Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Veruj u Mitrogola, a pazi se Čekićara

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.02.24. | 10:50

Pročitajte nekoliko predloga za 26. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti


Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 21:00
West Ham - Brentford
ID: 7899462

Biće ovo duel ekipa koje prolaze kroz rezultatsku krizu. U redovima Vest Hema ona je osetnija, jer ekipa Dejvida Mojesa je bez pobede u 2024. godini i na poslednjih šest mečeva osvojila je samo tri boda. Brentford je s druge strane u istom periodu ostvario učinak od dve pobede i četiri poraza u Premijer ligi. Od poslednjih šest međusobnih okršaja, pet je pripalo Brentfordu. Kec je dakle suviše rizičan!


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Fiksevi dana
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 15:00
Al Ettifaq - Al Hilal
ID: 7899616

Al Hilal je u nestvarnoj seriji od 23 uzastopne pobede u svim takmičenjima. Sve je bliži rekordu koji je postavio najbolji klub Velsa TNS, od 27 vezanih trijumfa. Zato, neće biti teško strategu azijskog vicešampiona Žoržu Žezusu da motiviše Mitrovića, Milinković-Savića i drugove. Naš predlog zato nije potrebno dodatno obrazlagati, pa idemo na dvojku koja možda nije spektakularno velika, ali je zato poprilično sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.48)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Girona - Rayo Vallecano
ID: 7899447

Bilo je lepo dok je trajalo, ali posle samo jednog osvojenog boda u poslednja tri kola, sve su manje šanse da će Đirona iznenaditi sve i osvojiti titulu u Španiji. Umesto toga katalonski tim će se postarati da sačuva mesto koje garantuje plasman u Ligu šampiona. Stoga ima imperativ pobede protiv Rajo Valjekana, što uz najskupljeg keca u svetu betinga za nas nedvosmisleno znači da predlažemo upravo fiks na ovaj klub.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Boavista - Braga
ID: 7899501

Daleko je Braga od forme iz prvog dela sezone. Sredinom meseca pretrpela je debakl protiv Sportinga (0:5), da bi potom tek golom u 85. minutu savladala Farense pred svoijm navijačima. U međuvremenu je ispala u Ligi Evrope od Karabaga, pa je poslednji čas da se trgne iz letargije i odnese kući tri boda. Mi smatramo da tip na nju nije beznadežna opcija, pa idemo na dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:30
Mladost Lucani - Vozdovac
ID: 7898636

Drugi deo sezone Voždovac je dočekao u gornjem delu tabele, ali je sa dva vezana poraza u prolećnom delu pao u donji dom. Sada ga čeka gostovanje Mladosti, koja ga je u međuvremenu preskočila sa četiri osvojena boda u prethodna četiri meča. Dueli dva tima garancija su golova, što potvrđuje podatak da je na svakom od prethodnih osam međusobnih okršaja došla igra 'GG', pet puta i 'GG&3+'.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.92)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 18:00
Georgia - Serbia
ID: 7905474

Sigurna je bila reprezentacija Srbije na startu kvalifikacija protiv Finske u Beogradu, a sada joj predstoji verovatno najizazovniji rival u grupi - Gruzija. Domaćin je neočekivano pretrpeo poraz od Danske u Nestvedu te će još motivisanije ući u duel sa selekcijom Svetislava Pešića, koja je današnjeg rivala dobila u tri od četiri poslednja međusobna okršaja, svaki put ubedljivo.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Roma - Torino
ID: 7899404

Rimski klub je sa svojim nekadašnjim vezistom na klupi ostvario učinak od četiri pobede i jednog poraza u Seriji A, a pride je eliminisao Fajenord i plasirao se u osminu finala Lige Evrope. Naredni rival mu je Torino, koji takođe prolazi kroz dobar period. Jeste u prošlom kolu poražen od Lacija, ali je prethodno vezao šest utakmica bez poraza.Zato keca stavljamo pod oznaku "vredi probati".


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Fiorentina - Lazio
ID: 7899399

Lacio je slavio na 18 od 29 poslednjih međusobnih duela. Susret iz 2022. godine, bio je brutalan. i doneo konačnih bilo 4:0. Iz prošle godine imamo jedan X, pri konačnih 1:1, a zatim oktobarskih 1:0 za Lacio. Fjorentina neće biti naivna, pa u Firenci ne idemo na konačan ishod. Više smo naklonjeni GG tipu, koji i predlažemo u ovoj prilici.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.88)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara