Mohamed Salah i Jigen Klop (©Reuters)
Mohamed Salah i Jigen Klop (©Reuters)

Rednap: Salahovo vreme u Liverpulu se bliži kraju

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.04.24. | 02:43

“Mo samo želi da igra, ali vi ne volite da vidite kako se menadžer i igrač sukobljavaju”, rekao je nekadašnji fudbaler tima sa Enfilda

Liverpul je za dve nedelje srušio sve ono što je gradio cele sezone. Posle odluke Jirgena Klopa da na leto napusti Enfild, stigao je trofej Liga kupa, činilo se da ovo može da bude fantastična oproštajna sezona za Nemca na Enfildu, ali ispadanja iz FA kupa na Old Trafordu od Mančester Junajteda, eliminacije u četvrtinalu Liga Evrope od Atalantae i ono što najviše brine armiju navijača, očajne igre u Premijer ligi i gubljenje koraka za Arsenalom i Mančester Sitijem, uticali su na napetost u taboru Liverpula.

Britanski mediji i dalje se bave svađom Klopa i prve zvezde tima Mohameda Salaha u Londonu u na subotnjem meču protiv Vest Hema na Olimpijskom stadionu (2:2). Nemac ide sa Enfilda, a verovatno poslednje utakmice u dresu Liverpula igra i Egipćanin koji je prošlog leta hteo da napusti klub i preseli se u Al Itihad iz Džede, ali je Klop bio protiv prodaje sjajnog napadača.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrači Liverpula Džejmi Karager i Džejmi Rednap komentrisali su incident koji je samo kulminacija košmarnog aprila za Liverpul.

"Mo Salah i Jirgen Klop su legende Liverpula. Ne moramo da zauzimamo stranu”, apeloveo je Karager na smirivanje strasti u voljenom klubu i dodao:

Salah je frustriran i ljut na Jirgena što ne igra i u tom trenutku nije želeo da u potpunosti ispoštuje odluku šefa. Mo je dodao ulje na vatru komentarom u miks zoni, ali hajde da ih pustimo da to reše i uživaju u poslednjih nekoliko nedelja zajedno. Oni su jedni drugom od velike pomoći u svemu su uradili za klub”, napisao je Karager na društvenim mrežema.

Utorak, 21.00: (2,55) Bajern (3,50) Real (2,85)

Komentator Skaj Sporta Džejmi Rednap kaže da se i Salahaov boravak na Enfildu bliži kraju.

Bilo je to pomalo neuobičajeno za obojicu. Jirgen Klop nema tendenciju da se svađa sa svojim igračima, a Mohamed Salah je očigledno bio frustriran jer nije počinjao utakmicu i bilo je nekoliko reči između njih. Ne volim to da vidim, ali dešava se. Nije bilo previše incidenata sa Salahom. On je bio neverovatan odan klubu. Verujem da se njegovo vreme bliži kraju. Mislim da na leto, kada mu ugovor ističe, ne bih bio iznenađen ako bi otišao”, istakao je Rednap.

I nekadašnji vezista Liverpula spušta loptu na zemlju.

Mislim da je najvažnije da zbog njegovog nasleđa i koliko je dobro uradio za Liverpul što brže ovo bude gurnuto pod tepih, jer je on legenda kluba. On samo želi da igra, ali vi ne volite da vidite kako se menadžer i igrač sukobljavaju”, zaključio je Rednap junior.

Klopova ekipa je pobedila samo u jednom od poslednjih pet mečeva u Premijer ligi.

"Nisam raspoložen da pričam o tome da budem iskren ili da uopšte gledam na to", rekao je Klop.

Nemac uverava da nema afere.

Morali smo da pobedimo ovde, znali smo to, a nismo, a sada imamo malo više vremena do sledeće utakmice. Trudim se da ponovo spremimo momke za naredne utakmice. Pričao sam o tome sa Salahom u svlačionici. Stvar je rešena”, istakao je nemački stručnjak.

Egipćanin je samo u prolazu rekao: “Biće vatre ako budem pričao”.

Nervi su napeti kao strune na Enflildi. Kako igraju Arsenal i Mančester Siti u finišu sezone, Livepul bi samo čudo moglo da odvede do engleskog trona.

------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Mohamed SalahJirgen KlopLiverpulPremijer liga

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara