Golgeter Sasuola Domeniko Berardi
Golgeter Sasuola Domeniko Berardi

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Revijalno na Mapeiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.06.23. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 2. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 2 - PLAY OUT | 20:45
Wehen - Bielefeld
ID: 7298614

Bilefeld je lani ispao iz najjače nemačke lige, a sada bori se za opstanak u Cvajti. Vehen je 2019. takođe igrao u ovom plej-ofu; protivnik mu je bio Ingolštat i meč kod kuće je izgubio, ali kao gost je trijumfovao i izborio promociju. Preporučujemo vam GG, presudiće revanš.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.53)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 2 | 20:45
Bordeaux - Rodez
ID: 7298762

Bordo je u pretposlednje kolo ušao sa drugog mesta, ali je doživeo šok u Anesiju, te mu ni trijumf u ovoj utakmici ne garantuje povratak u elitu zbog lošije gol-razlike u odnosu na Mec. Rodez je na ivici ambisa, ali je van forme i Žirondinci ne bi smeli da ispuste pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 2 | 20:45
Metz - Bastia
ID: 7298802

Deset od prethodnih 11 okršaja ovih klubova donelo je kečeve i verujemo da ta tradicija neće biti narušena pošto domaćin želi u Ligu 1, a Bastiji je svejedno, budući da je odavno ispala iz borbe za promociju. Pritom, Mec nije izgubio na Sen-Simforijanu od sredine septembra.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:45
Derry City - Shelbourne
ID: 7298443

Prošlogodišnji vicešampion Deri Siti trenutno vodi na tabeli, ali je u prošlom kolu doživeo minimalni poraz na gostovanju Slajgo Roversu pa sa oprezom očekuje ovaj meč. Šelburn ne blista, a poslednjih godina ne ume sa ovim rivalom, te je kec najrealniji, verovatno uz 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:30
Sassuolo - Fiorentina
ID: 7298553

 

Fudbalerima Sasuola bilo je teško da pronađu motivaciju čim je postalo jasno da ne mogu da ispadnu, pa su tokom maja otaljavali posao. Ali, Fjorentina u sredu igra sa Vest Hemom finale Lige konferencije i dolazi u “šarenom” sastavu, zbog čega bi vredelo probati keca na Mapeiju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Vredi probati
AUSTRIJA 1 - PLAY OUT | 19:30
Ried - Wolfsberger
ID: 7298690

Rid se posle dve godine vraća u niži rang, za šta sam snosi krivicu jer je pretrpeo dva uzastopna poraza i dopustio Altahu da ga pretekne, tako da je potpuno demoralisan. To savršeno odgovara Volfzbergeru, koji želi što bolju poziciju u doigravanju za LK i dvojka je izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Bohemians D. - Sligo
ID: 7298423

 

Domaći su trenutno treći, sa četiri boda i utakmicom manje od lidera Derija, međutim u krizi je jer ne zna za pobedu već četiri kola (dva poraza i dva remija). Slajgo je pre nekoliko dana iznenadio baš u duelu sa Derijem, ali prethodno je igrao loše, pa ipak očekujemo keca.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Athlone - Longford
ID: 7298808

Bežite od ovog para. Domaći imaju dva boda više, ali su od početka maja u ozbiljnom padu forme - u prethodna četiri kola doživeli su tri poraza, uz jedan remi. Longford je u istom periodu igrao veoma dobro, a jedini neuspeh doživeo je na kod kuće od Tritija, te je sve moguće.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara