(©MN Press)
(©MN Press)

PAOK poslao ponudu: Nemanja Maksimović uvećava srpsku koloniju u Solunu

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.08.23. | 15:31

Ponuđen ugovor na četiri godine

Dres PAOK-a nose Andrija i Živko Živković, a mogao bi uskoro da im se pridruži još jedan Srbin – Nemanja Maksimović.

Reprezentativac Srbije je na izlaznim vratima Hetafea, pošto mu sledećeg leta ističe ugovor, pa bi španski klub da ga proda sada, da izvuče nešto novca na ime obeštećenja. Javila se Selta da je zainteresovana za Maksimovića, ali je iz Soluna poletela i konkretna ponuda, piše grčki Sport24.

Izabrane vesti

PAOK je poslao ponudu i Maksimoviću, na stolu je ugovor na četiri godine, jer je trener Razvan Lučesku označio srpskog fudbalera kao želju broj jedan za finiš prelaznog roka.

Posao nije tako lako zaključiti, jer je Hetafe u jednom momentu, kako kažu Grci, prihvatio ponudu PAOK-a, a onda je promenio zahteve i zatražio, ipak, nešto veće obeštećenje. A, crno-beli iz Soluna će pristati i na to.

Hetafeu je apetit odjednom porastao zato što 30 odsto od Maksimovićevog transfera ide na račun Valensije, jer je takav dogovor sklopljen između dva španska kluba u junu 2018. kada je srpski reprezentativac prešao u klub iz predgrađa Madrida.

U poslednjih godinu dana pominjalo se da bi Nemanja Maksimović mogao u Crvenu zvezdu, pa u Spartak iz Moskve, a sada je najbliži da obuče crno-beli dres PAOK-a iz Soluna.


tagovi

Nemanja MaksimovićHetafePAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara