Komentari na vest

Niko u Evropi ne brani penale bolje od Rajkovića

?

??

pre oko 2 meseca

Rajkovic je odlican golman. Ne od skoro nego oduvek. Jos od one sezone u zvezdi se videlo da je potencijal. Sto se tice reprezentacije bas nema srece. Mozda i nepravedno nikad nije bio broj jedan, a kako stvari stoje nece ni biti.
G

Gost38182

pre oko 2 meseca

Zato protiv Skotske od 5 nije odbranio ni jedan. Samo jedan da je skinuo Mitar ne bi promasio zadnji I igrali bi na EP. Rajko brani odlicno I protiv Belgije nas je spasio debakla, ali zaboravljate kako ste kritikovali dok je bio prvi golman,pogledajte komentare nakon meca sa Portugalom . Isto Tako, Vanju ste posle Brazila dizali u nebesa. Istina je da Vanja prima puno golova po mecu,Ali ja ne pamtim da je on direktni krivac za neki,a puno nas je puta spasio. Pa I Petrovic prima bar 2 gola po mecu, a to ne pominjete, I Vanja I Petrovic su odlicno golmani Koji imaju lose odbrambene igrace ispred sebe
D

Daj bre

pre oko 2 meseca

Ti znaš dal bi Mitar promašio. Sad je Rajko kriv što jr ovaj promašio? Mozga bez.
R

Realantip

pre oko 2 meseca

Sto bi rekli grobari "menadzerski golman" 🤣🤣🤣
v

veliki strumf

pre oko 2 meseca

Није то што је одбранио пенал - лош је био шут, идеалан за голмана ако погпди страну. Него погледајте ви реакцију након одбране, колико се брзо дигао и одмах бацио у другу страну! Ту брзину не памтим да сам видео некад. Баш фасцинатно. И иначе је Рајко одлично бранио! Имамо изванредне голмане, никад боље! Бране у Челсију, Мајорци, Торину, а иако дам велики Звездаш морам да признам да је и Јовановић изузетан голман, у фамтастичној горми, целе сезоне а и јуче у дербију је бранио као луд и сигирно заслужује позив у репрезентацију!!!
E

Evo iskreno

pre oko 2 meseca

Jovanović je juče ima sreću, i to ne govorim kao navijač Zvezde, nego TSC-a. Skoro svaki šut i koji je bio laganiji, nije odbacio u aut ili korner ili van 16, nego na 3-4 metra od sebe. To je katastrofalno branjenje, koje samo pukom srećom nije kažnjeno sa 3-4 gola.
n

niszvezda

pre oko 2 meseca

Jovanović je težak linijaš...i juče je direktan krivac za drugi Zvezdin gol...dozvolio je da Ndiaje glavom šutira sa zemlje 3.5m od gola... Imao je odbrane, svaka čast, ali gledati centaršut sa linije i pustiti da lopta pada u peterac je neoprostivo za golmana...
?

??

pre oko 2 meseca

I ja sam zvezdas. Slazem se s tobom da je jovanovic dobar golman, al daleko je od reprezentacije s obzirom kakve golmane imamo. Jovanovic ce partizanu da bude kao nama borjan. Zna da odbrani siguran gol, a zna da napravi i kiks. U poznim godinama je dosao, branice kod njih naredne tri, cetiri godine. Kad ih vec poredim, uz duzno postovanje jovanovicu, al borjan je ipak klasa iznad.
i

iiiii počinje

pre oko 2 meseca

Ko želi biti prvi golman Srbije na EP? Glasajte,glasajte...