Detalj sa meča Voždovac - Novi Pazar (©MN Press)
Detalj sa meča Voždovac - Novi Pazar (©MN Press)

REZZIME DANA (petak): Pogodili ste šta će biti na "Krovu", ali ne i u Botevu

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.07.22. | 22:51

Pogledajte ko vam je doneo novac 8. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VOŽDOVAC - NOVI PAZAR (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Golman Novog Pazara već u prvom meču Mozzart Bet Superlige istakao kandidaturu za paradu sezone, ali u 43. minutu nije uspeo da zaustavi šut Stefana Hajdina glavom.

Opširnije OVDE.

GALVEJ - KOUV RAMBLERS (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Jedan od najigranijih parova dana i siguran dobirak. Galvej je rutinski odigrao meč 24. kola i za tri gola došao do laka tri boda. Velš je bio dvostruki strelac na ovom meču šampionata Irske. Prvi gol je pogodio u 29. minutu, a tačku na ovaj meč stavio je u 82.

SEPTEMVRI - LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,22) - rezultat 0:3

Ovde nije bilo nikakve dileme. Ludogorec nema milosti u nacionalnom šampionatu. U prvom kolu su odmah došli do ubedljive pobede. Ovoga puta rezultat je bio 3:0. Santana je već u 11. minutu pogodio protivnički gol, posle toga je sve bila rutina. Na sve to domaćin je ostao sa igračem manje od 22. minuta.

NIRNBERG - ARSENAL (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 3:5

Prijateljska utakmica o kojoj može da se priča. Nemci otvaraju susret izvanredno. Za pet minuta postižu dva gola, ali onda u nastavku potpuni potop. Do kraja meča Arsenal dolazi do pet golova, a zanimljivo, domaćin dva puta postiže autogol. Na kraju pamti se da su Englezi pet puta tresli meržu.

ŠELBURN - FIN HARPS (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:1

Kako stvari stoje, Fin Harps će naredne sezone u drugu ligu Irske. Nagoveštava to i poraz od Šelburna kom bodovi nisu neophodni, ali su opravdali ulogu favorita.

JORK - MIDLSBRO (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 2:3

Siguran je bio Midlsbro u pripremnom meču sa Jorkom. Već u petom minutu načeo je rivala, potom sredinom drugog dela duplirao prednost, ali je domaćin brzo vratio neizvesnost golom za 1:2. Ipak, sedam minuta pre kraja pitanje pobednika bilo je rešeno.

HAROGEJT - ŠEFILD VENZDEJ (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:2

Golovima Vindasa u 8. i Smita iz penala u 32. minutu trećeligaš iz Šefilda uspešno je prebrodio drugu proveru pred nove izazove u borbi za povratak u Čempionšip.

PRECRTANO

BOTEV - HEBAR (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 0:1

Jedan od najigranijih parova u Mozzartu. Ipak, Bugarska liga je donela veliko iznenađenje. Očekivalo se da u prvom kolu domaćin dođe do rutinske pobede ali Hebar je taj koji dolazi do velika tri boda. Ključan detalj viđen je u 78. minutu kada je Tonev postigao gol i postavio konačan rezultat.

VOTERFORD - VEKSFORD (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:3

Veliki promašaj dana. Voteford je neočekivano doživeo poraz u 24. kolu nacionalnog šampionata Irske. Veksford je slavio sa ubedljivih 3:1. Imali su gosti i punih 3:0.

DROGEDA - DANDALK (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Poprilično iznenađenje u meču irskog prvenstva. Drugoplasirani Dandalk nije uspeo da se oporavi od gola primljenog već u prvom minutu, tako da su bodovi pripali Drogedi koja je treća otpozadi na tabeli.


tagovi

bet analizarezime danaRezime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara