NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: 100.000 razloga da proslaviš i pad

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 12:36

Novi benefit MOZZART kladionice

Mozzart ti nudi priliku da uzmeš 100.000 dinara svakog dana za vreme Evropskog prvenstva. Sve što je potrebno da uradiš je da PADNEŠ TIKET. O čemu se radi?

U toku Evropskog prvenstva tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a promašenim samo jednim parom, osvaja 100.000 dinara. I tako svakog dana! Tiket mora da sadrži najmanje četiri para koji se igraju tog dana, pri čemu jedan par na tiketu obavezno mora biti s Evropskog prvenstva u fudbalu.

Izabrane vesti

Prvog dana kontinentalne smotre novi benefit je doneo radost vlasniku tiketa sa deset od 11 pogođenih parova. Iako je posle samo 45 minuta od početka prve utakmice "pao" prvi par, svi preostali tipovi bili su tačni, te je ovaj kladilac ušao u konkurenciju potencijalnih dobitnika 100.000 dinara. Među parovima je bio i susret Turske i Italije kojim je ispunjen jedan od uslova, a sa kvotom 339,605, ovaj kladilac stigao je do šestocifrene utešne nagrade.

Benefit NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ trajaće do kraja Evropskog prvenstva, odnosno 11. jula, a pravila možete da pročitate OVDE.



tagovi

naplati promašajnaplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara