©Reuters
©Reuters

Ranđelović na Pirinejima, otkup 1.800.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 23:07

Srpski fudbaler u španskoj Segundi

Srpski krilni vezista Lazar Ranđelović sledeće sezone će igrati na pozajmici u španskom Leganjesu iz grčkog Olimpijakosa. Tamošnji drugoligaš će na kraju sezone imati opciju otkupa za obeštećenje od 1.800.000 evra.

Ranđelović je u Pirej stigao na leto 2018. godine iz Radničkog iz Niša, potom je bio na pozajmici u Čairu, a u prethodne dve sezone se borio za minutažu na Karaiskakiju. U prošloj sezoni je bio čak i džoker kod Pedra Martinsa, sakupio je 35 nastupa u svim takmičenjima, ali je na početku ove sezone ostao bez pozicije u timu, pa mu je bilo najbolje da potraži mesto gde će igrati daleko važniju ulogu.‚

Izabrane vesti

Njegov odlazak pogurala su pojačanja na bočnim pozicijama. Roni Lopes je stigao na pozajmicu iz Sevilje, dok je Henri Onjekuru stigao iz Monaka za obeštećenje od 4.500.000 evra.

Sa druge strane, Leganjesu će Ranđelović biti jubilarno deseto pojačanje ovog leta, ali ni za jednog igrača nije plaćen ni euro. Na pozajmicu su došli Đon Bautista, Borha Garses, Joel Barsenal, Ćavi Kvintilja i Ivan Viljar, dok su kao slobodni igrači parafirali Bruno Gonzales, Ruben Pardo, Šejk Dukure i Fade Viso.

Od transfera su "naplatili" samo prelazak Žonatana Silve, kojeg je Hetafe platio 2.500.000 evra. Svi ostali su otišli bez obeštećenja.


tagovi

Lazar Ranđelovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara