""
""

PLS: Mačva sa glavoboljom otišla na odmor!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.16. | 15:30

Šapčani poraženi od Inđije (1:2), Sloboda nije iskoristila njihov kiks

Mačva je ove jeseni prva prošla kroz cilj među prvoligašima, ali ono što treba da je brine je činjenica da nije više tako moćna kao na početku sezone. Fudbaleri iz Šapca vezali su drugi poraz u poslednja dva kola, ukupno treći u jesenjoj polusezoni, koji im nije ugrozio lepu prednost u odnosu na pratioce od pet bodova.

Izabrane vesti

Inđija je danas savladala Mačvu i to kao gost sa 2:1 u meču u kojem je domaćin promašivao dobre šanse, a gost strpljivo kažnjavao svaku grešku. Posle prvih 45 minuta gosti su stekli lepu prednost, a u nastavku i pored velike želje Mačva je došla samo do utešnog pogotka.

Mjen kiks nije iskoristila Sloboda koja je posle prvog poluvremena imala velikih dva gola prednosti zahvaljujući golovima raspucanog Uroša Đerića. Ipak, u nastavku su uporni Lavovi iz Beograda uspeli da stignu do izjednačenja i važnog boda kojim su mirno otišli na zimovanje.

Mirno će na odmor i Borčani koji su uspeli da savladaju ČSK Pivaru u zanimljivom okršaju sa 3:2, dok malo svetlo u sumornoj jeseni poslednjepalsiranog OFK Beograda predstavlja remi u Lazarevcu protiv Kolubare - 3:3 (2:0). Zemun je lako i ubedljivo porazio Dinamo iz Vranja sa 3:0, dok je Sinđelić iznenadio ekipu Odžaka koju je savladao sa 2:1.

Sutrašnjom utakmicom u Pirotu između Radničkog i Budućnosti iz Dobanovaca biće stavljena tačka na jesenju polusezonu u Prevoj ligi Srbije koja se nastavlja tek početkom marta sledeće godine.   

PRVA LIGA SRBIJE – 15. KOLO

Subota
BSK Borča – ČSK Pivara 3:2 (1:1)
Mačva – Inđija 1:2 (0:2)
Sloboda – Bežanija 2:2 (2:0)
Kolubara – OFK Beograd 3:3 (2:0)
Odžaci – Sinđelić 1:2 (0:0)
Proleter NS – Jagodina 2:1 (1:0)
Zemun – Dinamo 3:0 (1:0)

Nedelja
13.00: Radnički Pirot – Budućnost


tagovi

Uroš ĐerićSrbijasloboda užicePrva liga SrbijePredrag RoganMačva Šabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara