Promena termina: Radnički i Radnik igraju ranije zbog košarke

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.03.24. | 14:56

Finale Kupa Milan Ciga Vasojević pomerilo komšijski okršaj u Mozzart Bet Superligi za nedelju u 13 sati

(Od dopisnika iz Niša)

Trebalo je da 23. kolo Mozzart Bet Superlige zatvori komšijski duel Radničkog i Radnika na Čairu, ali će se ova utakmica, umesto u nedelju od 18.30 časova, kako je prvobitno bilo određeno, odigrati istog dana od 13 sati.

Izabrane vesti

Razlog – Niš je predstojećeg vikenda domaćin završnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević u ženskoj košarci, a finalna utakmica zakazana je za nedelju u 19 sati. Brojni su logistički faktori koji su nalagali razdvajanje dva događaja. Od preopterećenosti napajanja električnom energijom u dva susedna objekta, do bezbednosnih rizika u slučaju dolaska organizovanih navijačkih grupa na košarku - jer u finale Kupa će se sigurno plasirati jedan od beogradskih večitih rivala koji se međusobno sastaju u polufinalu. Tako je fudbal pomeren, igraće se po dnevnom svetlu i još prijatnijem vremenu za publiku.

Radnički protiv Radnika traži treću uzastopnu prvenstvenu pobedu i definitivni beg iz opasne zone na tabeli, Radniku je ovo možda i poslednja slamka spasa, jer ove polusezone još nema ni bod i sa samo 11 zakucan je za začelje superligaškog karavana.



tagovi

Radnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara