Komentari na vest

Pola Brazila napravljeno u Madridu: Tite upravlja volanom automobila u koji je Florentino sipao gorivo

Kukaa

pre preko 1 godinu

Jao jao koliko srece...morao je Da bude ovde X...igrom slučaja samo dali gol ne znaju ni oni kakooooo
s

swiss

pre preko 1 godinu

Tite iskoristio 19 a Kixi bi koristio 5 igraca da moze. To ti je trener. Ne vadi Mitra ni kad jedva hoda. Kaze nije uveo Vlahovica jer nije spreman, a Jovica jer je morao Babic na stopera. Hahahahhaa koja prevara od trenera.
c

czbg1

pre preko 1 godinu

Kazemiro nije najbolji zadnji vezni, on je trenutno najbolji igrac prvenstva. Sef na terenu, toliko autoritativno igra i deluje na terenu da dize igru Brazila za dimenziju vise. Vini ili Nejmar mogu gore da se igraju koliko hoce kad znaju ko cuva ledja. Tijago Silva isto fenomenalan, pravovremen. Nema sta Brazilci izgledaju odlicno, a deluje da jos igraju pod rucnom. A najbitnije od svega je da izgledaju stvarno homogeno i deluje da nema trunke ega i sujete vec da je cilj svima isti, to je titula. Takodje odlican spoj iskusnih igraca. Tijago Silva, Kazemiro, Nejmar, Alison, Aleks Sandro i mladih Vini, Rafinja, Bruno, Rodrigo, Ricarlison. Nema mi zbog cega da zalimo u mecu sa njima, sta vise treba da budemo ponosni koliko su nas ozbiljno shvatili i pripremili se za nas.
B

Bata Kanda

pre preko 1 godinu

Boga mi, sa Svajcarskom se nisu naigrali lopte.. zreli su oni za ispadanje u cetvrt finalu
b

bodin

pre preko 1 godinu

Ubeđen sam da Brazil neće osvojiti prvenstvo videćemo kada nalete na neku čvršću ekipu tipa Engleska ili Francuska uostalom i Svajcarce su posle silnog mučenja pobedili
n

ney

pre preko 1 godinu

Engleska? Sta ti decko pricas. Jedini konkurent im moze biti Francuska. Svi ostali su klasa ispod.