Najava dana (utorak, 9. april): Liga šampiona u Londonu i Madridu i dosta Čempionšipa

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ARSENAL – BAJERN, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Tim Mikela Artete je u prošloj rundi eliminisao Porto, ali tek penalima pošto je prethodno u obe utakmice bilo 1:0 za domaćine. Bajern je nakon poraza sa 0:1 u Rimu uspeo da na svom stadionu dođe do sigurnih 3:0 i prolaza u četvrtfinale. Dvostruki strelac u toj utakmici bio je sjajni Hari Kejn, od kojeg se ponovo najviše očekuje u redovima minhenskog kluba. Po trenutnoj formi veće šanse za prolaz ima Arsenal, posebno su Tobdžije bliže pobedi kod kuće.

REAL MADRID – MAN. SITI, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Sada će u četvrtfinalu dva poslednja šampiona Evrope opet udariti jedan na drugog. Koja je razlika u odnosu na prošlu sezonu? Čini se da Siti nije više tako strašan kao lane i da je osvajanje Lige šampiona utolilo glad Gvardiolinih izabranika. Činji se i da je Real sa Belingemom jači nego tada i da je baš Englez doneo energiju koja je i te kako nedostajala Modriću, Krosu i ostalim veteranima u Realu prošle sezone.

LEVADIJA – FLORA, 18.00

(Fudbal, Kup Estonije)

Levadija u poslednje vreme ipa pik na Floru, Dobila je prijateljski susret para u januaru, kao i prvenstveni u novembru. Na oba susreta dolazila je 3+ igra. S obzirom da je Levadija u seriji od šest pobeda, verujemo da će i u četvrtfinalu Kupa Estonije biti žestoko motivisana da igra do pobede. Inače, ovaj klub je u prvih pet kola šampionata došao do gol razlike 21:1. 

IZRAEL Ž. – SRBIJA Ž, 16.00

(Fudbal, kvalifikacije za EP, žene)

Ženska reprezentacija Srbije igrala je bez golova u prvom meču kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, protiv Škotske u Leskovcu – 0:0. U duelu koji je imao svoje amplitude kada su rivali imali dobre i loše trenutke, utisak je da nerešenim ishodom mogu biti zadovoljne obe selekcije. Na kraju se piše bod, a naše devojke sada očekuje susret protiv autsajdera u grupi Izraela, selekcije koja je na startu poražena od Slovačke (2:0).

ŠKOTSKA Ž. – SLOVAČKA Ž, 20.35

(Fudbal, kvalifikacije za EP, žene)

Slovačka je dobila Izrael sa 2:0, ali neka vas to ne povuče ka pogrešnim zaključcima. Naime, Izrael je ubedljivo najlošija selekcija u Grupi 2, pa se drugačiji ishod nije ni mogao očekivati. Škotlanđanke su sa Srbijom odigrale bez golova. Bile su jako dobre, a utakmica egal, pa se očekuje da Slovačka u ovom slučaju bude slabiji tim.

MILVOL – LESTER, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Lester je prokockao dovoljno da može da se plaši Ipsviča koji ga juri sa bodom zaostatka i Lidsa koji ima dva manje. Dakle, sva tri poena protiv Milvola koji ima svega bod sa poslednje četiri utakmice su imperativ. Poslednji meč para u FA kupu, Lester je dobio sa 2:3.

ŠEFILD VENZDEJ – NORIČ, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Šefild Venzdej se bije za goli život, a Norič brani šestu poziciju i pokušava da napadne VBA. Dakle, ne zna se kome je ovaj meč bitniji, pa pošto motivacije ne nedostaje očekuje se da oba kluba budu ofanzivna. Norič je dobio poslednja tri meča para, a konstata na njihovim susretima je GG3+ igra.

SAUTEMPTON – KOVENTRI, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Sautempton igra odličan fudbal ove sezone, siguran je na četvrtom mestu i može da računa da je jača karika od Koventrija koji je sedmi. Međutim, poslednja dva meča para odlazila su u X. Dakle, ume da se zakuva kada igraju ovi rivali.

LIDS – SANDERLEND, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Lids juri Lester i Ipsvič, a Sanderlend nema razloga da se previše bije. Jasno je da je tu gde jeste i da ne može ni previše da zabrlja, ali ni da napreduje. Zbog toga je Lids apsolutni favorit para. Inače, Sanderlend je bio bolji na poslednjem meču para u decembru, a slavio je s minimalcem.

BERETINI - KECMANOVIĆ, 11.00

(Tenis, Monte Karlo)

Miomir Kecmanović je na poslednja tri turnira učešće završavao na prvoj stanici. Brzo je eliminisan u Indijan Velsu, Majamiju i Eštorilu, na tim mečevima osvojio samo jedan set. Italijan Mateo Beretini stiže u Monte Karlo posle sjajnih izdanja u Marakešu. Jedini njihov međusobni duel dosad pripao je Srbinu, pre dve godine u Indijan Velsu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara