Komentari na vest

Poljska preživela pustinjsku prašinu: Storuki Ščensni odškrinuo vrata osmine finala (VIDEO)

P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Kad se setim sa koliko omalovazavanja su ljudi pisali kad god neki nas trener ili igrac ode u Saudijsku Arabiju, kao tamo pojma nemaju. Danas su Saudijci bili daleko bolji i bez obzira na rezultat, u ove dve utakmice su pokzali veliku srcanost, borbenost, trud, trcanje. Sudija je trebao posle nekih 20-30 minuta da iskljuci Poljaka Kesa mislim, zbog udaranja laktom u glavu, ali se pravio lud. Poljaci se svako SP plasiraju relativno lako, a zatim igraju neki dekdaentni fudbal bez igre, bez sansi, nista. Sutnuli su jednom na gol do pred kraj utakmice, dali gol i onda poklon gol Levandovskom. Sramotno je kako igraju i jedino ovako mogu na primer d apobede Argentince, da se brane bunkerom kao danas sa svim igracima, da ovi promasuju i da oni iz nekog bezveznog napada nekako daju gol. Mene bi bilo sramota da odem na SP i igram kao favorit protiv autsajdera, tako sto cu igrati bunker celu utakmicu.
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

To nista ne znaci. Liga im je i dalje bzv. Oni su borbeni i motivisani samo zato sto im je SP tu na pragu ispred kuce i sto je 90% navijaca na stadionu za njih. Zato su tako fanaticni, ista prica za Iran. Kako su Saudijci igrali u Rusiji 2018 ili u Nemackoj 2006 god? Primali petardu skoro svaki mec. Igrace fanaticno i protiv Meksika tu trecu utakmicu ali opet ce je izgubiti i nece proci grupu. Ispraznili su se i fizicki i emotivno u toj prvoj utakmici protiv Argentine i sad ide pad. A liga im nije nista posebno.
T

Tu smo negde

pre preko 1 godinu

Tu smo negde po kvalitetu mi i oni. 2002 su oni bili najgori 2006 SCG

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

Poljska rutinski jedino rezultatski dobila, inače po igri su tu negde. Opasne ove Alibabe.
t

tugq

pre preko 1 godinu

Tuzno je koliko nemate nikakve vesti vi iz mocarta. Svetsko prvenstvo a portal prazan. Nikad gori niste bili.

bojke

pre preko 1 godinu

Scesni je verovatno najbolji golman u evropi sto se tice skidanja penala u zadnje dve tri godine, prosle godine ako se ne varam je odbranio 6 od 7 penala u seriji a
V

Varas se

pre preko 1 godinu

Amateru
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Teško ki je vjerovati da mogu nešto da naprave Poljaci protiv ljute Argentine. Ako Argentina dobije Mexiko onda me vidim da će ista uraditi Poljaci. Mehiko je uvijek bio nezgodan na svjetskim. Biće dobra utakmica. Realne šanse imaju obe reprezentacije, samo je razlika sto će Argentina sada da dadne pun gas. Najteža utakmica za kladjenje.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Steta, saudijci ih oducili od fudbala…
d

dejan mr

pre preko 1 godinu

realno, poljska ovde ima najmanje šansi da prodje grupu. najmanje su pokazali u grupi, i odluka svakako pada u poslednjem kolu gde se oni ništa ne pitaju
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Koliko ti ne znaš, to je strašno.
s

shulz

pre preko 1 godinu

Moj utisak je da su evropske rep nikad gore, Arabija je bila bolja od Poljske! Generalno je za sad i kvalitet fudbala los, al prvi utisak mi je losa igra Evropljana
K

Koan

pre preko 1 godinu

Rekao bih da loše igraju one reprezentacije koje imaju veliki broj igrača u evropskim klubovima, jer je ova sezona ,a i prethodne dve godine ,bila ubitačna po broju utakmica.Valjda će se ovo ludilo ,koliko toliko ,unormaliti od Nove godine .
B

Brko

pre preko 1 godinu

Dobra utakmica. Saudija je imala svoju šansu sa penalom, promašili su i to je to. Poljska u drugom poluvremenu imala konkretnije šanse, iskoristili neopreznost defanzivaca Saudije i gotovo. Iskusno priveli utakmicu kraju uz minimalnu potrošnju energije. Dok su saudijci trčali maksimalno nekih 60 minuta. Pitanje je koliko im je snage ostalo za završni meč
G

Gost2637392

pre preko 1 godinu

Saudijska Arabija je nezasluženo izgubila,odigrali su odličnu utakmicu i pokazali veliku želju.Tužno je da Poljska sa toliko kvalitetnijim igračima igra ovako dekadentan fudbal,nisu uspeli da pređu polovinu veći deo utakmice.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Nezasluzeno sa dve statve i mrtvom sansom Leva, uz onaj bezobrazluk od sviranja penala, o cemu ti ?
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Jeste, ali sami su krivi sto nabijaju loptu preko gola . Promašili penal, onda odbijenu… Malo sreća, malo kvalitet…
l

lol12

pre preko 1 godinu

A dobro sad,u prvom kolu su iz 2 suta u okvir gola dali 2 gola i pobedili.U ovoj utakmici Poljaci imali precku,stativu i zicer Levandovskog koji on daje u 98/100 situacija tako da nije bas da je tolika nepravda i da su ovi bili toliko opasniji.
P

Poljana

pre preko 1 godinu

Poljaci imali 36% lopte u posedu... Saudijci ih oducili od fudbala
G

Gosttz

pre preko 1 godinu

Sudija plus neiskustvo. Pobeda Poljske
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Arabija po svemu do sada prikazanom apsolutno zasluzila da prodje grupu. E sad, da li ce, videcemo.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Meni je i dalje fascinantno sta su ovi igraci u stanju da zeznu i promase. Na stranu to sto to sve obara tikete, ocajna realizacija, ne samo na ovoj utakmici, vec na celom prvenstvu
k

kockarr

pre preko 1 godinu

au sta ti decko pricas.
k

kad imas igrace iz Juvea

pre preko 1 godinu

i serije A, eh da je nama
G

Gost66

pre preko 1 godinu

Saudijci baš nisu imali sreće, uopšte nisu slabi igraju baš dobar fudbal i najborbenija su ekipa na turniru, zato sam i navijao za njih, pritom i ovaj sudija je bio katastrofalan, Matty Cash je trebao dobiti direktan crveni u 20. minuti jer je laktom u vrat udario igrača iz Saudijske Arabije, kao i penal je trebao da se ponovi, jer golmanu Poljske noge nisu bile na liniji, kao i mnoštvo greški sudije za obe strane.
k

kopakabanica

pre preko 1 godinu

Idi plačiiii
F

Faust

pre preko 1 godinu

Golman mora da drzi nogu na liniju samo dok se ne šutne lopta. Dakle nije trebalo ponoviti penal.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Mora jedna noga bar da bude na liniji i ako bolje pogledas petom je liniju gazio. Za crveni se slazem, tj. trebalo je da dobije drugi zuti.