©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Tipovi od Islanda do Azerbejdžana, sa skretanjem za Užice

Vreme čitanja: 3min | čet. 29.06.23. | 23:01

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NB EGIPAT – AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 0:2

Trijumfom u gostima Al Ahli je praktično osvojio titulu. Ipka, ništa se još ne zna u Egiptu pošto je u toku poslednje, 32. kolo, ali mnge utakmice nisu odigrane tako da je Al Ahli npr. na 25 mečeva. Dakle ima još da se igra, ali teško će iko sprečiti ovaj klub da zasedne na tron.

ŠANDONG – ČANGČUN (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 2:0

Do kovida kineska liga je bila jedna od najjačih i najbogatijih na svetu, no vlasti su odlučile da malo stegnu kaiš, provere knjige vlasnika, uglavnom tamošnjih milijardera, i evo gde je liga sada... Malo ko je prati, tek malo više igra u kladionicama, osim kada je ovakva „suša“.

ŠENŽEN – ČENGDU (tip 2, kvota 1,23) – rezultat 0:3

Kako stvari stoje, biće ovo veoma napeta sezona u kineskoj Superligi. Čengdu je ovim, očekivanim trijumfom ostao pri vrhu tabele, dok je ekipa iz Šenžena „na dObrom putu“ da postane drugoligaš.

AKRANES – TOR (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 4:0

Tor je možda moćan bog skandinavske mitologije, pandan Perunu, ali je očigledno kao fudbaler – truba. Šala naravno, ali opet lepa vest za veliki broj kladilaca u Mozzartu koji su odigrali ovaj tip sa Islanda i profitirali.

C. ZVEZDA – BORAC BL (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:0

Ekipa Baraka Bahara je još uvek daleko od željenog nivoa igre, iako se polako naziru konture i želje na kojima insistira izraelski stručnjak, ali je visokim presingom i apsolutnom kontrolom dešavanja na terenu bez problema nadigrala banjalučki Borac pred oko 4.000 gledalaca na stadionu Radomir Antić.

Opširnije OVDE

FILKIR – VIKINGUR (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 1:2

Na „gurku“, ali je ipak slavio Vikingur. Kako je i očekivao veliki broj igrača u Mozzartu. Kako sada stvari stoje, tim iz Rejkjavika je najveći favorit da osvoji titulu na Islandu, mada ima još dosta da se igra fudbala u Severnom Atlantiku.

PRECRTANO 

SC ISMAILI – AŠVAN (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 1:1

Dosta igrača se danas odlučilo za ovaj tip, možda i ne pogledavši stanje stvari pošto su u pitanju dve ekipe koje se bore da se ne nađu u opasnoj zoni egipatske elitne divizije. Otud i takva kvota, ali i na kraju krajeva – podela bodova.

DINAMO Z. – KOPER (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:2

Imao je Dinamo sigurnih 2:0, činilo se da je Koper 'slomljen'. No, tada su Modri stali, Slovenci proigrali, ubrzo izjednačili, a pritom je Danijel Zagorac morao spašavati i remi. Prva od tri utakmice na pripremama u 'deželi' nije Dinamu donela pobedu, ali Igoru Bišćanu sigurno jest neke odgovore koji će mu jamačno koristiti.

Opširnije OVDE

PAKTAHOR – ANDIŽAN (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:1

Ako Paktahor želi da ostane na vrhu tabele azerbejdžanske Super lige ovakvi kiksovi, posebno na domaćem terenu ne bi smeli da mu se događaju. Mada, ima opravdanja u tome da je gost je u odličnoj formi, jer mu je ovo prvi put u pet poslednjih utakmica u svim takmičenjima da je izgubio koji bod.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara