Vendel (Porto) i Martin Edegor (Arsenal)
Vendel (Porto) i Martin Edegor (Arsenal)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Zbogom, Zmajevi, Arsenal je u naletu

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 12. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 20:30
Saarbrucken - M' gladbach
ID: 7952263


Trećeligaš Sarbriken do četvrtfinala je stigao preko Karlsruea, Bajerna, što je bila senzacija i Ajntrahta iz Frankfurta i bilo bi neozbiljno reći da je Menhengladbah apsolutni favorit. Jasno je da je sve moguće i možda ne bi bilo loše da rizikujete sa puno golova na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Shrewsbury - Exeter
ID: 7950901


Rivali u ovaj duel ulaze sa istim brojem bodova, pa je jasno da su sve opcije otvorene. Ipak, Šruzberi je u nešto boljoj formi, pošto je u poslednja četiri kola zabeležio dve pobede (i dva poraza), dok je protivnik bez trijumfa od sredine februara. Zato probajte sa kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Northampton - Blackpool
ID: 7950891


Blekpul ima sedam bodova više nego protivnik i bori se da se domogne pozicije koja vodi u plej-of za promociju. Međutim, u poslednje vreme igrao je vrlo promenljivo, posebno na gostovanjima. Sa druge strane domaćin je bio sklon remijima. Najpametnije je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Arsenal - Porto
ID: 7950843


Porto je dobio njihov prvi susret minimalnim rezultatom, međutim, Arsenal je u međuvremenu dobio dodatni polet pošto je izbio na prvo mesto na tabeli Premijer lige (istina, deli ga sa Liverpulom). Uvereni smo u keca, koji bi mogao da dođe u kombinaciji sa bar dva pogotka.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.37)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - Napoli
ID: 7950669


U prvom susretu bilo je 1:1, sada očekujemo keca. Domaći imaju više problema sa povredama, ali imaju i više kvalitetnih zamena za one koji nedostaju. Takođe imaju i sjajan bilans u okršajima sa italijanskim klubovima (33-19-16), što je samo dodatni razlog da se kladite na njih.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Birmingham - Middlesbrou.
ID: 7950611


U jednom trenutku delovalo je da je Midlsbro kandidat za plej-of, ali od početka godine ova ekipa uglavnom beleži loše rezultate i dosta je zaostala za mestom koje vodi u baraž. I domaći su u problemima, pa birajte GG - jeste da je kvota manja nego za ishod, ali je sigurnije.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 20:00
Al Itihad J. - Al Hilal
ID: 7950907


Al Itihad je saudijski šampion, ali ekipa naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića je glavni kandidat za osvajanje ovog trofeja i gotovo tri godine ne zna za poraz od žuto-crnih. Ko ne sme dvojku neka potraži KMB 1+I&1+II, a mi poverenje poklanjamo gostima.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.67)
Vredi probati
RUSIJA - KUP | 18:15
CSKA - Rostov
ID: 7951121


Armejci se nalaze daleko od prvog mesta na prvenstvenoj tabeli i nisu baš sjajno ušli u nastavak šampionata. Zato nam se čini da će fokus preusmeriti na osvajanje Kupa, a od Rostova su kvalitetniji, pa smo uvereni u njihovu pobedu. Keca bi moglo da prati GG, stoga kombinujte.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara