Bonu (© AFP)
Bonu (© AFP)

Rešena misterija što Bono nije branio

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.11.22. | 17:38

Golman Maroka se požalio na bolove pre početka meča sa Belgijom

Delovalo je frapantno, možda čak imalo i elemenata skandala, a na kraju se ispostavilo da je Jasin Bono manje-više u redu i da nije bilo potrebe dramatizovati povodom statusa golmana reprezentacije Maroka.

Panika je nastala neposredno uoči početka meča sa Belgijom. Razlog je taj što je čuvar mreže Sevilje odradio zagrevanje, otpevao himnu, a onda misteriozno nestao, prepustivši mesto među stativama Moniru El Kadžiju.

Izabrane vesti

Pojašnjenje je stiglo kad se utakmica okončala.

Bonu je dobio udarac još tokom premijere sa Hrvatskom. Nije bio siguran ni za ovaj meč, ali je dao sve od sebe, pokušao je maltene do poslednjeg trenutka da bude na raspolaganju. Posle zagrevanja mi je priznao da se nije osećao najbolje. Bio je iskren i zato je rešio da prepusti mesto na terenu kolegi“, pojasnio je Valid Redžradžui, selektor Maroka.

Nekadašnji reprezentativac Maroka Medi Benatija otkrio je kako Bonu nije branio zbog vrtoglavice, na šta se poziva i ugledni Lekip, dok pojedini mediji uveravaju da nije mogao među stative usled dijareje, da je to razlog što je ostao u svlačionici.


tagovi

reprezentacija MarokaReprezentacija MarokaJasin BonoKatar2022MundijalSvetsko prvenstvo 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara