Komentari na vest

Petak u Seriji A: Kardinalov zemljotres pred okršaj sa Laciom

Z

Zocky

pre 2 meseca

Kardinale je ugasio onog dana kada je oterao Maldinija. Jedino tom čoveku verujem, jenki bi da za džabe kupuje, to može samo neko sa obrazom, a njega je oterao...
I

Inter

pre 2 meseca

Pioli je napravio cudo sa Milanom pre 2 sezone, iako deluje da je tu titulu vise Inzagi izgubio, nego sto je Pioli osvojio i mnogi smatraju da je to najlosiji sampion Italije u poslednjih ne znam ni ja koliko godina. Ovo sto hoce da promene medicinsko osoblje im je najbolji moguci potez, dobro su se i setili, godinama imaju problem sa velikim brojem povredjenih igraca. Sto se tice ovih top igraca, Menjon je za mene i dalje najbolji golman u ligi , iako Zomer ima toliko utakmica bez primljenog gola i malo broj primljenih golova, ali ispred njega stoji sjajna odbrambena linija. Leao jeste dobar igrac, a problem u glavi, nije ni prvi ni poslednji koji je takav, slicni su i Pogba, Baloteli i jos neki, tako da bi se tu moglo lepo zaraditi i otarasiti se igraca koji je cesto individualac, to nekad steti timu, ali nekad kad ne znaju kako da probiju protivnika zna da bude i od koristi. Teo je izgubio i "titulu" najboljeg levog beka u Italiji, iako je i dalje jedan od najboljih levih bekova na svetu, generalno se ta strana gde su Teo-Leao mnogo forsira u Milanu, tako da nisam siguran da li je dobro da u istom trenutku odu obojica. Kako god, deluje da ce opet biti mnogo promena u Milanu, a to cesto ne bude dobro, jer treba vremena da se tim uklopi, ali ovo sto hoce da promene medicinski tim to im je najbolji potez.
U

Uvek protiv dp

pre 2 meseca

Najlosiji sampion Italije u poslednjih nekoliko godina? Mnogi smatraju? Da li i ti tako smatras? To bi znacilo da je Napoli jaci od Milana. Ernandez slabiji od Dimarka?
I

Inter

pre 2 meseca

Uvek protiv dp@ nebitno je sta ja mislim, uopsteno je misljenje o tome (naravno samo ne navijaca Milana). Sto se tice Napolija, oni su pokidali tu sezonu, odigrali fantasticno preko pola godine, jednostavno sve im se poklopilo. E ovde sam cekao reakciju za Tea. Apsolutno smatram da je Dimarko bolji ove sezone od Tea, a to jasno pokazuju i sledece brojke: Dimarko odigrao 21 utakmicu, dao 4 gola i asistirao za 6, dok je Teo odigrao 23 utakmice i dao 4 gola, a asistirao za 3. Jos je veca razlika u korist Dimarka kada se uzme u obzir da je Teo odigrao oko 600 minuta vise od Dimarka u Seria A, sto je skoro jos 7 utakmica vise. Uz to Teo je igrac preko kojeg se forsira igra Milana (kao i Leao), dok je Dimarko jednak sa ostalima u Interu, sto znaci da bi igrac koji ima toliku slobodu trebao da ima jos surovije brojke. Ja nisam umanjio kvalitet Tea, ali ove sezone nije najbolji levi bek u Italiji.
U

UPDP

pre 2 meseca

Znaci, tebi je Napoli bolji od ekipe koja je jos jaca od one koja je taj isti sampionski Napoli pregazila usred Napulja u prvenstvu i jos i izbacila u Ligi sampiona. DiMarko jeste bolji ove sezone, ali, to ne znaci da je i generalno bolji od Ernandeza, pazi, to sto tvrdis je ipak dosta smela izjava. Samo se zapitaj koga pre traze drugi veliki klubovi i ko se od njih bolje kotira na trzistu, Teo igra u slabom sistemu, Dimarko je samo jedan od srafova u vasoj masineriji, Ernandez ima pet dobrih ili odlicnih sezona, ovaj vas ne znam da li ima vise od ove jedne, to ti bolje znas kao neko ko prati i navija za Inter.
I

Inter

pre 2 meseca

UPDP@ Napoli je furiozno prosao prosle godine, tacnije tamo negde dok svima nije postalo jasno da su oni sampioni, tada je krenuo i blagi pad, a taj pad je vec bio i u tom dvomecu protiv Milana kada je Napoli ispao. Te sezone kad je Milan bio sampion, nekako svi su bili losi, pa i Milan i Inter koji su do poslednjeg kola se borili za titulu. Ja sam u prvom komentaru i naglasio da je Teo izgubio titulu najboljeg levog beka u Italiji, dakle ove sezone nije najbolji, ali nisam rekao da je neko drugi bio bolji od njega prethodnih sezona. Cak sam i rekao da ja smatram da je on i dalje jedan od najboljih levih bekova na svetu. Prethodnih sezona Teo i Gosens (dok je bio u Atalanti) su bili najbolji levi bekovi u Italiji. Dimarko je poceo da igra bolje od prosle sezone, ali ove sezone deluje da ja skroz sazreo. Slazem se da Teo duze traje, to nije sporno, pre je zaigrao na top nivou. A to da li Teu odgovara sistem, po meni njemu odgovara ovaj sistem, jer mu je dato dosta slobode, i vidimo ga da cesto hita napred i cesto bude vise u napadu nego u odbrani, pitanje da li bi mu to dozvolio neki drugi trener. Teo i Leao imaju mnogo vise slobode od drugih igraca Milana, ali oni i jesu najkvalitetniji igraci u Milanu, uz Menjona. Dimarko je samo "jedan od igraca" u Interu, sto znaci da on nema tu mogucnost da se toliko iskaze kao Teo. Dimarka je trazio City, Teo po meni jeste trazeniji, ali ima i u tome sto si sam rekao, Teo traje duze vremena od Dimarka i to utice na to da je duze na radaru ostalih velikih timova.
B

Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

Prvo spomenik da podignu ovom Pioliju što je uopšte uzeo jednu titulu sa onom raspalom ekipom.

Interista

pre 2 meseca

Kastežanos?
@

@Interista

pre 2 meseca

Neverovatno kako se glupiraju ljudi... Ni u jednom jeziku se "ll" ne čita kao ž... Samo na Mozzartu