Ofanzivni vezista Orlova Lazar Samardžić
Ofanzivni vezista Orlova Lazar Samardžić

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): I “krnji” Orlovi su klasa za Jordan

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.23. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 16. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:30
Serbia - Jordan
ID: 7324996

Selektor Srbije Dragan Stojković ima dosta problema zbog povreda standardnih napadača, ali oni ne bi smeli da utiču na ishod. Orlovi, koji nikad nisu igrali sa Jordanom imaće veliku podršku sa tribina bečkog Franc Hor stadiona, a ako vam je kvota na keca mala kombinujte sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Poland - Germany
ID: 7324396

Domaćin sledećeg Prvenstva Evrope nikako ne pruža partije na kakve smo od njega navikli. Nemačka je podbacila na Mundijalu, a ni ovogodišnji prijateljski susreti nisu nagovestili pomak (poraz od Belgije i remi sa Ukrajinom). Zato Poljaci nisu bez šansi, a vi tipujte na GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Malta - England
ID: 7324586

Jasno je da je ovo par koji ne zadaje probleme ljubiteljima klađenja, osim kada se radi o tome šta izabrati za jačanje kvote. Englezi su sjajno startovali, savladali su Italiju i Ukrajinu i sve osim njihove sigurne i duple pobede bilo bi čudo. Ovo drugo za nijansu bolje plaća.


Dupla pobeda

Tip: 2-2 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Denmark - N.Ireland
ID: 7324620

Iza Danaca su katastrofalno izdanje na SP u Kataru i ne baš sjajan start kvalifikacija jer su posle trijumfa nad Fincima izgubili u Kazahstanu, i to pošto su vodili sa 2:0. Domaći zato moraju da poprave utisak protiv rivala koji ne blista, ali sa kojim često igraju nerešeno.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 18:00
Finland - Slovenia
ID: 7324577

U pitanju je utakmica nad kojom se treba malo zamisliti. Kada se gledaju samo kvalifikacije za EP, Finci su u poslednje vreme vrlo sigurni kod kuće. Međutim, Slovenci su godinu dana bez poraza u svim takmičenjima i dajemo im prednost. Pritom, kvota na njih je fenomenalna.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Macedonia - Ukraine
ID: 7324537

Makedonci su u martu pobedili Maltežane sa 2:1, ali sada izabranike Blagoje Milevskog očekuje neuporedivo ozbiljniji zadatak. Sergej Rebrov i njegovi momci definitivno su favoriti na ovom gostovanju, međutim, GG3+ nas ne bi iznenadilo, pa razmotrite i kombinaciju dvojke i GG.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Wales - Armenia
ID: 7324530

Velšani mogu da budu zadovoljni dosadašnjim rezultatima - osvojili su bod na Poljudu i sva tri protiv Letonije. Istina, u oba susreta odigrali su tvrdo, zbog čega i sada sumnjamo u goleadu, ali ne i u trijumf Zmajeva Roba Pejdža. Kada se sve sabere, odaberite kombinaciju 1&0-3.

 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-3 (2.1)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Belarus - Israel
ID: 7324973

Za razliku od para Andora - Švajcarska iz iste grupe, kod kog je sve jasno (2&3+), ovaj, smešten u Budimpešti ne obećava nam goleadu. Činjenica je da i jedni i drugi umeju da se naprimaju pogodaka, ali im postizanje istih ide teže. Ne bi bilo loše da ih sasvim preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara