(©Starsport)
(©Starsport)

Novi protest Grobara: Vazuri i Vučeli rok sedam dana da odu (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 18:17

Okupljanje na Terazijama, obratili se Vujošević i Tomić

Mrtvo more oko Partizana koje je trajalo mesecima, još od prve protestne šetnje navijača minule zime, najzad se malo uzburkalo.

Dugo najavljivani protest Grobara održan je danas na Terazijama, a prisustvovalo je nekoliko hiljada navijača, koji su pristizali iz minuta u minut sa svih strana.

Izabrane vesti

Posle skandiranje, pevanja pesmi, pa i uvreda na račun pojedinaca iz tabora večitog rivala, Grobari su odslušali obraćanje Đorđa Tomića, koji je pokrenuo Apel bivših igrača za spas Partizana, a onda i legendarnog košarkaškog trenera Duška Vujoševića, koji je dobio najveće ovacije.

Vujošević je u obraćanju Grobarima rekao:

Znatno ranije sam očekivao reakciju navijača Partizana, ali dobro… Ovo je drugo okupljanje. Ništa ne može da se uradi vređanjem, morate da budete racionalni jer se dugo i planski Partizan urušava. Naravno, uprava pokušava da kaže da iza ovog stoji jedan bivši igrač – Tomić, a iza ovog stoje svi pravi navijača Partizana. Zahtev je da se smeni uprava“, rekao je Vujošević.

Navijači Partizana su pre šetnje dali rok upravi kluba od sedam dana da se povuče, inače će uslediti krivične prijave protiv pojedinaca u rukovodstvu kluba zbog uništavanja crno-belih.


tagovi

grobariFK PartizanDuško Vujošević

Obaveštavaj me

FK Partizan
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara