Komentari na vest

Očekujemo da Vlahović eksplodira na EP, Mitrović i SMS da budu kao do sada

S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

On kad eksplodira obicno dobije zuti do 10minuta jer jer emotivno ne zreo . Pokazuje to cele sezone. A veci problem je ko ce njemu loptu da doda u opste igra nam je 0.
R

Rasni strelac

pre oko 2 meseca

Biče golgeter eura. Slovencima i Dancima po 2 komada, Englezima jedan.
n

nola1.

pre oko 2 meseca

ocekujem da Mitrovic i Vlahovic bojkotuju reprezentaciju, zbog unistavanja kljuba u kojem su postali igraci
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Pa reprezentaciju bojkotuju milenkovic i pavlovic a vlahovic nema ni jedan nastup u seniorima partizana.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Mitrovic i Sms hahahahaahhaa!Rekreativci...
H

Hyypia

pre oko 2 meseca

Sta je sergej uradio da bi bio kao sada?? Obicna kornjaca koja nista do sada nije uradio za reprezentaciju. I plus igra sada u amaterskoj ligi..
D

Da se bar malo posvađamo

pre oko 2 meseca

Ne pamtim da je javnosti ikada bilo više svejedno šta će se dogoditi kao u slučaju ovoga EP.Tek devedeset i koji komentar a da Terzan nešto izjavi dvije stotine ih bude u gluvo doba noći.Tim fudbalerima su uvijek smetala pitanja i interesovanje,sad su itekako mirni sa te strane.
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Mi sledećih 10 godina sa Vlahovićem imamo šanse na turnirima jer će biti prolaza za trećeplasirane ekipe. Osim njega budućnost je bleda.
N

Nestor,,,

pre oko 2 meseca

Mišljenja sam da Piksi , pozove 2-3 igrača kao džokere , prije svih Birmančevića , koji bi bili iznenađenje za protivnike , i da se ekipa osvježi sa nekim novim licima ! Nadalje , Kostić i Živković nisu igrači u oba pravca , ne igraju odbranu ! Pojačati odbranu , sa trojicom pozadi je velika rupa , jer nemamo bekove , a stoperi su spori ! Težište prebaciti na sredinu terena , gdje bi Sergej , konačno da proigra ! Sa Englezima nikako u jurnjavu , mišljenja sam da duel igra bude presudna ! Naš adut je ; nemamo što izgubiti , neka se bore do maksimuma ! Napred Orlovi , svi su Vas otpisali, biti će teško , na muci se poznaju junaci ! Sportski pozdrav od jednog najstarijeg navijača iz Zagreba ! Napred Srbija !
T

Traume

pre 2 meseca

Mijatova prečka, 6:1 protiv Holandeza, Robben beži Gavrančiču, 6:0 protiv Argentine, rukometaši Dudić, Kuzmanović, Vidić, Australija,Pižon, Ćurćić, Krstajić, Nikad jači nepostojeći vezni red, žene fudbalera. Da vidimo šta nas sledeće čeka.
Y

Yashin

pre 2 meseca

Iskreno ocekujem 3 poraza. Mozda jedno nereseno. Sad mislim da ocekivanja nikad nizi nisu bili. Moguce da to igracima prija pa nekom ludom srecom osvoje evropsko.

Miloš Čolić

pre 2 meseca

Е мој Драгане Стојковићу, на какве си гране спао да ти снс пише шта треба да причаш, па као да АВ-а слушам, значи гадиш ми се. Искористио је твоје име и сад манипулише са тобом како хоће, а теби зинула задњица за паре и он је то искористио знајући да си слаб на исте. Иначе тотално сам аполитичан, нисам ни гробар којима је за све АВ крив али ово превршава сваку меру, због таквих репрезентацији. еможе да буде пун стадион.
C

Crespo1

pre 2 meseca

Nije bitno sto novine mozda imaju neke lozacke naslove,meni je drago sto 90% nacije nema ama bas nikakva ocekivanja i treba da bude tako,jer jednostavno mi nemamo ni timski duh ni igru ,a i kvalitet nije bas na zavidnom nivou.Voleo bih da prodju ,ali najiskrenije sve repke u grupi su jace od nas i mislim da ce biti bas mucno gledati po 100 put one snuzdene face posle kikseva i primeljenih golova.
8

8

pre 2 meseca

SRBIJA JE DEBITAN NA EVROPSKOM PRVENSTVU U FUDBALU , tako da bez prevelikih očekivanja .
L

Loli

pre 2 meseca

Kakvi su da su, nasi su i tu je kraj price za svakog normalnog coveka. Sta god uradili za mene su odlicni.
c

cika Vlasta

pre 2 meseca

Pazite deco da vam kaze cika Vlasta - gledam vec 60 godina nase reprezentacije (prvo Jugoslaviju, pa onu skracenu Jugoslaviju, pa sad od 2006 i Srbiju), i uvek su bile iste price, o nekom fudbalskom znanju i evropskim Brazilcima, ali se na terenu malo toga ostvarilo. Treba sastaviti 11-oricu koji ce da trce i da se bore i krljaju, staviti jednog veterana da deli lopte (Tadic je idealan za to), i dva napadaca koji ce dobro da saradjuju. U odbrani, to je - sto je, nemamo bekove pa onda je valjda bolje staviti 4 centarhalfa pozadi, bar da se dobro brane ... Od krila, Kostic nam nije u formi a ni oni kandidati za desnog. Dakle, staviti u tim samo mlade trkace (moze i iz srpske lige) narocito u odbrani da krljaju, Tadica da deli lopte, i Vlahovica i Mitrovica u napad. Pa kao protiv Portugalije, presing po celom terenu. Protiv Engleza nemamo sanse, nemamo ih ni protiv Slovenaca (oni su bolji nego sto se misli, onom Oblaku niko od nasih nece moci da da gol a i Sesko je bolji od svih nasih), ali Dance je moguce iznenaditi, a u nekom srecnom spletu okolnosti cak i proci grupu. Ajd sad u zdravlje, nadam se da ce Pixe ovo da procita (cika Vlasta je i njega gledao jos dok je igrao u Nisu, znam ga od pelena) - i vidimo se na Evropskom!
S

Srbinn

pre 2 meseca

Realno ocekujemo da ispadnemo u grupi, mozda sa Slovenijom da izvucemo bod, Danci ce nas pobediti na veliko trcanje a za Engleze (sve ispod 3 komada je super)... Sportski Pozdrav... Koji Mitrovic, koji SMS, pa oni nisu odigrali jaku takmicarsku utakmicu jos od onog dana kad su otisli da mlate pare u S.Arabiju....
S

Sherlocked

pre 2 meseca

Sta ti covece pricas. Bicemo poslednja selekcija na EP sa najgorom gol razlikom. Zapamti
1

1912

pre 2 meseca

Ima i gorih. U najgorem slučaju uzimamo bar bod protiv Slovenije.
M

Misliš...

pre 2 meseca

U najboljem? ili je to ono što očekuješ realno kao i većina nas?
1

1912

pre 2 meseca

@Misliš Možda sam lud ali očekujem bolje izdanje nego u Kataru i da prođemo jedva grupu, kao trećeplasirani. Posle će nas već neko nalupati u 1/8 finala.
I

Iz sljivika

pre 2 meseca

Ja ništa ne očekujem.
i

ime gosta Gist

pre 2 meseca

Vlahović može samo od.muke da eksplodira što sedi na klupi, osovina su ipak Džoni Šetač Mitrogol i Manuelni Saobraćajac Tadić...
P

Pedja108

pre 2 meseca

Ono sto ce jedino eksplodirati je nasa odbrana, gde cemo opet biti jedna od najgorih odbrana. Piksi igraisti sistem koji nam ne ide. Tim nije uigran, krila ne pomazu odbrani, u odbrani inace sve suplje.
E

Eseks

pre 2 meseca

Jedino sto mi se svidja u vezi naseg tima je sto su unapred otpisani i sto 99 posto navijaca misli da cemo doziveti sudbinu titanika..Realno nemamo izgradjenu igru niti se zna ko,sta,gde i kako..Visok presing ne mozemo jer smo spori a piksi ce to forsirati..Spoljne ce igrati ultra ofanzivna krila koja odbranu ne igraju..SMS ce igrati centra gde ispada smesan a gubimo ga gore gde je najbolji..Mitar i Tadic ne mogu gore vrsiti presing znaci dva igraca manje kad se branimo..Moje misljenje je da treba da igramo sa 4 nazad i da bekove igraju kalaba levo i erak desno pa bar ce nazad zatvoriti..Igra u nizem bloku koji odgovara nasim sporijim stoperima i vrebati sansu na neku kontru i posebno na prekid jer smo medju najvisim reprezentacijama..Vlahovica u spic iako je iritantno prepotentat a mitar da ulazi zadnjih 25min..Tadic isto da ulazi sa klupe u SMS na pleja gore..Vanja...erak,bleki,Veljkovic,kalaba..Lukic,Gudelj...SMS,zile,birma,vlaho...451..
L

Lepi mica1

pre 2 meseca

Hvala bogu pa se ti ne pitas😆😆😆sa 4 nazad nikad gola dati necemo ,prestanite da smarate sa tom formacijom zato nas i nije bilo na euru 24 godine
v

vare

pre 2 meseca

sa 4 nazad smo.igrali protiv Rusije i izgubili smo 4:0 a taj tim što si ti stavio jedno 6 igrača ne treba da bude u startnoj.postavi.bolje nemoj da glumiš selektora
z

zanimljivo

pre 2 meseca

Razmisljanje. Siti igra tako sa 4 visoka igrača nazad... Samo Piksi nije Gvardiola, a ni Živković Bernardo Silva, niti je Sergej De Brujne a Gudelj je miljama daleko od Rodrija 😂😂😂
L

Lalegale

pre 2 meseca

Srecno
S

Saguenay

pre 2 meseca

Selektorove reci ce dobiti na tezini samo kada se vidi kojih 26 vodi na Euro... Ako bude bilo Radonjica, Lukica i ostalih te reci ce pasti kao kula od karata.

Psihozza

pre 2 meseca

Evo prognoze: Sa Englezima gubljenje po terenu uz nemoć i na kraju petarda barem! Sa Slovencima tvrd i napet meč al na kraju nerešeno. A sa Dancima na na biti Il nebitni u prvom poluvremenu gde ćemo možda i voditi i onda klasika raspad sistema, pucanje pod pritiskom i neznanjem i na kraju podela Danaca.
L

Lepi mica1

pre 2 meseca

Prodas stan stavis pare na tiket i dokazes nam da se pametan😆😆😆sta je sad ?prpa?
J

Ja mislim isto!!!

pre 2 meseca

Samo ipak ne petarda od engleza nego tu da iznenadimo i izzgubimo 2,3:1

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Samo hrabro..... Srbija je uz vas šta god......
F

Florence

pre 2 meseca

Idealan tim za Euro Sviral/Petrovic Milenkovic-Nastasic-Pavlovic-Mladenovic Matic-Topic Samardzic Zivkovic-Birmancevic Vlahovic Po formi najbolji tim, ali neki i nisu pozvani.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

A najbolji igrači Aca i Sergej igraću boćanje.... 🤣🤣🤣🤣
H

Hdj

pre 2 meseca

Ma trebao je da zove još Lazovića pod jedan, dodajem još neke igrače koje nisi nabrojao. Mitrović Stefan ma koliko se neki bune protiv njega, dečko ima brzinu, jedini je od naših igrača u skorije vreme koji je iz naše lige odmah počeo da igra u klubu iz lige petice. Igra na krilu, levo desno, može kao bek isto tako , pokazao se solidno za ovih pola godine što je u Italiji, protiv Tea Ernandeza gotovo da je bio vrlo dobar. Dalje trebao je Belića pozvati naravno isto igrač koji je otišao iz naše lige i odmah pokazao da može u jakoj ligi nije liga 5 ali je jaka i tim je jak. Igrač je koji ima brzinu i koji je agresivan na loptu, nekada i preterano ali sad je naučio ipak da se kontroliše. I odbrani je trebao zvati iz Briža Popovića kao i Radovanovića iz Almerije koji je bio vrlo dobar. Poziv je trebao da dobije iz naše lige najpre Đakovac koji je ubedljivo najbolji igrač Tsc ove sezone ali i prošle, box tu box igrač klasičan, koji igra u oba pravca podjednako, što mi nemamo na sredini. Živković nije bek, niti krilo, on može kao krilni napadač možda ili kao drugi špic. Ali traba da igra baš kao i Radonjić ma koliko da je ove sezone loš, i koliko da ga mnogi ne vole, ali takva brzina koju ima uvek može da donese nešto neočekivano, loše ili dobro nikada se ne zna. Na kraju igra u jakim ligama zadnjih 5 i više godina. Uz Birmančevića koji mora da ide isto tako jedini koji ima dribling i može da probije jedan na jedan. Nije istina da nemamo igrače, veliki je izbor kod nas za tako malu zemlju ali imamo selektora koji ne zna, a videćemo da će opet precrtati neke od najboljih igrača, tačnije koji nam najviše znače. Ne bi čudilo da upravo Birmančevića precrta, pa i Radonjića. A moraju da idu obojica jel sve su ovo sličan tip igrača naročito na sredini.
G

Golst

pre 2 meseca

Pričate o napadu a odbrana ima da nam eksplodira ko na prošlom svetskom
.

.....

pre 2 meseca

Neće. Sad će bata Kole i bata Žile odigrati perfektno u oba pravca pogotovo u defanzivnoj liniji:)
e

eeeh

pre 2 meseca

Ma koji Vlahovic i Mitrovic. Treba od starta da igra Luka "saljem poljupce Sofiji" Jovic. Sa njim idemo do finala.
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Ja očekujem u prvoj postavi Erakovića, Mijailovića, Spajić, Rajkovića, Radonjića i Jovića jer ipak su veći deo karijere proveli u Bajernu i bilo bi stvarno nekorektno da ih grobarski savez uvrsti u 11.
1

1912

pre 2 meseca

Iako si ironičan konačno i od tebe nešto pametno. Rajković treba da bude prvi golman. Spajić treba da igra u prvoj postavi sa ovim vašim dunsterima Kalabom i Blekijem. Eraković može da igra desnog beka. Kad ima mesta za prosečnog Lukića zašto ne bi bilo i za Mijailovića kao zadnjeg veznog. Radonjić i Jović sa klupe na po pola sata.
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 meseca

Bilo bi lepo da doživimo nezapamćen debakl. Valjda bi bar to pomoglo da se najuri "ovo" što je na poziciji selektora.
D

Daj

pre 2 meseca

bre pixi sta sms do sada,ubedljivo najgori na terenu uvek bio i ko muva bez glave ....

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Najbolji igrač
g

gostiona

pre 2 meseca

pa, ne baš, ne očekujemo ništa, već godinama je loše, kako onda da se desi neko čudo pa da odjednom proigramo ?! to je kao da par godina sviraš gitaru kao najveći pijanac, pa slučajno završiš na nekom koncertu, i odjednom si hendrix
Z

Zema

pre 2 meseca

Očekujemo već dugo i ništa,dal Piksi zna da i igrači na klupi znaju da igraju,Birmavčević nas najbolji strelac što igra preko i nevidi ga sramota
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 meseca

I Boranijašević je godinama najbolji srpski desni bek, pa i njega Piksi takodje ne vidi.
N

Nemanja8989

pre 2 meseca

Koga ti vodis tu sva ocekivanja prestaju.
S

Srbija 1999

pre 2 meseca

Mi nismo svesni koliko neznamo nista, max 1 bod. Ovaj ne moze da ubode ni sansu !
J

Jambb

pre 2 meseca

SMS ako bude kao do sada u reprezentaciji tesko nam se pise
#

#

pre 2 meseca

Vec vidim, Vlahovic "stisnuta vilica" igra barem 70 minuta, Mitrovic sa 300 kila ulazi u 60. minutu. A mi iz kiksa u kiks. Sto i ne cudi kad je selektor Kiksi
N

Nalupaće ti minusa

pre 2 meseca

ali druže vreme je da i novija generacija dobije svoju katastrofu... Moja je imala Holandiju,od mog brata Argentinu mislim da nam sad sledi Engleska? Pred svako takmičenje euforija i svaki put katastrofa...
G

Goros

pre 2 meseca

Uz Sašu Lukića ne možemo ni Bugare da pobedimo.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Grujic mnogo bolji igrac, steta sto nema minutazu pa cemo morati da gledamo ovo drvo Piksijevo.
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 meseca

Kakav god Saša Lukić bio, svakako je klasa za Maksimovića, Grujića, Zdjelara, Mijilovića, Sms-a, Račića, Gudelja. Jedino što vredi od srpskih zadnjih i centralnih vezista su Ivan Ilić, Kristijan Belić i vremešni Nemanja Matić. Prvi ne igra kod Piksija, drugi nije ni na spisku, a treći jednom nogom u penziji. Šteta što se Veljko Nikolić ugasio, delovao mi je kao savršeni centralni vezista.
S

Stranac1

pre 2 meseca

Ocekujem Golove Mitra i Vlahovica. Ocekujem Asistencije Tadica . Ocekujem sredinu koja je bez ideje kako napred tako i pozadi, ocekujem dva krila Kostica i Zivkovica koji misle da ne moraju da igraju odbranu. Ocekujem Milenkovica Pavlovica i Veljkovica da kiksira makar jedan od njih trojice i ocekujem da Vanja dobija sa njegovih 2 metra golovi u Raslje ili da ga Lobuju :)
Č

Čiks

pre 2 meseca

Ako ćemo realno , Mitrović i Milinković nisu zaslužili poziv , tamo gde su oni otisli da igraju to nema veze sa fudbalom , mozda gresim ali treba dati nekim mladjim momcima šansu , sutra kad selektor skrati spisak nadam se većem broju mladjih igrača!!!

Неко реалан

pre 2 meseca

Човече, налупао си се глупости за све мегабајте.
D

Don Žuan de Monte Kristo

pre 2 meseca

Očekujem od ovog belog maga u najmanju ruku lekovito bilje da ponese na Evropsko, ima na jugu Srbije hvala Bogu lekovitog bilja, da se naša sunašca od fudbalera ne prehlade.Takođe, trebaće dosta Venogela i Afričkih šljiva, to je najvažnije od svega, ipak su teške noge nakon napornih sezona i vremena provedenih bez svojih žena.Kao poslednju opciju, očekujem odlazak na aerodrom i rekreaciju slike ulaska Cara Dušana u Dubrovnik, samo sa Piksijem našim vrhovnim liderom kako jaše Jokićevog konja.Sve u svemu, smatram da bi našima najbolje došao jedan odlazak do Kremne ili da posete naše manastire, najveće svetinje, da ih monasi blagoslove, jer momci očigledno nemaju preteranu zainteresovanost i veru u sopsteve kapacitete.Da znate, ne zezam za prethodnu rečenicu, jer vera i dobra psiha itekako može pomoći u sportu za postizanje uspeha, a i životu naravno, samo na kompleksniji način.Ajde Piksi, neka bude novi proboj Solunskog fronta, samo neka bude u Nemačkoj i posle povratak natrag u stilu Marka Kraljevića u Paši Poljanu sa trofejom Evropskog prvenstva.Molim redakciju da objavi ovaj komentar, najiskrenije :D.
L

Lerma

pre 2 meseca

Ovo je hit šta sam upravo pročitao. 🤣🤣 Ipak, čovek se treba smejati uvek na kraju dana i da bude pozitivan koliko može u ovim vremenima.Sve najbolje legendo nasmeja me pošteno 😃
B

Batistuta1

pre 2 meseca

Vrh🤣🤣🤣

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Nalupao se za sve pare......
V

Veljko9

pre 2 meseca

Rekosmo da necemo praviti euforiju pred Euro i vi ovu vest napisete... Treba se nadati da Piksi proba Samardzica i Birmancevica, oni bi mogli biti dzokeri jer su odlicni fudbaleri.
l

lol2

pre 2 meseca

Ja ocekujem od Samardzica i Birme da eksplodiraju ako im se da prilika ali ti ces opet gurati Kostica koji nije 10 utakmica za Juve odigrao i Radonju koji direktno sa Hotmesa i nargile dolazi na utakmicu.
m

mileeeeeeeeeee

pre 2 meseca

Fudbalski politicar Piksi nastavlja da se zajebava umesto da trazi resenja. Moli Boga da mu Vlahovic i Mitar vade kestenje iz vatre tako sto ce dati vise golova nego sto cemo primiti. Ajde i to da vidimo.
B

Baksuzi

pre 2 meseca

Svi očekuju da će ovi baksuzi da nas osramote na Evropskom, znači proći će grupu...
А

Алекса977

pre 2 meseca

Митровић је за све њих задњих 30 година тата, господин и сила.
G

Gile 88

pre 2 meseca

Ja ne očekujem ništa a nadam se nekom čudu .
J

Jaja i Kolo Ture

pre 2 meseca

Hahaha eksplodirace🤣😂Protiv koga bre!? Ako bude imao sut u okvir gola na EP da peva😂🤣
A

Anadr opšn

pre 2 meseca

Možeš eksplodirati i od muke,pored one ostrvske nemani nije teško.
Z

Zveks

pre 2 meseca

Jedino ako se opaše eksplozivom.
0

02

pre 2 meseca

Ocekujemo zadnje mestu i gol razliku -10
J

Junker

pre 2 meseca

Nadanja: Engleska poraz 3:1, Slovenija pobeda 2:1, Danska 1:1 i prolazimo kao 3. Realnost: Engleska poraz 7:1, Slovenija poraz 2:1, Danska poraz 3:0.
C

Championshipovic

pre 2 meseca

"Prioritet je da se prodje grupa" - izjava ko da imamo ekipu za polufinale... od Mijatove precke nismo zglavno iz grupe izasli...