Komentari na vest

Oduzmite im posed i gledajte kako vas kažnjavaju

s

srka

pre preko 1 godinu

Igraće oni isto i protiv Hrvatske. Ne bih se iznenadio da i njih nokautiraju, sa posedom od 15%.
s

srka

pre preko 1 godinu

Smisao fudbalske igre je u produktivnosti i konkrenosti kao i u svemu drugom u životu. U što kraćem vremenskom intervalu stići do protivničkog gola i ugroziti ga, na što jednostavniji način. Davno je neko rekao, da je najteže igrati jednostavno. Pustiš protivnika da se umara sa besomučnim posedom i kombinovanjem, a ti samo pokrivaš zone terena i kao kobra vrebaš njegovu grešku. Suština fudbala je lopta u mreži, a ne u umiranju u lepršavosti. Anćeloti je jednom rekao "Bio bi potpuni idiot, kada bi forsirao tika taku, a na krilima imam Vinisijusa i Rodriga. Što kraćim putem stići do gola, to je poenta".
d

dejan mr

pre preko 1 godinu

dajte molim vas, ceo svet od enkoridza do vladivostoka zna sta se desilo juce na toj utakmici, ej oni su nokautirali spance, spanci molili boga da ne dodju u sansu, var kad je gledao gol, spanci vec na centru, niko se ne buni
s

srka

pre preko 1 godinu

Da, jasno je da je Španija namerno izgubila. Ali opet, da se razumemo, to je njihovo legitimno pravo. To su namazani Latini, kojima etika nije jača strana. Japanci ne znaju tako da se ponašaju. To je drugi mentalitet.
G

Gost 01

pre preko 1 godinu

Čuli smo ga.Čekamo, pa ko koga zavrne.