REZZIME DANA (petak): Omanuli Vila, Milan i TSC, ali je Siti bio kec dana

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.12.23. | 23:19

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

MANČESTER SITI - FLUMINENSE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:0

Finale kakvo niko nije želeo da gleda, osim Pepa Gvardiole. Mančester Siti je bukvalno obesmislio okršaj za titulu svetskog klupskog šampiona i bez problema nokautirao Fluminense u Džedi. Može se reći da je osvajač Kopa Libertadores slomljen već u 40. sekundi utakmice, kada je Hulijan Alvarez postigao prvi od svoja dva gola na ovoj utakmici. To nije bilo sve od njega ova večeri. Odlični golgeter je i bio asistent kod pogotka Fila Fodena u 72. minutu utakmice, dok je reprzentativac Engleske poneo najveće zasluge za drugi gol svog tima u 27. minutu, pošto je posle njegovog prodora i centaršuta loptu u sopstvenu mrežu poslao Nino.

Opširnije OVDE.

MOLENBEK - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 1:6

Baš onako kako priželjkuju svi kladioci ovog sveta: već do poluvremena je bilo 3:0 za Klub Briž i par na tiketu je mogao da se zaokruži posle 45 minuta. U nastavku totalna rapsodija crno-plavih i trijumf od čak 6:1.

LINFILD - KOLREJN (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1

Ispalo je tvrđe nego što se očekivalo, s obzirom na to da je Linfild lider šampionata Severne Irske. Sve do 66. minuta na semaforu je stajalo 0:0, a svi koji su stavili ovaj par na tiket su odahnuli kada je posle golova Ista i Aneta već u 71. bilo 2:0 za Linfild. A, onda u finišu opet nervoza, nakon što je Mičel u 86. prepolovio zaostatak gostiju. Ostalo je 2:1, domaći sastav je sačuvao lidersku poziciju, ali i tikete da ne završe u korpi.

EMPOLI - LACIO (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Osminu finala Lige šampiona je obezbedio, ali u Seriji A nije Lacio ove sezone izgledao naročito ubedljivo, naprotiv. Doveo je rimski tim sebe u poziciju da 17. kolo italijanske elite dočeka u donjem delu tabele, kao 11-plasirani, ali posle dužeg vremena izabranici Maurisija Sarija upisali su glatku prvenstvenu pobedu. Ne može se reći da su se baš prošetali Toskanom, ali da su držali Empoli na sigurnoj distanci, to je činjenica.

Opširnije OVDE.

NASIONAL - BRAGA (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:3

Da ne bude panike, postarala se Braga već u prvom poluvremenu duela sa Nasionalom. Mutinjo, Nijakate i Orta postarali su se za prednost od 3:0 nakon polovine duela, pa pogodak Žoze Gomeša iz 62. minuta nije mnogo zaboleo goste koji su, deluje, rutinski odrađivali drugi deo igre.

GRONINGEN - UTREHT II (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:1

Preokret u Groningemu po vašem ukusu. Jong Utreht je vodio od 38. minuta pogotkom Van de Hara, ali je domaćin oživeo zahvaljujući Duarteu i Postemi, odnosno njihovim pogocima u razmaku od 61. do 71. minuta. Na meču su viđena tri udaraca u okvir gola, a svaki od njih pretočen je u pogodak.

STOKPORT - NOTS KAUNTI (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:1

Siromašan okršaj, ako ćemo suditi po broju stvorenih prilika. Laknulo je i vama i Stokportu kada je Madan u 86. minutu duplirao prednost domaćina. Tada je već bilo jasno da Nots Kaunti nema šanse za povratak. Uspeo je, doduše, da stigne do počasnog gola u trećem minutu nadoknade.

PRECRTANO:

ASTON VILA - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Delovalo je da će pogodak Kamerona Arčera iz 87. minuta biti dovoljan gostima da dođu do treće pobede u sezoni i stignu nadomak izlaska iz opasne zone, ali nisu uspeli da izdrže pritisak u nadoknadi utakmice. Daglas Luis se odlično namestio na levom krilu, prebacio loptu na desnu nogu, a onda na pravom mestu pronašao Zaniola, koji je iskoristio slobodan prostor i glavom skrenuo loptu ispred istrčalog Veslija Foderingema.

Opširnije OVDE.

SALERNITANA - MILAN (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:2

Petog ligaškog poraza od starta sezone Rosonere je spasao rezervista Luka Jović. Kao i pre dve nedelje u Bergamu, ušao je Srbin sa klupe i bacio pojas za spasavanje. Tada je uže presekao Luis Murijel, ali večeras je levica iz prve momka iz Batara na asistenciju Olivijea Žirua održala glavu Rosonera iznad površine vode. I ostalo je Milanu (ne)dovoljno vremena od tog 90. do petog minuta sudijske nadoknade, da pokušaju da preokretom odgovore na preokret, ali preživeli su Pipo Inzagi i njegovi puleni.

Opširnije OVDE.

TSC - NAPREDAK (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:1

Rano je stigao do prednosti tim iz Bačke Topole, izgledalo je da će samo biti pitanje koliko će puta lopta da završi u mreži Vladimira Bajića. Probudio se Uroš Milovanović, nakon što je prošlu utakmicu zablistao Marko Rakonjac, sada je pogodak upisao u drugi centarfor Topolčana. Ipak, sve je palo u vodu u nastavku, kada se na pravom mestu našao Đorđe Jovanović, koji je pogodio za remi na severu Srbije.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaklađenjebet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara