Foto: Reuters
Foto: Reuters

Najava dana (subota, 10. februar): Derbi sezone u Nemačkoj, Partizan u Ivanjici, Voždovac na Marakani

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.02.24. | 08:02

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Pevci su peti, a Brajton osmi. S obzirom da Totenhem mora tu poziciju da brani po svaku cenu, jasno je da je Brajton između čekića i nakovnja. Svetiće im se Totenhem za decembarski poraz od 4:2, to je sasvim sigurno.

PSŽ – LIL, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Izvlačenje sa Parka prinčeva bez poraza izvesno deluje skoro pa nemoguće za većinu ekipa Lige 1. I Lilu je to jasno, mada zna da je sa PSŽ-om u decembru kao domaćin odigrao za konačnih 1:1, odnosno za osvojen bod. U tradiciji para su GG ishodi, mada je pre pomenutog susreta uz ovu igru dolazio minimalno i 3+ tip.

ROMA – INTER, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Biće gusto, jer Inter je pred ovaj meč savladao Juventus, što po pitaju samopouzdanja znači mnog uoči gostovanja Vučici. Inter je prošli meč para dobio s minimalcem. Što se tiče sastava, ni jedan ni drugi trener na Olimpiku neće imati većih kadrovskih problema.

AUGZBURG – RB LAJPCIG, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Remi, tri poraza i pobeda nad Unionom stoje u skoru RB Lajpciga na prethodnih pet utakmica. Augzburg igra šareno, a na poslednjih pet mečeva dobio je jedino Menhengladbah i odigrao nerešeno sa Bohumom. RB Lejpcig je dobio pislednja dva meča para, a minimum 3+ dolazilo je na četiri uzastopna ukrštanja ovih timova.

LEVERKUZEN – BAJERN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajer arena će goreti od neizvesnosti. Mora da bude tako u derbiju Bundeslige, s obzirom da Leverkuzen Bajernu beži za samo dva boda, te da se pozicija lidera može lako promeniti nakon ovog meča. Uostalom, na poslednjem meču para u septembru bilo je 2:2, a na četiri od pet poslednjih susreta ovih timova sve je prštalo od golova.

SOSIJEDAD – OSASUNA, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Zbog jako bitne šeste pozicije na tabeli, Real Sosijedad mora da dobije ovaj meč. Osasuna je u seriji od dva poraza i svakako je kadrovski tanja od Sosijedada. Ovi timovi videli su se nedavno u Kupu kralja, a Real Sosijedad je slavio sa 0:2.

IPSVIČ – VBA, 13.30

(Fudbal, Engleska 2)

Ipsvič je četvrti, a VBA peti. Inače, domaćin ovog susreta sa poslednjih pet mečeva ima tri remija, pobedu i poraz, dok su gosti zabeležili tri pobede i dva poraza. Na poslednjem meču para u novembru VBA je slavio sa 2:0.

JAVOR – PARTIZAN, 14.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Partizan će juriti pobedu za ostanak na liderskoj poziciji, sada bez Mihaila Ilića i Kristijana Belića. Javor mu je omiljeni rival, na 34 međusobna sudara čak 28 pobeda, uz svega šest remija i nijedan poraz crno-belih. Obećavajuća utakmica je pred Parnim valjkom koji proleće želi što bolje da započne.

VOJVODINA – MLADOST LUČANI, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Moguć je jako tvrd susret. Vojvodina je promenila trenera, umesto Ranka Popovića stigao je Božidar Bandović, a tu su sada i zimske novajlije Dragan Rosić, Seid Korać, Vukan Savićević i Njegoš Petrović... Mladost je ostala bez Uroša Sremčevića, i dalje ima iskusan tim, prednost Voši samo na osnovu domaćeg terena.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC, 16.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Crvena zvezda – bez Hvana, Krasoa, Nedeljkovića, Ivanića, Kataija i drugih, čeka Voždovac, prvi put bez trenera Marka Savića, sa debitantom na klupi, 32-godišnjim Nikolom Mitićem. Zmajevi su Zvezdi dužni zbog onih 3:2 u avgustu, tako da na Marakani, makar za domaćina nema ni najmanjih razloga za popuštanje Voždovcu.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara