" "
" "

REZZIME DANA (četvrtak): Loš, gori, Galatasaraj!

Vreme čitanja: 3min | čet. 13.07.17. | 22:49

Pogledajte ko vam je 13. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ASTRA ĐURĐU - ZIRA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:1

Nije Astra pružila dominantnu partiju, ali sa pristojnim kapitalom putuje na revanš u Azerbejdžan. Izjednačenje Zire u 34. minutu nije previše poremetilo domaći sastav koji je pogocima Dandee i Le Taleka u drugom delu igre opravdao ulogu favorita i ispoštovao vas na najbolji mogući način.

NORČEPING - TRAKAJ (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Dominirao je Norčeping tokom prvih sat vremena, imao i dva gola suficita pred ulazak u poslednju trećinu meča, ali... Jedini udarac u okvir gola Trakaja mogao je da pokvari dobar utisak, pošto je završio u meti u 66. minutu. Pola sata je trajala strepnja, međutim, sve je završeno - očekivano.

MAKABI T.A. - REJKJAVIK (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:1

Makabi se ozbiljno kockao sa živcima navijača! Dvostruka izmena iz 61. minuta kada su se na terenu našla dva napadača umesto dvojice vezista, urodila je plodom, pošto su sa tri gola domaći igrači totalno okrenuli stvari na terenu i donekle izvadili situaciju pred revanš na Islandu. Koji vas, bar za sada, ne interesuje...

HAJDUK - LEVSKI (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:0

Splićani nisu izneverili poput nekih drugih... Istini za volju, nisu bili ni dominantni, ali precizan udarac sa "kreča" iz 24. minuta uspeli su da sačuvaju do poslednjeg sudijskog zvižduka. Čovek odluke bio je mađarski internacionalac Marko Futač.

PRECRTANO:

ABERDIN - ŠIROKI BRIJEG (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Najigraniji par dana nije zaokružen! Imao je Aberden stvari u svojim rukama tokom većeg dela meča, ali se Stipo Marković u 69. minutu isprečio i golom pomrsio račune svima vama koji ste već odredili gde ćete potrošiti zarađeni novac.

ESTERSUNDS - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 2:0

Bride obrazi u Istanbulu! Galatasaraj se nalazi pred eliminacijom već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je u prvoj utakmici poražen od šestoplasirane (!) ekipe švedskog šampionata. Domaćin je obilato naplatio nespremnost "zvezdica" Igora Tudora i golovima Godosa i Hopkata stekli ogroman suficit pred revanš u Turskoj.

ŠTURM - MLADOST PODGORICA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Katastrofa! Šturm je definitivno prodaja dana! Austrijski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope priredio je navijačima neprijatno iznenađenje izgubivši od Mladosti iz Podgorice. Nije poklon penal iz drugog minuta najgora stvar koja se domaćinu dogodila večeras... Veća je sramota broj postignutih golova protiv daleko slabijeg rivala. Nula!

LA VALETA - UTREHT (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Jalovo, loše, bezidejno... Holandski predstavnik okliznuo se na Malti, pa će kestenje iz vatre morati da vadi pred svojim navijačima. Osim jednog udarca više u odnosu na domaću ekipu, Utreht nije pokazao ništa. I može da bude zadovoljan remijem, jer za potcenjivanje protivnika uglavnom sledi kazna.

ALTAH - DINAMO BREST (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Promašaj, promašaj, promašaj... Kazna! Altah je propustio veliku priliku da kompletan zadatak reši na svom terenu. Jedina konkretnija akcija gostiju iz 74. minuta bila je dovoljna da obori mnogo tiketa. Preostalih petnaestak minuta nije bilo dovoljno da Austrijanci sa bilo kakvom prednošću otputuju u Belorusiju.

KAIRAT - ŠKENDERBEU (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 1:1

Da li je Kairat zaslužio toliko poverenje? Odgovor se nalazi na tiketima - ne! Albaci su bili više nego konkrentan takmac daleko kvalitetnijem Kairatu i potpuno zasluženo izvukli remi. Vama ne preostaje ništa drugo nego da se zapitate hoće li kazahstanski vicešampion biti deo tiketa i sledeći put...

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjerezzimedanakladioničarski dan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara