©Starsport
©Starsport

OFK Beograd drma ozbiljna kriza: Bez gola, uz samo bod tokom četiri prolećna kola

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 17:11

Tekstilac pobedom (1:0) nastavio negativnu seriju Romantičara

Uprkos dvocifrenoj bodovnoj prednosti u odnosu na pratioce, prolećni rezultati OFK Beograda su povod da se na Staroj Karaburmi upale alarmi. Na muke lidera Prve lige nadovezao se novi poraz, treći u četiri kola, dok se istovremeno nastavio niz Romantičara bez postignutog gola.

Tim koji se prošetao kroz jesenji deo sezone i na zimsku pauzu otišao uz 17 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu, poklekao je u Odžacima, treći put u 2024. godini te je ostao na samo jednom osvojenom bodu u drugom delu sezone.

Izabrane vesti

Igrač odluke i junak domaćina bio je Miroslav Marković, iskusni napadač koji je u 48. minutu bio najspretniji pred golom Beograđana te je loptu iz kornera prosledio iza leđa Balše Popovića.

Marković, internacionalac živopisne internacionalne karijere, stigao je ove izme iz Priboja i već je bio potpisnik jedne pobede Tekstilca, protiv Novog Sada. Druga pobeda ekipe iz Odžaka uticala je da priđu Romantičarima na 12 bodova zaostatka, dok je iz krize izabranika Sima Krunićanajviše profitirala Inđija koja je sa minus 17 stigla do minus 11.

Pre današnjeg poraza OFK Beograd je praznih šaka ostao i protiv Novog Sada i Grafičara, dok je na megdanu Inđiji morao da se zadovolji bodom, a prvu priliku da prekinu negativni niz Romantičari će imati narednog vikenda kada im gostuje Kolubara.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 24. KOLO

Nedelja

Inđija - Sloboda 2:0 (1:0)

/Subotić 38, Radosavljević 52/

Smederevo - Dubočica 3:0 (1:0)

/Obradović 2, Kostić 53, Lokosa 80/

Tekstilac - OFK Beograd 1:0 (0:0)

/Marković 48/

17.00: (2,35) Mačva (3,00) Metalac (3,10)

Ponedeljak

14.00: Mladost GAT - Radnički Novi Beograd

14.00: Radnički Sremska Mitrovica - RFK Novi Sad

14.00: OFK Vršac - Jedinstvo Ub

17.00: Kolubara - Grafičar

***Kvote su podložne promenama



tagovi

OFK BeogradTekstilac OdžaciMozzart Bet Prva liga SrbijePrva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara