Prekazi oštro po Partizanu: Ostali voze maseratija 300 na sat, mi jedva s fićom možemo da izguramo 80 km/h

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 09:02

„Lazetić je unakazio generaciju 1999/2000, pa kao nagradio dobio da vodi prvi tim“, razočaran je čuveni vezista Parnog valjka

Kriza u Partizanu traje i ne nazire joj se kraj. Rezultatski sunovrat oličen je u činjenici da crno-beli tri kola pre kraja osnovnog dela prvenstva zaostaju čak 24 boda za Crvenom zvezdom, finansijski se vidi u potrazi za 2.500.000 evra koliko je potrebno obezbediti za prolazak UEFA monitoringa, a organizacioni u saznanju da klub trenutno nema rešenja ni za funkcije šefa stručnog štaba, ni sportskog direktora.

Sve to sa strane gleda čuveni vezista Parnog valjka, Dževad Prekazi i – vrti glavom.
„Stanje se vidi. Katastrofalno, tri poraza zaredom. Ja vidim teren, a na njemu nema ambicije i želje. Vidim nezadovoljstvo“, priča Prekazi za Kurir posle ligaških neuspeha koji je tim iz Humske 1 pretrpeo u duelima sa niškim Radničkim, Voždovcem i Spartakom.

Izabrane vesti

U međuvremenu je predsednik kluba Milorad Vučelić krivicu svalio na fudbalere.
„Nema to veze sa igračima, njih je uprava dovela s koca i konopca. Bruka i sramota. Partizan moram da bude Sorbona, vrhunski igrači da igraju. Deca nam ne dobijaju priliku, na celu školu se odrazio rad u klubu“.

Prekazi smata da su glavni problema Partizana ljudi koji ga vode.
„Ne znaju šta je fudbal. Kao Rej Čarls, ne vide ništa. Mi vozimo fiću i jedva možemo da izguramo 80 km/h, a ostali voze maseratija po 300 na sat“.

U takvim okolnostima, jasno, je, teško je pronaći odgovarajuće rešenje. Najpre na klupi, posle odlaska Zorana Bate Mirkovića.
Trebalo bi imati strpljenja, deci dati šansu, treneri su nam Kurta i Murta, nisu šutnuli mačku s praga. I ovaj Lazetić... Pa on je unakazio generaciju 1999/2000, pa je sad dobio nagradu za to i vodi prvi tim. Svako mora da odgovara za svoje postupke“, dodao je Dževad Prekazi, koji je sa Partizanom osvojo tri titule prvaka nekadašje SFRJ, odigrao 153 utakmice i postigao 20 golova.

FOTO: MN Press

 


tagovi

FK PartizanDževad PrekaziŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara