Komentari na vest

Ohi pogodio posle 29 minuta u Zvezdinom dresu, Stanković dao šansu deci (VIDEO)

U

Unpa

pre preko 2 godine

Na ovom portalu definitivno ima najmanje sportski obrazovanih ljudi. Klasični hejteri, užas za čitati
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Mnogo lepse je bilo za gledanje od 60 min kad je uslo 7 klinaca.Trce,grizu svaka casf.Meni su se bas svi svideli i Stanic u prvom poluvremenu.Prvo poluvreme totalna antipropaganda fudbala sa nasim starim snagama.Ne razumem zasto ovom coveku Ivanicu ne daje malo odmora.Pa nije masina covek.Ne bi bilo dobro da nam se najbolji igrac povredi.Risairo Zivkovic i Srnic su samo kvarili igru ovim klincima.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Gobeljic,Krsticic,Dioni,Risario,Bakajoko,Srnic...to je 6 igraca sa ful platama a visak su a ima jos par ...ovi nas zaje....ju i izvlace lovu i tale se.
B

Bg

pre preko 2 godine

Nije mi jasno sta je u glavi vama koji terate Srnica, u redu, momak nije Ronaldinjo na krilu i shvatili smo to kao i Deki. Ima ove sezone potpuno drugaciju ulogu, sve bitne utakmice je igrao, derbi, Evropu i uvek je bio na nivou. Trcao je, uklizavao, protiv Brage u Beogradu je recimo dobio sve vazdusne duele onako nizak, 5 ili 6 duela, pa isto toliko oduzetih lopti, klizecih, procenat pas igre skoro maksimalan. Ima novu poziciju i na njoj igra prilicno dobro, do izrazaja dolazi njegova brzina i borbenost i dobijes jednoh vise nego korektnog zadnjeg veznog od zadatka. Ne razumete vi neki koliko je bitan za tim, kao i za svlacionicu kao islusniji zvezdas, kao neko ko voli i da se nasali i da odrzi atmosferu. Svi ste vi strucnjaci, zato sedite u kladionici.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Erakovica gotivim kao naseg klinca,dobar je decko...ali od njega ozbiljnog igraca nema...mora da kiksne a ima vec fudbala iza sebe...neka ga zavale negde da uzme kintu i Zvezda i mali da se obezbedi i to je to.
C

CzBgg

pre preko 2 godine

Ko ne kiksne ?!
S

Sever4ever

pre preko 2 godine

Samo da podsetim ove 'strucnjake iz fotelja' sto fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nikad nisu a non stop sire Lazi,propagandu i neistine ovde po sajtu svaki dan na svakoj vesti koje se ticu kluba i uprave FKCZ! Teric u Zvezdi za samo 6-7 godina kao sportski direktor postigao vise nego sve uprave komplet zajedno od Dzajica i Cvela pa na ovamo,ovo su rezultati njegovog rada: DVE LIGE SAMPIONA ZA REDOM, 4 Lige Evrope,5 titula,Marakana renovirana nacisto,4 nova pomocna terena za omladince,kupljen novi semafor,kupljeni novi reflektori,trava promenjena 3 puta do sad,gradi se akademija fudbala za mlade igrace,Zvezda usla medju 35 najboljih klubova evrope i ostvatila najveci uspeh posle Barija prolaskom medju 18 najboljih klubiva u LE kao PRVA na tabeli..itd itd, i opet vam 'nevalja' Terzic i ova uprava,jel tako? Mozda bi bilo bolje da vratimo konobara iz amerike Den Tanu pa da nam igraci opet nemaju sta da jedu a titulu da sanjamo punih 6 godina a LS i LE preko 20 godina,kao sto je to bio slucaj pre Terzica i ove uprave koji su nas klub podigli iz pepela i napravili najveci uspeh posle Barija plasirajuci se kao PRVI u grupi LE medju 18 najboljih klubova cele Evrope! Ovi lazni navijaci takozvani 'simpatizeri kluba' nisu ni zasluzili ovako dobru i sposobnu upravu kakvu sad imamo,mene je licno sramota sto takvi ljudi navijaju(kobajagi) za isti klub kao i ja,oni su Kancer za nas klub duplo veci nego oni iz komsiluka za koje bar znamo da nas mrze i sta nam misle!
T

Terzo

pre preko 2 godine

Ti li si....nista cudno od tebe da pises Sam za sebe..
R

Ris

pre preko 2 godine

Ima nas koji nismo šutnuli loptu, ali ima nas koji se razumemo u računovodstvo!
I

Ildzo

pre preko 2 godine

Sve si u pravu. Ciste su brojke, covek je vaskrsao zvezdu... I meni je iritantan, ali takav moras biti valjda da bi uspeo. No, kada odvojimo bitno od nebitnog, trebamo biti presrecni, jer zvezda ima tim kakav odavno nije imala i postize vrhunske rezultate.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Ohi je za pola sata napravio sto Risario i Dioni nisu za polusezonu,gurnuo malo napred loptu,izdrzao i otresao dva cuvara i dao gol. Deluje prosto to mu posao ali ova dva panja to neznaju.
R

RSB

pre preko 2 godine

Mali Stanic ne igra na svojoj poziciji niti igra Radulovic Oni zu vezni igraci a ne odbrambeni I Tu Stankovic pravi ogromnu gresku sto menja igracima pozicije...
B

Bzz

pre preko 2 godine

Nije greska na pripremama isprobati igrace na drugim pozicijama, greska je da to uradi u sred prvenstva. Radulovic nije za top krilo, ne moze da se izbori u konkurenciji a mozda od njega ispadne dobar levi bek. Ima brzinu, sut, centarsut
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

Za mene je najjaci utisak ostavio onaj mladi Stankovic! Nisam gledao kompletnu utakmicu ali on mi je najvise zapao za oko! Nadam se da ce dobiti svoju sansu! Onaj Risario Zivkovic umislio da je Neymar a kvalitet jedna velika 0! Ne mogu vjerovati da je takav igrac vazio za nekakvog velikog talenta u Holandiji! Vise podseca na neke nase navikane sincice!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Srce ove Zvezde su Kanga i Sanogo. Sa njima je to drugi tim.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Vidi minusa kao da si slagao... A tužni klube sa ovakvim navijačima koji po zadatku minuse kod komšije lupaju i predstavljaju se kao navijači najvećeg kluba na Balkanu,prvaka Evrope i sveta...
N

Niti ste najveci

pre preko 2 godine

Niti prvaci sveta...osim u penalima tu da.
l

linoleum

pre preko 2 godine

terzic je u iluziji da ce prdati za 5 milki erakovica.aha isto ko sto je za toliko prodo nikolica njegosa i gavrica,titula moze da ode zbog eksperimenta sa erakovicem,videlo se danass dovedite spajica erakovic treci izbor
R

Radulovic

pre preko 2 godine

Napred opasan po protivnika, nazad opasan po nas. Da ima mentalitet jao Srnic bio bi strasno bek-krilo
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Nema nama sreće sa Gobeljićem, Gajićem i Erakovićem, teški antitalenti. Rišario totalno nezainteresovan.
Z

Zvezda le

pre preko 2 godine

Kolko ima bolesnih ljudi... Pola ovih sto komentarisu nisu ni pogledali utakmicu al zato odma Gobeljica spominju i Gajica i ostale... Vec naucen fazon... Pljujete njih dizete u nebesa Kataoja, Ivanica i ove, Borjan se dize u nebesa a onda kad kiksne terate ga iz Zvezde, Erakovic bolji od Degeneka, prvi stoper, sad ne valja jer je kriv kod gola u prijateljskoj utakmici... Nekima smeta i Ben... Imam samo jedno da kazem, vi ste sramota i nemojte se predstavljati kao Zvezdini navijaci. Zna Deki sta radi, zna uprava sta radi, ovog Gobeljica ste dizali u nebesa posle prve sezone i posle psza u ls sad ne valja... Gajica isto, Srnic borben i sve al ipak vam ne valja, niko od mladoh vam ne valja, nije vam valjalo kad smo ostavili Njegosa prosle sezone umesto da uzmemo 5 miliona, sad vam ne valja sto ga nismo tada prodali... Prosto i jednostavno ostavite upravu i strucne ljude da rade svoj posao a vi navijajte za nasu Crvenu Zvezdy koja je ostvarila najveci uspeh u novijoj istoriji.
C

C7

pre preko 2 godine

Samo bot moze da veruje da je stigla ponuda od 5m za njegosa aa da je terza odbio. Paa normalno da ne valja i da cemo da kritikujemo, znas li u kolikom smo minusu, samo prosle godine po zvanicnim podacima 60m, aa sta ce tek biti posle ove saa jos vecim platama. Zato i trazimo da igraju mladji da se uzmu neke pare i izvucemo se, a ne igraci poput srnica, gobeljica i to pod izgovor “bore se”, paa nek idu u oktagon pa nek se bore. Mnogi od nas vise vole zvezdu nego gobeljic paa evo nas pisemo komentare, aa on za tu ljubav prima 200k godisnje
C

C7@

pre preko 2 godine

Terzic je tu da unisti Zvezdu, da je mrcvari godinama izvuce pare na kombinacije, zaduzi klub, preseli ga u Surcin, potrosi dodatne pare na nekakvu rekonstrukciju stadiona a onda ce lokaciju na autokomandi za dz dobiti izuzetan i neponovljiv strani investitor koji ce tu napraviti mega grad za zivot elite, takodje korist mozda i najvecu ce imati fk traumatologija koji ce zaista dobiti nov renoviran stadion koji su i dobili od vojske ostati tu gde jesu i zauvek suvereno vladati srpskim fudbalom jer konkurencije vise nece biti,mala smo mi zemlja da imamo dva kluba, uzmite primere Bugarske, Rumunije, Madjarske,Moldavije,Hrvatske,to je realna prica sve drugo su puste iluzije, zivi bili pa videli.
L

Lord Lukan

pre preko 2 godine

Onaj njihov desni bek Milec bi nam dobro dosao,dobar bek skroz!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Imamo tri desna beka, poslednje sto nam treba je jos jedan.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Da li ste videli kolika je razlika kada igraju u sredini Stanić i Krstičić umesto Sanoga i Kange,?. Baća Afrikanci su nažalost tate za ove naše.. Stanića svi hvale ali ja još ne vidim da je za Zvezdu, ali mi deluje da mali Stanković itekako jeste
G

Giga moravac 44

pre preko 2 godine

Dati sansu mustafi obavezno!Bas nam taj tip igraca fali!
R

Raša P

pre preko 2 godine

Prva pripremna utakmica a ipak je imalo šta da se vidi. Deca odigrala ODLIČNO sem Mituljikića koji je izgoreo. Gobelja i Gaja baš ne ispunjavaju zahteve Zvezde. Živković????? Mustafu iz Mitrovice prebaciti u Grafičar pa na leto u Zvezdu.
N

Neko nekad, neko nikad prvak Evrope i sveta

pre preko 2 godine

Mali Stanković je mnogo dobar igrač i pored njega ne treba dovoditi nikakvog Ada i slične, nego njemu dati šansu. To dete znam od njegove 7. godine i tada je odskakao od ostale dece. Zato ga treba gurati u igru, a on će to znati da iskoristi za dobro tima. Napred Barezi!!!
P

Pravi jole

pre preko 2 godine

A pa onda ke to to cim ga ti znas od sedme godine, nema greske.. Bolje da ide u bajern sta mislis? Odes i kazes svabama.. Ja tog malog znam od sedme godine.. Ma kakvi.. Odma ga uzimaju..
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Onaj Mustafa moze da bude otkrovenje ove polusezone. Pored njega Stanic,i onaj stankovic-pod uslovom da im moj Deki da sansu, bar u ling pong ligi,a ne da prave dilove sa menadzerima,kako bi dobijali procente.
D

Drvo zvano

pre preko 2 godine

Rišairo panj.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Nije to druze moj silom prilika da ovaj polupander igra levog beka , nego prvo bezobrazluk prema Rodicu , pa ostatku ekipe. Peta godina. Desete pripreme. Nisu bekovi mit , to postoji stvarno. Ako se zainteresuju mozda i pazare nekog.
R

Realist KG

pre preko 2 godine

Ohi, kako to infektivno zvuci
p

pod123

pre preko 2 godine

niko ne pominje malog Stankovića, ali dečko je pokazao kako treba da se bori u prvom timu. imaju agresivnost odavno nisam video i od mnogo iskusnijih igrača. Radulović isto pokidao
Z

ZveZ

pre preko 2 godine

Stanic, radulovic i erakovic mora da budu projekti kluba i da bar u 50% meceva dobiju sansu od starta. A tu i da im se prikljucuju mustafa i bakajoko. Mora malo da se podmladi i ubrza ekipa, aa i niko ne moze da me ubedi da su krsticic i srnic bolji od stanica i da ce nam ekipa trpeti zbog njih.. stanica po samom prijemu vidis odma da je majstor.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Projekat je nesto na duge staze...a ovi klinci nisu projekat vec roba u izloga koja ce na prvu ponudu da leti preko...tako da ti projekti i zvezdina deca nepiju vodu.
C

Czzzvvv

pre preko 2 godine

FK Crvena Zvezdi fali desno krilo koje se zove Adama Traore iz Sherifa.. sve je to estetski lepo kod Falka ali treba brzine i igrač poput spomenutog .
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Lažni Adama Traore
2

250

pre preko 2 godine

On cak nije ni krilo.
T

Tupakamaru

pre preko 2 godine

Od 16 krila koje ima Zvezda, treba joj baš desno
P

Pera genije

pre preko 2 godine

S obzirom da je pripremna utakmica, da je izvršeno mnogo izmena, da nam je falilo nekoliko bitnih igrača može se reći zadovoljavajuće. Ali ako se pogleda realno stanje mogu da kažem razočaravajuća utakmica našeg tima. Nadam se da je to posledica napornih treniga i da kako pripreme budu odmicale da će biti bolje.
G

Gost1717

pre preko 2 godine

Tekma taman..frendli..Ohi ce nam biti top! Dioni moze u drvoseče sada..on bi ono promasio, kao u Midlandu. Kada dodje kralj Kanga..sve je upakovano, desno Italijan, levo Roda i to je..od Bakajoka i sl stranaca nema leba..ali mozda moramo ih trpeti, jer ih niko nece(od Falka je bolji Radule..da se istrpi i zaradicemo 5 milki..)..Stanic kao zamena Kangi i to je..Krle u trenere, veteran naš. Imamo solidan tim..pasce komsije
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Grijeh je praviti beka od Radulovica.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Jeste, ali fali nam za reprezentacije.
t

trajkoxy

pre preko 2 godine

Erakovicu gde je Mudrinski:)))
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Ovaj mal stoperi Djuric (ako ne grijesim) je licno Nemanja Vidic iz najboljih dana za onog Erakovica...
J

Japp

pre preko 2 godine

Do ljeta se probati rjesiti,Bakajoka,Falka,Dionija,Risaria,Gajica,Gobeljica,Krsticica I nazalost Bena iako je dao dosta za zvezdu svih ovih godina.Ja da se pitam probo bi dovesti igrace domace kojima isticu ugovori na leto Radonjica,Ristica,Spajica i Djuricica uz ove omladince i sasvim dovoljno i dati im plate da su zadovoljni.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sve lepo napises i onda dodas Bena i zeznes stvar.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Bena prvog se resiti jer ima ubedljivo najvecu platu od navedenih, a mozda je malo korisniji od njih i to uglavnom na nevaznim utakmicama.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Video da ne moze da dobije pa da ima alibi ako izgubi,veze nemas Stankovicu!
a

a5cz

pre preko 2 godine

De ste fudbalski strucnjaci? Ovo je prijateljska aman, sta je vama. Meni jedino bode oci to sto Pavkov nije pretrcao ni 2 km, kao i zivkovic koji kao da nema zelju. Na gobeljardu smo navikli, njega necu da komentarisem. Ostalo ce sve doci na svoje, ima jos skoro mesec dana do prve takmicarske urakmice
G

GS

pre preko 2 godine

Kad je odsvirao sudija kraj prvog poluvremena i igrači krenuli van, tek sam onda vidio da i Krstičić igra, toliko o njegovom uticaju na igru Zvezde. O Gajiću i Gobeljiću neću ni da trošim riječi.Klinci odlični. Mustafa i Radulović klasa od igrača, mali Stanković isto, pa i Bakajoko koga stalno pljuju nije loše odigrao, bar kad trči vidiš da se bavi fudbalom, za razliku od Živkovića koji ima kordinaciju pokreta kao da nikad nije fudbal u životu trenirao. Ohi spreman, tipičan gol igrač. Po prvi pit da dosje pojačanje a da ga ne treba čekati pola godine.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Da si malo bolje gledao video bi da je taj Krstičić dao pas Ohiju za gol. Znači poruka svima ako se ko enzariše nešto malo realnosti ne bi bilo na odmet.
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Utisak utakmice makar meni su centaršutevi Radulovića i nažalost Živković. Nema njemu spasa. Falko po starom
G

Gost123

pre preko 2 godine

Radulovic sjajan stvarno!!!
A

Aksel

pre preko 2 godine

Pičini knjigovodstveno je tu, realno radi u PR službi, održava internet stranice
R

Raša P

pre preko 2 godine

Biće spreman za derbi. Sasvim dovoljno!
C

C7

pre preko 2 godine

Srnic, gajic, gobeljic, pankov, krsticic.. matori i losi.. umesto njih bolje da gledam i da grese ovi nasi klinci (kao sto erakovic konstantno mora malo da sjebe nesto) ali lakse mi je da on pogresi, nego ove matore, plus veca je sansa da ga prodas, jer od toga se zivi a ne od ovih bednih para od LE sto ne mogu ni trecinu budzeta da nam pokriju (ako je verovati terzicu da nam treba 30 mil godisnje) ps: kakav ado i ostale prevare, ovaj mali crnac sto igra zadnjeg veznog u mariboru treba dovesti, bez greske odigrao decko
F

FM

pre preko 2 godine

Tog crnju je hteo Iliev cini mi se prosle sezone dok je igrao u Domzalama ili Koperu. Pouzdan igrac nema sta.
r

romario

pre preko 2 godine

Ohi je naš Bebeto. Kakav osećaj za gol. U drugom delu sezone najmanje 25 golova zabija! Ohi ubica!!!
J

Jf

pre preko 2 godine

Mislim da je Radulovic za pola sata pokazao Gajicu i Gobeljicu kako se centrira, skoro svaki u trepavicu.Pre neki dan kada sam rekao da je Aleksandar Arnold prvo bio krilo pa bek i da Radulovic na beku moze biti pogodak, dobio sam brdo minusa.Ako nista, moze biti dobra izmena za Rodica i igrati u LSL. Kod Erakovica se vidi da ima dosta samopouzdanja i sem one greske kod gola, ostalo je bilo za pohvalu.
n

nekazapazanja

pre preko 2 godine

Dosadna utakmica, nepovezana igra Crvene zvezde u oba poluvremena, oseti se odsustvo Kange. Mada i pored lose igre, vidi se da je Zvezda bolji tim. Tesko je bilo koga oceniti, ali recimo da je Falko bio vrlo dobar, Katai takodje, Stanic mi se cini da je bio solidan, Mustafa nije tako los kao sto sam mislio da ce da bude, dok je Zivkovic izgleda beznadezan slucaj no nadam se da gresim. Mislim i da ce ovaj Ohi da bude dobro pojacanje, no videcemo.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa Mustafa najbolji od ovih sto su usli.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Mali Stankovic,Radulovic,Mustafa,Djuric,pa i Mituljikic odlicni.Klinci bre trce grizu.Risairo da daje Terzi komplet platu od 700.000,a ne pola.Ovaj cirkuzant ne bi nigde drugo mogao da igra.
D

Djovani

pre preko 2 godine

Odgledao sam celu utakmicu.. Erakovic direktannkrivac za gol, stoji daleko i kasni za igracem kao sto je Mudrinski koji vazi za sporog napadaca. Stanic odlican, mora mu se dati sansa po cenu da ne igra sanogo! Radulovic posle gobeljica na beku izgleda kao ronaldo licno, Ohi uradio sta treba da uradi. Ne treba gledati igru ekipe jer nije igralo vise od pola tima, pocetna faza priprema i nije za ovekivati nesto ali ovakve utakmice sluze da precrtas igrace poput Gobeljica, Gajica, Krsticica i rasteretis ekipu a umesto njih ostavis klince pa nek se bore!
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ma kakve bre pripreme, pa Januar je oni su u sred sezone ljudi , u takmicarkom ritmu evo 6 mesec il kad su vec poceli. I sad zbog glupog kalendara i jos glupljih ljudi koji su smislili ovu ludacku pauzu , ovo zovu priprema za nastavak takmicenja. Sve lige na koje bi zeleli da se ugledaju igraju punom parom.. I cela liga manje vise nam trenira i igra neke utakmice cak i izmedju sebe , umesto da se takmice normalno u nasoj ligi. Nisu takve zime vise, samo da srede malo terene. Ali ne , bolje da spizdimo lovu po inostranim hotelima itd..
G

Goran223

pre preko 2 godine

Gobeljić u Zvezdinom dresu, šamar svim navijačima. Živković u Zvezdinom dresu, kriminal. Stanić izađe da minute dobije Srnić, zločin protiv fudbala. Centaršut, misaona imenica. Kontra, naučna-fantastika. Tako iz sezone u sezonu.
G

Gost444

pre preko 2 godine

DOVEDITE STOPERA VISE
l

lol12

pre preko 2 godine

Falko ubedljivo najbolji bio.Savrseni pasovi,dobri driblinzi iako je bio udvojen,dosta se trudio i u odbrani i presecao lopte (sto do sad nije bio slucaj).Jedino je mozda falilo da isproba više šut.I Katai je dosta pokusavao i pogodio precku ali nekako deluje kao da stoji u mestu bez lopte kad je.Stanic lepo igra.Erak samo da nije bilo onog gola jako dobar.Ivanica nije bilo.Fali zivosti, brzine...Mozda je do odsustva Kange a mozda se neko od one dece treba prikljuciti startnoj postavi da li Radulovic,Stankovic,Mustafa ili neko cetvrti pa da to malo bude eksplozivnije (ovo je slucaj i kad nisu na pripremama,fali nam brzine).Srnic,Zivkovic i Bakayoko ce biti samo teret na pripremama.
r

ranGo

pre preko 2 godine

ako je tebi falko igrac e onda tesko fudbalu....
l

lol12

pre preko 2 godine

Danas je Falko bio 10 puta bolji od Ivanica koji je proglasen najboljim fudbalerom Zvezde u 2021.Ne govorim o zadnjih godinu dana nego danas jer sam posebnu paznju obratio na njega,Ohija i Stanica.Ljudi su zaboravili koliko su pljuvali u prvih godinu dana tog istog Ivanica koji je proglasen najboljim fudbalerom Zvezde prosle godine.A Falko je u prvih 6 meseci ;uprkos povredama,koroni,novoj zemlji,jeziku...i jos mnogo toga sa cim Mirko nije imao problema na pocetku ; pruzio vise nego Mirko u svojoj prvoj sezoni al vas problem je sto imate kratkotrajno pamcenje i sto odmah pljujete momka koji ocigledno zna da igra fudbal samo mu fali odlucnosti jer tehniku itekako ima (u top 3 u klubu).Ali to je valjda popularno da se pljune stranac cim je malo skuplji a nije odmah C.Ronaldo.
L

Luja

pre preko 2 godine

Loše.
J

Jesse Custer

pre preko 2 godine

Ibrahim Mustafa igra fudbal unapred, što znači da nema šta da traži u ovoj Zvezdi. Kod mistera prolaze samo ovi što igraju "strpljivo i bez rizika", što u prevodu znači da su stalno okrenuti guzicom ka golu protivnika i dodaju unapred samo ako moraju. Čim se pojavi neko ko tera loptu ka napred, kao Stanić ili sada Mustafa, taj je skrajnut nauštrb Srnića, Njegoša i ostalih oličenja dekadentnog fudbala. I posle se čude što nema publike na stadionu.
g

gp

pre preko 2 godine

Eraković, Pankov, Eraković, Pankov,Gobeljić Eraković,Popović,Pankov ,Krstičić,Pankov,i tako 70% poseda sve dok neko ne pogreši ili pošalje loptu u prazno i ona pripadne protivniku.Sve je to jako sporo,bezopasno i što je najgore dosadno za gledanje.Kad gledaš Engleze i ovo ko ferari i Jugo

Pule

pre preko 2 godine

Radulovic bolji od pola nasih krila ,a igra u graficaru,stavljaju ga na beka a decko bolji na krilubdok dobijaju na krilu sanse igraci iz vexnog reda i ostali van forme ,nije neki hejt samo po meni decko treba da dobije sansu u prvoj makar pola sezone
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Radulovic moze i desno krilo,i pleja pa i levo.Dobili bismo na brzini sa njim,Katai i Ivanic znaju previse da uspore a kad im se doda Ben to je pakao.Da smo ostavili falcinelija sad bismo bili top,on i ohi u spicu...
G

Gost322

pre preko 2 godine

Dzaba i podizanje forme celog tima kada uprava ne razmišlja na koronu, ima pola tima da se razboli cim dodju u beograd... vakcine ne deluju nesto ali barem će oporavak biti kraci
K

Kokosprelazak

pre preko 2 godine

Pogledate Erakovica kod pogodka Mudrinskog. Hvala upravo! Nista protiv ERAKA, ali i ja sam dobar momak pa ne igram za CZ. Samo kvalitet i nista drugo a ni ti ni ja imamo kvalitet za CZ. Kakvih momaka ima, ali… najbolji moraju da igraju za vecite.
r

realnost...

pre preko 2 godine

Fali stoper, vidi se da je svaki korner pola gola za protivnika... na žalost to sportski deo kluba ne zanima...
Č

Čujmenejafaplazma

pre preko 2 godine

Živković, ubedljivo najiritantniji igrač na terenu! Kao da je došao iz Nemačke u svoje selo. Pa aj da odigra utakmicu , malo da se istrči. Jednostavno neprikladno izgleda u ekipi!
C

Comi81

pre preko 2 godine

– Гајић, Ераковић, Панков, Гобељић – Крстичић,Zemljo otvori se koliko samo panjeva u ekipi...
G

Gostggg

pre preko 2 godine

ne mogu raspali Maribor da dobiju ,sampioni hahahahhahahshshs.. jao al sledece godine zreb za konferenciju kako ce biti zanimljiv..pa kad vam pukne u 3,4 kolu neka 5 ekipa rusije i portugalija.. bice vam opet chernomorest i kairat u snovima ,tj kupanje u avgustu.. vi necete grupa vidjeti narednih 10 godina..
G

Gost444

pre preko 2 godine

razbili ste Tikves idi slavi
P

Partlidzanovac

pre preko 2 godine

Tvoj partizan rasturio one tikvane
T

TNT

pre preko 2 godine

Ja msm da je Braga daleko jaca od mocne Santa Klare ili jos mocnije Flore i Anortozisa..Sta tek vi da ocekujete ako budete casceni titulom sa tako smesnim timom i mocnim Mileticima,Vujacicima i Miljkovicima :-)
@

@gostggg

pre preko 2 godine

Jedva čekam kvalifikacije... I vaše i naše... Bice milina gledati Zvezdu sa bilo kime... Najjači tim u poslednjih 20 godina!! a bogami biće interesantno i vas videti... I vaše prizemljavanje