Dušan Vlahović, Stefan Mitrović, Nemanja Maksimović
Dušan Vlahović, Stefan Mitrović, Nemanja Maksimović

Podrška stradalima iz Italije i Španije: Da se nikad ne ponovi

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.23. | 09:24

Srpski fudbaleri povodom tragedije na Vračaru

Često umemo da kažemo da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, pa da se nekad našalimo kako je fudbal bitniji od života. Nažalost, cela Srbija dobila je ovih dana podsetnik da ama baš ništa nije važnije od života. Posebno naše dece.

Osetili su to i srpski fudbaleri na privremenom radu u inostranstvu. Neki od njih su i sinoć morali da obave svoje profesionalne zadatke, ali nisu zaboravili da pošalju podršku stradalima u tragediji na Vračaru.

Izabrane vesti

Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović su se na utakmici sa Hetafeom pojavili u majicama na kojima je pisalo kratko i jasno: “Beograd, 3. maj 2023“. U Torinu, navijači Juventusa su se radovali golu Dušanu Vlahovića, on sam nije mogao da se prepusti emocijama.

Izvinite, ali želim da kažem samo jednu stvar. Danas je za mene jako težak dan zbog svega što se desilo u Beogradu. Želim da pošaljem veliki zagrljaj svim porodicama i svim ljudima koji su pogođeni. Nadamo se da se ovakve stvari neće nikada neće desiti, ne možemo da ih zamislimo. Jako sam tužan i pogođen i zaista šaljem veliki zagrljaj svima. Neka počivaju u miru i slava im“, rekao je Vlahović pre no se prekrstio.



tagovi

Stefan MitrovićNemanja MaksimovićDušan Vlahovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara