Nikola Trujić potpisao za Debrecin, izazov je Roma

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.19. | 10:21

Snažni napadač tri godine u Mađarskoj

Kolonija srpskih fudbalera u Mađarskoj bogatija je za još jedno ime. Snažni napadač Nikola Trujić otisnuo se u Debrecin i sa nekadašnjim prvakom naših severnih suseda potpisao ugovor na tri godine.
Izuzetno sam zadovoljna uslovima. Daću sve od sebe da opravdam poverenje ljudi koji su me angažovali i pokažem navijačima da mogu da igram bitnu ulogu u klubu koji je sedam puta osvajao državni šampiona i šest puta se okitio peharom Kupa“, izvestio je Trujić sa lica mesta, uz zahvalnost angentima Bojanu Ćosiću i Laslu Borbelju što su realizovali posao.

Krilni napdač završio je u Mađarskoj kao slobodan igrač, pošto je šest meseci proveo u Voždovcu, gde je i trenirao tokom leta, kako bi spreman dočekao nove izazove. Oni su i te kako inspirativni.
Stigao sam u dobro organizovan klub, pokušaćemo da budemo konkurentni u Mađarskoj, ali pre toga imamo obaveze u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prvi rival nam je Kukeši iz Albanije, a ako se plasiramo dalje, onda nas u drugoj rundi čeka Roma, što je ogromna inspiracija za svakog fudbalera, pa i za mene“, dopunio je Nikola Trujić, bivši prvotimac Partizana, u karijeri još član klubova iz Rusije, Rumunije i Izraela.

Izabrane vesti


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara