©Starsport
©Starsport

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Rutina pred Laciom, Keln se muči na dva fronta

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.10.22. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 30. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 15:00
Monaco - Angers
ID: 6767499

Monako je u seriji loših rezultata te je u poslednja četiri susreta ostvario po remi i poraz u Evropi i na domaćoj sceni, ipak današnji zadatak pred Kneževima je znatno lakši i pravo je vreme da se vrate na pobednički kolosek. Gost u Monaku je Anže koji je poražen na poslednja četiri susreta uz čak 11 primljenih golova i uz epitet fenjeraša izlazi na današnji megdan. Dodatni povod je najveća kvota na keca samo u Mozzartu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 17:30
Schalke - Freiburg
ID: 6767473

Šalke nikako ne uspeva da pronađe izlaz iz krize i u seriji je poraza kojoj se ne vidi kraj ni ovog popodneva. Gost fenjerašu danas je Frajburg, ekipa koja spada u prijatnija iznenađenja i ozbiljan kandidat za mesto u Ligi šampiona naredne sezone. sve osim dvojke predstavljalo bi iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Lazio - Salernitana
ID: 6767681

Lacio je u impresivnoj seriji u domaćem šampionatu i na poslednjih šest utakmica nije primio gol. Istovremeno tim iz Rima ispustio je samo dva boda i duel sa Salernitanom idealna je prilika da dodatno popravi učinak. Gosti su protiv Specije i Verone upisali dragocene dve pobede u prethodna tri kola, ali je današnji rival ipak znatno teža prepreka. U prilog domaćinu idu i rutinske pobede sa po 3:0 iz prethodne sezone.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 21:00
Charleroi - Antwerp
ID: 6767639

Natverpen je uz sve oscilacije još na drugoj poziciji u prvenstvenoj trci, a da bi se zadržao u vrhu neophodno je da ponovo uspostavi kontinuitet. Idealna prilika za to je gostovanje ranjivom timu Šarlroe koji je osvojio samo bod u prethodna četiri kola. Kvota na dvojku je primamljiva te vredi rizikovati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 19:30
Koln - Hoffenheim
ID: 6767471

Keln ima očiglednih poteškoća u sezonama u kojima igra paralelno i na evropskoj sceni, dok je Hofenhajm uprkos oscilacijama pokazao da ume da otkine bodove direktnim konkurentima i ekipama sličnog kvaliteta. Iz te perspektive gosti su znatno bliže pobedi pa vredi pokušati sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Ath.Bilbao - Villareal
ID: 6767663

Bilbao je u poslednja četiri susreta prosuo niz bodova i očigledna je blaga rezultatska kriza. Istovremeno, Viljareal je osvojio bodove u svakom susretu u kojem se to od njega očekivalo. Kvalitet je na strani domaćina, ali je Žuta podmornica u boljoj formi pa treba očekivati neizvesnu utakmicu, pokušajte sa nerešenim ishodom.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.8)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 17:15
Man.Utd. - West Ham
ID: 6767341

Iako je Junajted osvojio neke veoma važne bodove u prethodnom periodu, pre svega protiv Totenhema i Čelsija, još su Crveni đavoli daleko od kontinuiteta. Kada su gosti u pitanju, samo na dve od poslednjih 11 zvaničnih utakmica ostali su praznih šaka, te vam predlažemo da budete oprezni ukoliko nameravate da igrate na pobedu domaćina.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara