REZZIME DANA (ponedeljak): Nedelja nije mogla bolje da počne - 10/10

Vreme čitanja: 3min | pon. 26.02.24. | 23:08

Pročitajte ko vam je doneo novac 26. februara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GALATASARAJ - ANTALIJA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Strahovali su u Galati uoči večerašnjeg okršaja sa Antalijom, usled izostanka prvog strelca tima Maura Ikardija. Mučio se povremeno šampion Turske, ali posle debakla u Pragu, ostao je u pobedničkom modu na domaćem frontu.

Opširnije OVDE.

ROMA - TORINO (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Paulo Dibala je obezbedio tri velika boda Romi, pošto je postigao het-trik na Olimpiku protiv Torina, za veliki trijumf Vučice.

Opširnije OVDE.

BEROE - LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:2

Slavio je Ludogorec prilično rutinski na gostovanju u 22. kolu bugarskog šampionata i zadržao čelnu poziciju na tabeli. Poveo je preko Sona u 24. minutu, da bi domaćin ostao sa igračem manje na startu drugog poluvremena. To je Rvan Seko iskorisito da u 63. minutu duplira prednost tima iz Razgrada, a ispostavilo se da je postavio i konačan rezultat.

KOPENHAGEN - NORDSJILAND (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:0

Očekivala se pobeda Kopenhagena, ali možda ne ovako sigurna. Domaćin je poveo u 30. minutu preko Viktora Klaesona, a onda u 59. duplirao prednost golom Mohameda Ačurija - i to je bilo sasvim dovoljno za pobedu u derbiju 19. kola danske Superlige.

KOVENTRI - MEJDSTOUN (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 5:0

Najveća sigurizza dana. Sve je bilo gotovo za 35 minuta, zahvaljujući het-triku Elisa Simsa. U nastavku je Koventri rutinski odrađivao posao, a pobedu je u završnici sa dva pogotka začinio Fabio Tavares.

ĐIRONA - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:0

Titula nije bila realnost, ni u trenucima najveće igračke moći Đirone, ali plasman u Ligu šampiona je realan cilj katalonskog kluba. Đirona je prebrodila malu krizu u igri, i pobedom nad Rajo Valjekanom prekinula niz od tri utakmice bez pobede...

Opširnije OVDE.

BOAVISTA - BRAGA (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:4

Jasno je da je Braga druga dimenzija za Boavistu, ali se nije očekivalo da će joj ovako napuniti mrežu na gostovanju. Posebno nakon što 40 minuta nije bilo golova, čak je domaćinu jedan poništen... A onda su Banza i Ruzi za dva minuta odlepili goste, da bi Kongoanac, uz pomoć Zalazara, otklonio sve dileme već du 72. minuta.

VEST HEM - BRENTFORD (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 4:2

Utakmica koju je u potpunosti obeležio Džerod Bouven sa tri gola koja su ovu utakmicu rešila za Vest Hem. Ovom pobedu su čekićari prekinuli niz od tri poraza u Premijer ligi. Brentford je sa druge strane sada u seriji od tri poraza.

BENEVENTO - SORENTO (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:0

Posle poprilično nezanimljivog prvog poluvremena, Benevento je krenuo da rešeta. Prava rapsodija golova je viđena od 50. do 90. minuta kada je domaćin pogodio sva četiri puta i lako došao do tri boda.

JUVE STABIJA - TURIS (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

U ovom meču Serije C, sve je bilo gotovo u drugom minutu. Domaćin je već tada zatresao mrežu gostiju i tako rešio pitanje pobednika. U ostatku meča videli smo samo izmene koje nisu doprinele da se rezultat promeni.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara