Aleksandar Mitrović (©Starsport)
Aleksandar Mitrović (©Starsport)

Najveće kvote u Mozzartu na pobede Srbije i Albasetea

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 11:26

Nigde nećete naći veće

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o pobedama Srbije protiv Kipra u prijateljskoj utakmici, odnosno na Albasete protiv Ferola u 32. kolu španske Segunde. Kvote na dvojku sa Kipra i španskog keca nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Reprezentativci Srbije su se obrukali u Moskvi, deklasirala ih je Rusija sa 5.0. Priliku da koliko-toliko poprave utisak imaće danas u Larnaki, gde će da ih ugosti Kipar. Ovo će da bude peta prijateljska utakmica između Kipra i Srbije, a Orlovi još uvek nijednom nisu izgubili. Trijumfovali su triput, a jednom su odigrali 0:0. Poslednji put su se ove dve selekcije sastale u maju 2016. godine, kada je selektor bio Slavoljub Muslin. Naš nacionalni tim je slavio sa 2:1, golovima Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića u uvodnih 10 minuta.

ALBASETE - FEROL (PONEDELJAK, 20.30), KEC 2,05

Svakoj krizi dođe kraj, a u Albaseteu se nadaju da će i danas njihovoj. U poslednja četiri kola su bez pobede, u seriji su od tri uzastopna poraza. Ako nešto može da hrabri, na svakoj od tih utakmica Albasete je postigao barem po gol, pre nedelju dana dva na gostovanju Elčeu (2:3). Pošto je Alkorkon pobedio Ovijedo u subotu Albasete je sada pao u zonu ispadanja i zato mu je posebno važno da savlada Ferol. Gosti su seriju od šest mečeva bez pobede (po tri remija i poraza) prekinuli u prošlom kolu trijumfom nad Valjadolidom (2:0). U prvom susretu u sezoni početkom decembra Ferol je savladao Albaasete sa 5:4, s tim da je imao igrača više od 20. minuta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara