Kejn (© Rueters)
Kejn (© Rueters)

Promena kursa: Hari Kejn pregovara o novom ugovoru sa Totenhemom

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.05.22. | 10:17

Pod uslovom da Dani Levi ispuni zahteve Antonija Kontea

Sve u modernom fudbalu može da se okrene naglavačke. Taman kad se čini da je jedan posao pred realizacijom, stvari se promene i ono što je izgledalo izvesnim više nije. Tako je Hari Kejn prošlog leta bio jednom nogom maltene u Mančester Sitiju, a ovog će sesti za pregovarački sto sa Danijem Levijem. Razlog: novi ugovor sa Totenhemom.

Do zaokreta je došlo po više osnova. Em su Građani u međuvremenu doveli klasičnog centarfora u liku Erlinga Halanda, em je sezona kluba iz Londona bolja nego što je bila prethodna. U takvim okolnositma centarfor engleske reprezentacije je procenio da mu je najkorisnije da ostane na novom Vajn Hart Lejnu, kao centralna figura projekta.

Izabrane vesti

Pogotovo što se Totenhem, i zbog Kejnovog, a posebno doprinosa Hjon Min Sona, vratio u Ligu šampiona posle dve godine. Za Harija nisu ni Liga Evrope, ni Liga konferencije, a ono što ga osim učešća u elitnom evropkom kupu dodatno pokreće jeste Antonio Konte.  Otkako je Italijan stigao, Hari Kejn je opet produktivan, a Totenhem razigran, te se iz okruženja 28-godišnjeg špica čuju nagoveštaji kako je spreman da ostane i pregovara o novom ugovoru. Aktuelni mu ističe u junu 2024, mada britanska štampa u izdanjima od četvrtka projektuje da bi po povratku sa odmora trebalo da sa Levijem utanači saradnju na dodatne tri sezone i time daleko budućnost veže za Spurse.

Kejna je ka takvom razmišljanju naterao Konteov stil i sve se glasnije priča da napadač Totenhema veruje kako upravo nekadašnji strateg Juventusa, Čelsija i Intera može da donese dugo čekani pehar klubu iz Londona. Pogotovo što je na prethodnim adresama to i radio. I sam Konte je svestan da je aktuelnom timu potrebno osveženje, već je zatražio šest novih igrača od Levija. Navodno, za to će mu predsesednik kluba obezbediti budžet od oko 180.000.000 evra. Trebalo bi da bude dovoljno. A ni Hari Kejn neće da se zaleće i potpisuje dok se ne uveri da je Levi zaista ispunio želje šefu stručnog štaba i učinio Totenhem konkurentnim za trofeje.

Na kraju krajeva, Hari Kejn se jeste nadavao golova (248 za Totenhem), ali nikad ništa nije osvojio.


tagovi

TotenhemHari Kejn

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara