©Starsport
©Starsport

Najava dana (sreda, 20. mart): Evroliga uz Zvezdu sa Panatinaikosom, a omladinci Srbije protiv Danske

Vreme čitanja: 3min | sre. 20.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SRBIJA M19 – DANSKA M19, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za EP M19)

Generacija koja je pre dve godine bila treća na Evropskom prvenstvu za kadete (M17) u Izraelu, sada u omladinskom uzrastu traži vizu za odlazak na omladinsko Prvenstvo Evrope (M19) koje se ove godine održava u Severnoj Irskoj. Selektor Radovan Krivokapić računa na ove momke koji su makar umeren favorit na meču sa solidnim Dancima.

HAKEN Ž. – PSŽ Ž, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Pred utakmicu ovog četvrtfinalnog para jasno je kao dan da su Parižanke favorit. Istina, ni Šveđanke nisu naivene, ali je činjenica da su se susretale u poslednje vreme s mnogo slabijim ekipama nego što je to bio slučaj sa PSŽ-om. Imajući u vidu da su oba tima efikasna biće zanimljivo tipovanje na golove.

BRAN Ž. – BARSELONA Ž, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Norvežanke mogu samo da se brane, verovatno ne da bi iz odbrane došle do iznenađenja, već da dožive debakl. Barselona je za njih klasa, neuporediva je po snazi, a i vrlo je efikasna. Kako god da bude ovo je jedan od onih susreta koji unapred najavljuju dosta golova.

APOLON – AEK, 18.00

(Fudbal, prijateljska utakica)

Kiprani su posle poraza od AEL-a vezali dva uzastopna remija. Meč sa AEK-om bi trebalo da ih razdrma, jer Grci su apsolutno jak tim koji melje tamošnjim prvenstvom, a koliko je dobar vidi se po do sada samo jednom zabeleženom porazu.

FENERBAHČE – BARSELONA, 18.45

(Košarka, Evroliga)

Fener se zahuktava, jer tim koji je vezao tri pobede, može da kaže da je u ritmu koji može da ugrozi ma kog rivala. Uzgred, Turci su najneugodniji domaćin Evrolige, a da je tako vidi se po samo jednom porazu na domaćem terenu. Barsa nije baš spektakularna kao gost, tako da je čeka težak posao.

MONAKO – MILANO, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Olimpija je na 13. mestu, a Monako na trećem, što znači da u stopu prati Barselonu. Domaći s tim u vezi žele skalp koji će im omogućiti nove bodove, a da su na dobrom putu da ga ostvare vidi se po pet uzastopnih pobeda. Inače, Monako je dobio poslednja dva meča para što automatski znači da će Milano biti pred velikim pritiskom.

CRVENA ZVEZDA – PANATINAIKOS, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Zvezda je nanizala pet poraza, što znači da kao tim na 16. poziciji i nema prevelike rezultatske aspiracije. Panatinaikos je na četvroj poziciji, tako da mu sasvim drugi vetrovi duvaju. Inače Grci su dobili poslednja četiri meča para što im uliva samopuzdanje pred utakmicu koja je svakako za njih bitnija.

VALENSIJA – BAJERN, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Po 13 pobeda i 16 poraza imaju i jedni i drugi. Ne treba da napominjemo da su nestabilne igre odlika oba tima, s tim što valja znati da je Valensija vezala četiri poraza. Bajern je poslednji meč para dobio na žilet, a da je tako svedoči i konačnih 85:84.

KECMANOVIĆ – ŠANG J, 15.00

(Tenis, ATP Majami)

Kinez Jančeng Šang, dolazi u Majami uz posebnu pozivnicu. Jasno je da je 46. reket sveta favorit, pa se očekuje da Srbin ne tako teško reši ovaj meč u svoju korist. Sve u svemu, za Kineza je ovaj nastup bez obzira na tanke šanse bitan za samopouzdanje, tako da je na Kecmanoviću samo da dokaže koliko je jači i sposobniji.

MONFIS - LAJOVIĆ, 15.00

(Tenis, ATP Majami)

Do ovog trenutka Lajović se sa Monfisom do sada dva puta sastajao. Oba puta bio je bolji Francuz, a naš teniser mu nije uzeo nijedan set, tako da našem asu koji je 52. reket sveta neće biti lako protiv rivala koji je na 47. poziciji.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara