Prva zvanična ponuda za Zahu - 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.19. | 15:52

Roj Hodžson ljut na klupske čelnike jer misli da će reprezentativac Obale Slonovače biti prodat

Neizvesnost u redovima Kristal Palasa raste zbog Vilfrida Zahe. Dok interesovanje za brzonogog reprezentativca Obale Slonovače raste, Roj Hodžson se žali da ga klub stavlja po strani i da nije upućen sa dešavanjima oko eventualnih transfera njegovih igrača, pošto je na Gudison Park stigla zvanična ponuda za ponajboljeg igrača Palasa.

Ostrvom je odjeknula vest da je Everton na kraju ipak dostavio ček na 60.000.000 evra, okruglo. Iako je početkom sedmice provejavalo mišljenje da su zahtevi Kristala Palasa previsoki, Everton je ipak rešio da okuša sreću i pokuša s isključivo novčanom ponudom.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 28. jul

Jasno je svima da će Everton verovatno odmah biti odbijen, pošto Kristal Palas traži čak 90.000.000 evra za Zahu, ali će na Gudison Parku bar dobiti jasnu sliku u kojem smeru pregovori treba dalje da se odvijaju.

Zbog svega je vrlo nervozan Roj Hodžson, razočaran ponašanjem uprave Palasa.
“Iskreno sam mislio da smo na istim talasnim dužinama, da nam je potrebno da jačamo tim, pošto nam je roster mali. Ali, plašim se da ćemo sezonu dočekati s igračima koji su počeli pripreme, uz dodatak Džordana Ajua, a on će nam se pridružiti uskoro“, rekao je Hodžson.

Palas bi se našao u velikom problemu jer već sada postoji velika rupa na desnom boku posle odlaska Arona Van Bisake u Mančester junajted, a jedanaest dana pre kraja prelaznog roka klub bi bio u velikom problemu da nađe dostojne zamene i za njega i za Zahu, ako bi bivši igrač Junajteda otišao u Everton.
“Zaha je trenutno na razgovorima s ljudima iz uprave, oni znaju šta se tačno dešava“.

Everton je i dalje u pregovorima sa Juventusom za Mojzea Kena i za taj posao sprema 40.000.000 evra. Sa Zahom Karamele bi bile vrlo opasne naredne sezone. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara