kapitenu Vladimiru Lučiću, koji će zbog povrede propustiti martovske izazove. Bez obzira na to, Luksemburg koji gubi meč za mečom, ne bi trebalo da bude problem Srbiji.

MAĐARSKA – TURSKA, 20.45

(Fudbal, međunarodna prijateljska utakmica)

Ako uzmemo u obzir opštu formu oba tima, onda je jasno da ni jedan ni drugi tim nema zbog čega da se povlači. Videli smo kako Turci prijateljski dobijaju Nemce u novembru, a zatim u kvalifikacijama za EP igraju nerešeno sa Velsom. Mađari imaju tri remija i dve pobede na poslednjih pet kavlifikacionih mečeva i biće tvrd rival za Turke.

HOLANDIJA – ŠKOTSKA, 20.45

(Fudbal, međunarodna prijateljska utakmica)

Lale mogu samo da oštre kandže na Škotima, koji su u novembru uspeli da izvuku remije sa Gruzijom i Norveškom. Inače, Holandiji su u u prošloj kalendarskoj godini smetale jedino selekcije Francuske, Italije i Hrvatske, ali budimo realni, Škoti nisu ni izbliza taj kalibar.

ŠPANIJA – KOLUMBIJA, 21.30

(Fudbal, međunarodna prijateljska utakmica)

Igra se u Londonu, Španci su favoriti, a Kolumbija selekcija koja je u decembru recimo uspela da dobije Meksiko sa 2:3. Da budemo precizni, južnoamerička selekcija nije poražena još od februara 2022. godine. Španci će debelo marati da se potrude.

CRVENA ZVEZDA – BOLONJA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Zvezda posle 30 kola ima 20 poraza, čemu se malo ko nadao na početku sezone. Panatinaikos je poslednji u nizu koji je skinuo skalp Beograđanima, tako da neće biti lako ni sa Bolonjom koja je osma na tabeli. Jasno je da će Zvezda biti okrenuta Jadranu, jer vajde neke od ove sezone Evrolige nema. Bolonja je poslednji meč para dobila sa 85:79.

MONAKO – VALENSIJA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Ne pratimo Valensiju zbog nje same, već zbog Partizana koji kao i ovaj tim ima 14 pobeda i 16 poraza. Protiv Monaka, teško će Španci nešto uraditi, budući da ova ekipa pred svojim navijačima želi da se iskupljuje za poraz od Olimpije Milano, ali i da sveti za poraz na poslednjem meču para.

PANATINAIKOS – BARSELONA, 20.15

(Košarka, Evroliga)

Pobedu više ima Barsa od Panatinaikosa, što znači da će imati želju da se dokaže u gostima. Španci su na poslednjih pet susreta gubili od Fenera i Monaka, dok Grci negativno brojanje imaju samo na meču sa zemljacima iz Olimpijakosa. Inače, Barsa je na poslednjih pet mečeva para bila bolja.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara