Komentari na vest

Petrić: Teren? To su priče za malu decu; nismo zaslužili da prođemo

S

Sova 966

pre preko 1 godinu

Svaka cast petricu za izjavu posle meca..tacno i iskreno.bez demagogije.kao pravi gospodin.zelim mu sve najbolje u buducnosti..
N

Noke

pre preko 1 godinu

Ja samo cekam prvi poraz reprezentacije, pa da udare ovi doktori na Piksija kako nije dobar trener, kako je zalutao tu. Petric je dosao u najgorem trenutku, kad niko nije hteo i niko nije smeo. Stabilizovao je ekipu, pokazao da moze da izvuce maximum od njih. Ova izjava mu je skroz na mestu. Nije trazio alibi u nicemu, dao kritiku svom timu i cestitao protivniku. U normalnom svetu bi svako rekao - SVAKA CAST. Partizanovi igraci juce su se vukli po terenu, nista nisu radili. Jednostavno su posle 1-0 hteli da ne igraju fudbal i to im se vratilo. Kad je stiglo do penala, videlo se na Areni kako Petric mase rukom i verovatno im je rekao da rade sta hoce i da izvode penale ti koji zele da izvedu. Vec tu je bio nacisto razocaran kako su igrali. Ja se samo nadam da ce da kazni neke, jer su imali pristup kakav su imali.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Zao mi Petrica, jadan se iznervirao, bas mu tesko pao poraz, igraci ga izbusili, zadovoljili se rezultatom 1:0, mase pored aut linije, pri izvodjenju penala, samo sto ne vice, bas me briga sad zovite mijata neka vam on izvodi penale!!!! Cekaj, zar pripremu utakmice, igrace, tatktiku, ne vrsi trener ili???
D

Deki maky

pre preko 1 godinu

Ne pamtim da je neko od 5 igraca sa penala u dresu Partizana ,u skorijoj istoriji uspeo da promasi sve.!!! Rikardo ,urosevic,andrade,onaj sto polomi precku zalosno... ni srece! -a izgleda ni treninga nemaju ovi ljudi kako treba.@@@
n

nebo

pre preko 1 godinu

Mene iskreno vise cudi da jedna ekipa izvede 4 penala i sve promasi, ne znam dal se to ikad negde desilo .Zar to nije zanimljivo??
D

Dr Miroljub

pre preko 1 godinu

CESTITAM CRVENOJ ZVEZDI NAJVECEM SRPSKOM KLUBU OSVAJANJE 31. KUPA
G

Gostnajgore

pre preko 1 godinu

od svega je što je ovaj portal mozartizan !
M

Mop

pre preko 1 godinu

I ja ga nešto tako cenim. Jedno 50 komentara na svakoj vesti o Partizanu po istom šablonu puštaju i to minimum a ja kao Partizanovac ni sportski komentar u vezi nekih stvari koje se ne tiču fudbala u ovoj zemlji ne puštaju. Aj malo pročačkaj komentare i biće ti jasnije. Mada šta jasnije, znaš i sam samo se blesav praviš. Ja "mocartizan" ne pratim više jer su komentari izgubili svaki smisao ovde
O

Ovo je propast

pre preko 1 godinu

Petric kaze "oni sami sutiraju penale na kraj treninga" nismo vezbali. Ja koliko vidim oni sami i treniraju, Natko pvavi taktiku na centar kad pocne utakmica. Lakrdija od ekipu.
b

bob.f

pre preko 1 godinu

Ja sam bio prof sportista..Da mogu ostavio bih ti broj pa da izgubis sve sto imas ali jbg..
k

klasika

pre preko 1 godinu

klasican mentalitet Srbina ..... igras dobro, najbolji si, sve osvajamo ove sezone, odigras 1 mec ocajno sve najgore ........ primer kosarkas, u grupi najjaci smo, timska igra, odlican odabir igraca, ispadnemo i odma pola njih ne zasluzuje poziv ...... sad reprenzentacija sa piksijem (igramo nikad bolje da se nelazemo , BORBENO i timski) ...... dodje brazil i naprimer nas nakanta sa 3-4 komada, bice odma "piksi slepac, koga je on zvao, 3 coveka zasluzuju da nose dres itd" ..... tako i sad za partizan, nekazem da igramo dobro, sta vise prosek, ali kad smo povezali par "odlicnih" partija svi su drmali presto zvezdi koja je u maloj igrackoj (ne i rezultatskoj) krizi)
b

bob.g

pre preko 1 godinu

Prof fudbaler mora dati od 100 penala 95 minimum...Ja se pitam da li su oni prof fudbaleri...Sramota
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Sidji na teren i ako das 50 od 100, imas od mene sta hoces… posto mislis da je to lako!
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Čovek je napisao profesionalni fudbaler. Ne može se neko ko ima po dva treninga dnevno, prethodnih ko zna koliko godina stavljati u istu ravan i imati ista očekivanja sa nekim ko je rekreativac, ili neko ko samo voli i prati fudbal. Razumem ostrašćenost i potrebu da se od svega pravi nauka, pogotovo ako si i sam u fudbalu, ali malo realnosti nije na odmet. Da li bi imao isti komentar da hirurg tek svaku drugu intervenciju obavi kako treba i komentarisao u istom stilu - aj siđi ti u salu i uradi bolje ako misliš da je lako...
m

malisale08@gmail.com

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu, što zapravo nema nikakve veze u ovoj priči. sportski je i ljudski priznati poraz ma koliko težak bio, što je za neke prethodne trenere Partizana (Stanoja) bilo nemoguće. kaži brate lepo izgubili smo a ne da filozofiraš o var tehnologiji i predsedniku Srbije.
@

@Slavuj

pre preko 1 godinu

zato što Saničanin i Vujačić su sa Reprezentacijama BIH i CG..Urošević je igrao Štopera
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

@@Slavuj Jeste to vam je smetalo da pogodite penale. A i ovi posmuklo u 93. izjednače da sudija nema vremena da izmisli penal.
S

Slavuj

pre preko 1 godinu

Ovo je poraz trenera,koji je istumbao tim, sa nerezonskim izmjenama. Igraš kup bez dva centralna beka.. Zašto mali Ilić nibe igrao, a postavka lijevog beka u central i dio odbrane i igra malog Šehovića za kojeg mi nije jasno zašto je vraćen i plaćen preko 300 hiljada. On nikada neće biti fudbaler za Partizan. Terzić kao muva bez glave, a tek Lutovac, on i ne liči na profi fudbalera.Ekipa je mlako ušla u utak icu kao da će se ovi predati pref strašnim nazovi fudbalerima. Ovo je istorijska bruka a trener hladan kao špricer kaže kao će igračima nešto reći u svlačionici. Pješice bi trebali za Beograd a on pred njima. Ko gura Belića i gdje je Baždar za ovu utakmicu. Rikardo se izbrukao promašenim penalom a i igraom tokom cijele utakmice.VV stvarno je vrijeme,ako već nije kasno... Da sr ne ljubimo.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

sve sto si nabrojao menadzerski igraci i kombinacije vazure .belic ne bi odskakao ni u ekipi Radnickog
s

sb

pre preko 1 godinu

U pravu si za Ilića. Trener je u najavi utakmice izjavio da igrači koji su igrali za reprezentaciju neće igrati, ili će biti na klupi. Ilić je bio sa U19, medjutim nije odigrao ni minute. Već sam ranije najavio da je reč o štoperu koji zna da iznese loptu, ima skok sa zadrškom koji mu daje puno u protivničkom šesnaestercu. Živi bili pa videli!
n

nebo

pre preko 1 godinu

Sta kaze Gordon Strahan
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Jel igrao Dijabate?
G

Gosterzj

pre preko 1 godinu

Ovaj Glavonja,dobro sprovodi zadatak koji je dobio
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

PUNA PODRSKA ZA VUCELU,UPRAVU,PETRICA I SVE U KLUBU OD SVIH PRAVIH GRBARA!
k

kup

pre preko 1 godinu

Možda su igrači ovim ispadanjem spremali otpremninu Vučelić i Vazuri, na ovaj ili onaj način...
G

Gost11

pre preko 1 godinu

kad cujem ovo da su penali lutrija se.e mi se
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

A sta su drugo? Jednostavno pola sreca da golman pogodi stranu a pola koncentracija igraca koji sutira, cemu toliko filozofiranja oko penala?!
G

Gostnk

pre preko 1 godinu

penali nisu lutrija. ko je bolji i spremiji fizicki i psihicki dobija. Englezi nikad nisu prosli penale, na svakom takmucenju ispali sa penala. nije moguce da ih sreca tako nece. brazi uvijek prolazi na penale. nije moguce da ih sreca tako oce
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Brat bratu, ja tebi ne bi dao ni ovce da mi cuvas. Pozdrav!
m

mister šerif

pre preko 1 godinu

Mini pripreme Mise Filipovića su uspele, sada igrači trče kao babe…..teške noge ne mogu da pretrce ni drugoligaske igrace, Dijabate se nije video zbog lošeg stručnog rada sa igračima a brz igrač ! Svi bivši treneri su bili neuspešni zbog nametnutih trenera iz kluba koji nisu dorasli za sport a ne za fudbal
A

Aaaa

pre preko 1 godinu

Jednostavno ste loši, nikad niste bili top klub a sada više niste ni za prvu ligu
s

senseimaster

pre preko 1 godinu

Šta posle treninga,oni vežbaju penale na svakoj utakmici od početka prvenstva....
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Ovo izvodjenje penala igraca Partizana je bilo tragikomicno.Cetvorica njih sa penala ne mogu da daju gol drugoligaskom golmanu.Dodje mi da socno opsujem.

Sakur

pre preko 1 godinu

petric:trener?to su price za malu decu
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Nije Petrić šutirao penale,a da jeste kladim se da bi dao gol.
a

abc

pre preko 1 godinu

Da li mora Vosa kao proele sezone da im pokloni bodove, da ponovo puste Meniga da trči sa loprom od centra do gola bez da ga fauliraju, a da kapiten Vose kaze kako partizan lomi ritmom, a onda Flora slomi partizan, da li Vosa mora da pusti da im parrtizan da im da četiri gola i da pumpaju samopouzdanje pred Keln??? Da li Voša mora...?

Sakur

pre preko 1 godinu

vasa filijala da pusti Partizan ahahaha zna se koga vosa pusta a kome redovno uzima bodove
n

nine85

pre preko 1 godinu

ovaj mi se Jos i svidja, iako sam cigan, izgubio buraz kraj Price, svaka čast, da je vise ovakvih
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Treba uvesti pravilo da Natko šutira sve penale.😂😂😂
V

Vrh

pre preko 1 godinu

Pa realno 🤣🤣🤣
G

Gostujući navijač

pre preko 1 godinu

ili Šilja Pešić, one sezone su ga penali prodali.
L

Lalat

pre preko 1 godinu

Ovo je Ostojino maslo, jer je za jedan trofej u kupu uspešniji od Vučelića, u ligi imaju samo krompiriće. 👌 Ovo mu ide u prilog.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Петрић је бар у изјавама господин.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ne znas izgleda mnogo o fudbalu, ali si po izjavama veliki gospodin. I to ne realno veliko osvjezenje u ovoj bari.
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Apsolutna podrška za Vazuru i Vučelu. Podrška za Petrića. Osvajamo titulu i igramo direktno u LŠ. Svi da podržite Vazuru, Vučelu, i Petrića. Ajmo Crno Beli.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Vidi ga ovaj U INAT DUŠMANIMA, počeo da Botuje i na vestima o Partizanu. Pa da, dolazi zima, glad je sve veća.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Dok je doktor fudbala Terza u Zvezdi ovi iz jsd-a titule videti nece,to je cinjenica koju znaju svi,zato ga toliko i mrze i napadaju,jasno ko dan!
@

@ahahaha

pre preko 1 godinu

Što je najveći fazon, odmah ga provalliš.Da on makar promeni rukopis, nego uvek isto. I uvek ima grešku u pisanju, ali uvek.
M

Miki Djevrek

pre preko 1 godinu

Evo ako ti kazes, odma cu da podrzim upravu i Petrica...ajde bre idi do stadona JNA da vidis gde se nalazi...
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Има и та президент лига Србије...
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Мораћемо на приватне часове код Пеналтика Катаија.
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Bolje kod PeNatha....
5

56788

pre preko 1 godinu

DRAGO MI JE ZBOG KUPA SAMO SMO TROSILI ENERGIJU NA TO BZV TAKMICENJE
S

SI0ba

pre preko 1 godinu

Okoreli sam Zvezdaš i ne volim partizan ALI...igram fudbal rekreativno, tereni su uglavnom lošiji i kada dođe vreme da se igra kup sa ekipama koje su iz naše opštine,ali igraju dva ranga više, nije retkost da te dosta "lošije ekipe" izbace te "bolje",upravo zbog terena...mi navikli da igramo na terenima gde ima i blata i džombi pa ne možeš lepo ni da vodiš ni da dodaš loptu i onda kada neko dođe sa dobrog terena na lošije,nije baš svejedno...ne opravdavam ih,daleko od toga,profesionalci su i nema opravdanja ALI... Digao nam se reprezentativni fudbal ali izgleda da je klupski krenuo da pada....
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Petriću, molim te prestani da dajes intervijue i ne dozvoli medijima da te razvlace. To je najvece zlo 21. veka. Cim sam ga video vise od tri puta na tv-u po raznim emisijama u poslednjih deset dana zabrinuo sam se. Koncentrisi se na fudbal, slicno rasipanje energije se desilo i Savi pa znamo kako je prosao. Nadam se da cete biti toliko fer da objavite komentat koji vam ne ide u prilog.
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Partizan je pokazao kako prolazi kada igra nenameštene mečeve. Sad je sve jasno i derbi su uspeli namestiti.
c

carapan

pre preko 1 godinu

covek sve rekao u današnjem intervjuu za Mozzart
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

A SAD ADIO, I KO ZNA GDE I KO ZNA KAD... SA SVE UPRAVOM GORDANE!!! VOLIM PARTIZAN
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

MARS!!! SA SVE UPRAVOM KOJA TE JE TU POSTAVILA!!!
G

GostX

pre preko 1 godinu

AJDEE,TUUUTAAAANJ!!
S

Samo gledajte

pre preko 1 godinu

Zato ce protiv Vojvodine lagana pobeda...Namestene utakmice i zatvoreno je to vec
G

Gostja

pre preko 1 godinu

nisi neki znalac al si bar iskren
O

Objektivan

pre preko 1 godinu

Nije do tebe, ostali igrači pored natha su prosto zaboravili da šutiraju penale
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Vucelicu odlazi
b

bgcz

pre preko 1 godinu

pa niste izgubili, nerešeno je bilo