Komentari na vest

Njukasl traži 23.500.000 evra za sportskog direktora i remeti rekonstrukciju Mančester Junajteda

N

Nevjerovatno

pre 2 meseca

...da ljudi na najbezvezniju sportsku vijest pišu elaborate . Uglavnom preziru domaća takmičenja, ali ne spavaju dok MUTD ne dobije sportskog direktora. To su isti oni koji "vole' američki fudbal, jer su prevazišli ovaj za nas smrtnike, sad ih ne loži akcija i igra, već taktičke zamisli. Evroliga sa dva naša tima smor, ali zato se navija sat da se gledaju NBA igrači koji žive u avionu.
g

gost011

pre 2 meseca

u oravu si druze, treba nam vise tekstova o transfer magu mitru mrkeli.
b

bavite se sobom

pre 2 meseca

Zaludnog naroda na komentarima,sirotinja broji i rasporedjuje tudje novce.
O

Oldcastle

pre 2 meseca

@gostivar, ima ugovor, ali su svi očekivali da traže oko 10 miliona ili gardening leave od maks godinu dana. A derište kao što derište radi, ako mu nije po volji ono otcepi nerealnih 20 i kusur miliona ili gardening leave od dve godine. Generalno će se sa advokatima vremenom dogovoriti za mnogo bezbolniju varijantu, ali ovo što traže je smejurija. Dve godine gardening leave? Kao da su neki fantastičan klub koji čuva neke opake tajne. Derište.
7

799

pre 2 meseca

kakva je to izjava “svi su ocekivali” ? koliko su realne cene fudbalera, pa se onda klubovi oderu po 3-4x vise od te realne cene, jer neko bas zeli da dovese tog igraca ? evo ti celzi za enca fernandeza, ili mudrika, da li su njihove cene realne ili je celziju oguljena koza za ove igrac ? i 80% transfera je tako. Po cemu treba da se razlikuje ovaj “transfer”? On je pod ugovorom sa mnom, zelis ga ti ? Ovo ti je moja cena, ako hoces plati, ako neces ostaje da radi kod mene i cao
O

Oldcastle

pre 2 meseca

@799, naravno, njihovo je pravo, mogli su i da traže 100 miliona, i moje je isto tako pravo da kažem da je cena nerealna i da ih zovem "small time" klubić. A vidim da sam u većini jer su skoro svi tako odreagovali na ovu smejuriju. Mnogo bitnije je ova dužina gardening leavea koji su tražili, tu zapravo vidiš njihov maleni mentalitet.
O

Oldcastle

pre 2 meseca

Ovaj Newcastle će uvek imati mentalitet malog kluba, ovo je kao potez derišta koji radi sve u inat kada mu nije po volji.
g

gostivar

pre 2 meseca

Pa ne bas. Covek ima ugovor i duzan je da ga ispostuje do kraja ako se razidju sporazumno, u suptotnom imaju pravo da traze obestecenje za koje misle da je pravedno. A sam je potpisao taj ugovor.
k

kimbape

pre 2 meseca

Ili plati koliko traze ili trazi na drugom mestu.