Partizan bez publike protiv Slovackog

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.10.22. | 18:10

UEFA žestoko kaznila crno-bele

Žalbeno telo Evropske kuće fudbala donelo je odluku da za zatvori tribine stadiona u Humskoj na meču protiv Slovackog koje je na programu 3. novembra.

Pored toga, crno-beli će morati da plate i novčanu kaznu u iznosu od ukupno 53.000 evra. Sve to zbog paljenja baklji i ubacivanja istih na teren na meču protiv Kelna 13. oktobra, odnosno zbog diskriminatorskog ponašanja njegovi navijača, navela je UEFA.

Izabrane vesti

Crno-beli automatski plaćaju 30.000 evra, plus još 20.000 zbog blokade javnih prolaza, odnosno stepenica, kao i 3.000 zbog nedoličnog ponašanja svog tima.

Utakmica sa Kelnom je prekidana dva puta, a drugi put je izraelski sudija Roj Rajnšrajber izveo igrače sa terena, pa je prekid trajao dobrih deset minuta.

Ovo bi mogao da bude težak udarac za Partizan, koji se dva kola pre kraja grupne faze Lige konferencije nalazi na čelu grupe D. Ekipa Gordana Petrića sve može da reši već 27. oktobra u Nici, ali ukoliko ne uspe u tome onda će odlučivati pred praznim tribinama protiv Slovackog u poslednjem kolu


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara