Komentari na vest

Nejmar pisao Titeu: Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam imao

M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Niste zasluzili,da ste zasluzili i da niste bili onako nonsalantni i usli u meceve sa svima podcevacki i arogantno mozda ali MOZDA biste uzeli,batalite te price talenat i sanse,Hrvatska vam je ocitala lekciju iz fudbala moze ljudi da negiraju to koliko hoce ali je tako,Boga ne mesaj u vasu gordost i idiotizam,bolje niste ni zasluzili,pobedio je sportski duh kada ste ispali,poslednji Brazil da je vredeo i to dokazao je onaj iz 2002. ,a ovaj cirkuazant moze samo peskire da nosi Ronaldu,Rivaldu,Ronaldinju i kompaniji,igrali su i tada Brazilci na evropski nacin i atraktivno pod Skolarijem,tako da ta baljezganja to je od skoro nema veze s vezom,Brazil sledece svetsko sa Vinisijusom,Rodrigom,Martinelijem,Militaom,Zezuom ce biti vec mnogo bolja i kompaktnija ekipa kada se sada konacno igraci poput Nejmara,Dani Alvesa,Tijaga Silve i nadmenih igraca povuku iz nacionalnog tima,vec ce vise da mi se dopadaju na sledecem svetskom bez ljigavaca.
Š

Što

pre preko 1 godinu

Mu to lično nije rekao, mora sve preko medija. Sve teški foliranti danas.
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Pa zaslizila je i Srbija ako cemo po zelji i najavi pre mundijala a nije,a pritom ste bili arogantni.I da smo dobili Svajcarsku mi bi ispali jer ste ocigledbo pustili Kamerun.Karma je cudo'sacekala vas a pre vas Spance
G

GosTn

pre preko 1 godinu

Nisu zaslužili da izgube od Hrvata, definivno su bolji od njih. Da su prošli, mislim da bi osvojili. Hrvati su dobro pripremili utakmicu i uz malo sreće (na penale) prošli dalje. Argentina - Francuska finale. Osvaja Argentina, a Messi tako stavlja u svoju vitrinu ono što mu jedino nedostaje i postaje najveći ikad. Što objektivno jeste. Pitanje kad ćemo opet videti na terenu mađioničara kakav je on bio. Neke su krasile fizičke predispozicije, a sad se polako gase, neke krasi neverovatna brzina, dobar dribling i biće sigurno najbolji u svojoj eri. Ali to što je Mesi radio je bila magija. Nekako je spontano radio dribling, pasove, suteve... Snalazio se u momentu i razmišljao za sekund brže od ostalih. Maksimalno iskorišćeno ono što mu je Bogom dano. Sportski pozdrav!
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Od reci do reci si sve u pravu, neverovatno odlican komentar...Svaka cast za misljenje, i bilo bi divno da Messi uzme trofej...Mada nije zahvalno dodeljivati titulu da je neko Goat...Svako vreme nosi svoje breme, tesko ce se roditi igrac poput Messija pa i Ronalda.A Hrvatska je ekipa koju sreca miluje najvise u istoriji mundijala, koliko u Rusiji tako i u Kataru...
s

srka

pre preko 1 godinu

Prodao si ga ti i tvoji saigrači. Onakva nonšalancija, prepotencija i pešačenje terenom tokom celog Mundijala. To nije skoro vidjeno. Jeste gol postignut u meču sa Hrvatskom bio trenutak magije, niko to ne spori, ali sveukupan utisak o igri Brazila, potpuno razočaravajući. Prosečna izdanja protiv Srbije i Švajcarske, poraz od Kameruna i ovo poslednje protiv Hrvatske, koja se nije pošteno ni oznojila. Jednostavno nije bilo razloga za to. Da ste ginuli, niste, a bez toga se ne može do svetskog trona.
G

Gostesls

pre preko 1 godinu

I mesi dok je birao selektora i igrače nisu nigdje bili
p

progon

pre preko 1 godinu

I za to me zabole
G

Gost pera

pre preko 1 godinu

Tite je osvojio Kopa Amerika 2019.